özlemcim cnm sanırım bana eşimden geçti dün gece bana dedi benden uzak dur diee akşamları işten gelince o kızmı bende onu yanaktan öpüyorm yaa sanırım öyle geçtii( burnum çeşme gibi akıyor offfff burnumun akmasına razıyım aman diyim öksürük olmıyım ondan çok korkuyorm ben ((((((bogazlarım yani bademcikler şişmiş bakalım eger bir iki güne çohalırsa bu sefer hiç beklemem dogru hastaneye bir daha öksürük olmak istemiyorm mevlanam korusunn
Kızlarr herkese selamlar,
Benim durumum aynı, hastanedeyim ve dr yatıcaksın dedi, bu cuma yeniden ayrıntılıya gireceğin nasip olursa
Bu arada 70 kilo olmuşumama olsun napalım,
Heinize sevgiler..
canim benim ee yatinca normal tabii ama merak etme ikizler seni igneden iplige donmuse cevirecekler annesiKızlarr herkese selamlar,
Benim durumum aynı, hastanedeyim ve dr yatıcaksın dedi, bu cuma yeniden ayrıntılıya gireceğin nasip olursa
Heinize sevgiler..
cigdom tatlım maşallah sana ve ogluşlarınaKızlarr herkese selamlar,
Heinize sevgiler..
merhba kızlar bugün hiç elektirk yoktu yeni gelebildim yarın işe başlama konusunda hala endişeliyim hiç işte kaçan biri değilim. ama işe hayır diyen nazlı biri de değilim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. çiğdemcim baya olmuşsun maaşalllah az kalmış
gunaydin kizlar umarim herkes iyi ve keyiflidir.
olacağı var demekki havalar da tam soğumadı nasıl bukadar hasta oldun yavrum ya çok çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatırsın çok dikkat et.özlemcim cnm sanırım bana eşimden geçti dün gece bana dedi benden uzak dur diee akşamları işten gelince o kızmı bende onu yanaktan öpüyorm yaa sanırım öyle geçtii( burnum çeşme gibi akıyor offfff burnumun akmasına razıyım aman diyim öksürük olmıyım ondan çok korkuyorm ben ((((((bogazlarım yani bademcikler şişmiş bakalım eger bir iki güne çohalırsa bu sefer hiç beklemem dogru hastaneye bir daha öksürük olmak istemiyorm mevlanam korusunn
merve güçlü kızdır bunuda Atlatıcak Allahın izniyle kızını sarıcak sarmalayacak yuvasında baş tacı edecek biraz sabır.kızlar akşam merveyle konuştum sesi çok bitkin geliyordu agrısıda varmış hastaneden çıkmış ama bebek yogum bakım ünitesindeymiş sadece bir dakika görme süresi veriyorlarmış bana ve kızma bol bol dua edin diyor kızında enfeksiyon varmış allahım acil şifalar versin tez zamanda kızına kavuştursun kızımı orda bırakıp eve gelmek çok koyuyor diyorr içim bir tuaf oldu valla öyle diyince allahım tez zamanda saglıgına kavuşturur kızmızı inş
yavrum sen keşke bi grip aşısı falan vurunsaydın gerçi vurunmuşta olabilirsin bilemiyorum hafif atlatta gerisi önemli değil bol bol c vitamini al ıhlamur iç çok iyi gelir.günaydın kızlarr biz bu sabah gene erkenciyiz
özlemmmmmmm ben bu şom azımı bantlıycam bu gece sabah ettik sanırım benim bronşit tekrar ortaya çıktı anam sabaha kadar bekledik hiç nefes alamıyorm öksürük bogazlarım balon gibi hemen sabah kalktım randevu aldım saat 11:50 dahiliyeye 12:20 ümit beye aldım bu gün hem nst baglancakmışım gece boyunca sancılarım vardı allahım ya benim hastalıklarımdan cümle alem bıktı d.r bile diyor ayşe allah aşkına senin bir ii gününü görmiycezmi biz diyor adamcaz bıktı artık(((((((((((((sizinde kafanızı şişiriyorm sürekli sürekli gecenki gibi yapmıycam ama bu sefer o zaman çok bekledim hastalık iyice ilerlemişti şimdi baştan hemen gidiyimde doguma 4 hafta var ayy allahım korusun bu öksürük bir çogalırsa ben bittim demektirr neyse kızlar ben hazırlanmaya gidiyorm hazırlanıp evden çıkana kadar zaten saat 10 olur eee artık eşim şirkette degil malesef münübüsle gidecez yolda dogurmazsam ii valla çok öptüm hepinizi gelince yzarım kızlarr
canım bana sorarsan da başla derim işin çok ağır değilse yani okulda çok yorulmuyorsan kendini yorulmaya karşı kollayabileceksen gitmen daha iyi ben cumartesi transfer oldum pazartesi iş başı yaptım ve şöyle düşündüm bundan önce 2 defa gitmedim yattım dinlendim noldu hiç bu sefer durmıycam mantığıyla davrandım yinede kararı sen vericeksin tatlım.günaydın kızlar pazartesi sizce işe başlamalı mıyım ben bilgisayar öğretmeniyim biliyorsunuz. yoksa bir hafta dinlenmeli miyim?
ayşe senin doktorun normal doğumu mu öneriyo tüp bebek denildiğini duyunca doktorlar hemen kıymetli bebek normal doğumun riskleri var sezeryan diyorlar ben normal doğumdan umudumu kesmiştim ama ümit bey sana öyle dediyse hala umut var demektir.slm kızlar biz geldim malesef bronşitim gene ilerlemiş 1 ay hiç ses çıkmamıştı çok iyiydim bir günde d.r bile şaşırdı sen nerde üşütüyorsun diyor gene antibiyotik verdi offf yaaa((((((( gerci ümit by bebege bir zararı yok dogumdan önce iyleşmene bak dedi buronşlarım komple dolmuş bir paşöt ilaç aldım gerci neyse bu sefer erken gelmen ii oldu dedi gece hiç uyumadım ama ayakta zor duruyorm uykusuzluktan bu zillide hiç uyumadı d.r gittik aman allahım maşallahh kızım çok güzelleşmiş normal dogum pozizyonunda ümit bey bir avazda dogururusun diyorr kızın o kadar iri bir bebek olmıycak dedi bakalım sakın ters falan dönmezse sezaryan yaptırma diyor her şey norlma ve ii gidiyormuş kilosunu sormayı unuttum o zilliyi öyle görünce neyse bizi nts aldılar bu zill gece sabaha kadar oynadı hastaneye gittik hala uyanıktı nst girdik bir baktık uyumuş:90::90::90:millet geliyor gidiyor karnımı sirkeliyor sallaıyorlar yok uyanmıyor 15 dakika falan beklediler uyanmadı d.r diyor kız kış uykusunamı yattın kalk diyor yaf benim karnım acıdı o sallamaya bu zilli uyanmadı tabi eylül hanım kazandı d.r baktı uyanmıycak bırak dedi sonra girersin git dedi ama beni aldı bir gülme kaç gündür uyumuyor bebek o kadar yorulmuşki hala uyuyorrr bakalım kaçta uyancak
onun dışında çok şükür her şey güzell sadece benim gözlerim burnum felaket akıyorr hamdolsun yaradana allahım bundan aşag etmesin aminnn
maaşallah sana ve oğluşlarına nazar değmesinKızlarr herkese selamlar,
Heinize sevgiler..
canım benim sende bu topikte hamile kalıcan inşallah sende şafak sayıcaksın çok inanıyorum bu topikte bebeğini kucağına herkez alıcak ama öyle ama böyle ben inanıyorum Rabbim dualarımızı kabul edecek inşallah.kızlar cigdoyuda biz bu topikte hamile bıraktık degilmi ne zamandı transferi..........şimdi ayşenin 43 günü ,cigdonun 77 günü,özlemin 130 günü e başka hadi bakalım saglıkla kucagınıza alır bizde mutlu haberinize ortak oluruz.................
Tatlım sana çok geçmiş olsun neden kendine dikkat etmiyosun anlamadım havalarda kötü gitmedi tatlım ya yakın olsaydın inanki sana bakardım ben işimi sormuşsun idare eder hala tam alışamadım evdeki rahatlıktan sonra zor geldi ama kafamda sadece iş var bu konulardan uzaklaştım en azından ilerlerse hastalıgında sen git dr. canım bebişe zararı olmasın merveye üzüldüm demek dogum yaptı iyi olsunda bebegi ayşecigim dualarını esirgeme oldumu teşekkür ederim:)))
zeynepcigim güzel haberler yazarsın inşallah çok ayakta kalmamaya çalış bence gitsen bile okula özleminde yazdıgı gibi rahmin rahat olması gerekiyormuş
hepinizi öpüyorum kızlar hamişlerde kendilerine dikkat etsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?