Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ayşecim pany cim teşekkürler güzel yazılarınıza.............hayırlı geceler beni görün rüyanızda inş............

Tatlım sana çok geçmiş olsun neden kendine dikkat etmiyosun anlamadım havalarda kötü gitmedi tatlım ya yakın olsaydın inanki sana bakardım ben işimi sormuşsun idare eder hala tam alışamadım evdeki rahatlıktan sonra zor geldi ama kafamda sadece iş var bu konulardan uzaklaştım en azından ilerlerse hastalıgında sen git dr. canım bebişe zararı olmasın merveye üzüldüm demek dogum yaptı iyi olsunda bebegi ayşecigim dualarını esirgeme oldumu teşekkür ederim:)))
zeynepcigim güzel haberler yazarsın inşallah çok ayakta kalmamaya çalış bence gitsen bile okula özleminde yazdıgı gibi rahmin rahat olması gerekiyormuş
hepinizi öpüyorum kızlar hamişlerde kendilerine dikkat etsinler

Kızlarr herkese selamlar,

Benim durumum aynı, hastanedeyim ve dr yatıcaksın dedi, bu cuma yeniden ayrıntılıya gireceğin nasip olursa
Bu arada 70 kilo olmuşumama olsun napalım,

Heinize sevgiler..

Benim durumum aynı, hastanedeyim ve dr yatıcaksın dedi, bu cuma yeniden ayrıntılıya gireceğin nasip olursa

Heinize sevgiler..

canım bu günlerde geçecek inşallah morelini yüksek tut saglıklı olunda boşver ileride verirsin kilolarını sevgiler

Heinize sevgiler..
canim benim ee yatinca normal tabii ama merak etme ikizler seni igneden iplige donmuse cevirecekler annesi
aman yat gozunu seveyim hastaneden asla ve asla cikma cigdo. dayan canim, demesi kolay ama ikizler olunca boyle ama sonra iki bebisin sevgisiyle hayatin daha bir senlenicek bizimkilere gore Rabbim korusun sizi, hep aklimdasin dualariizdasin canim.

merhba kızlar bugün hiç elektirk yoktu yeni gelebildim yarın işe başlama konusunda hala endişeliyim hiç işte kaçan biri değilim. ama işe hayır diyen nazlı biri de değilim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. çiğdemcim baya olmuşsun maaşalllah az kalmış

Heinize sevgiler..
cigdom tatlım maşallah sana ve ogluşlarına tatlım senin iki tane olmasına ragmen kilon çok ii maşallah takma kiloyu kafaya tatlım bak benim tek bebek şuan 78.800 grm olmuşum yaaa 80 kiloyla bitirsem bagri bu işi ((

cnm içini ferah tut allahın izniyle güzel olcak inş zeynepcim o kadar çok endişeliysen izin al tatlım izin alma gibi bir şansın varmı ? eger varsa 4 gün en azından yada bir hafta izin kullan hiç olmazsa için rahat eder..... allahım bu emeklerini boşa çıkarmasın inşş sana rabbim yeni yıla girerken inş yeni yıl hediyesi olarak saglıklı ve hayırlı bir evlat versin tatlımm

kızlar cigdoyuda biz bu topikte hamile bıraktık degilmi ne zamandı transferi..........şimdi ayşenin 43 günü ,cigdonun 77 günü,özlemin 130 günü e başka hadi bakalım saglıkla kucagınıza alır bizde mutlu haberinize ortak oluruz.................

beni rüyasında gören yokmu .yada istihareye yatan varsa benim için bir güzel uyusunnnnnnnnnnnnn

selcim deneyelim ben ozellikle dusununce cok goremiyorum ama Insallah Rabbim gosterir hem de en kisa zamanda dogal hamile kaldigini Insallah.
aysecim umarim daha iyisindir morelini bozma bosver doguma yakin olmasin da simdi iyilesirsin nasil olsa yoksa dogumu geciktiriyor bile doktorlar hani anneden bebege gecmesin die o yuzden olacagi varmis cok sukur doguma denk gelmedi diye dusunelim. disimden dolayi iki kez anestezi ve bes gun antibiotik kullandim biliyorum cok kotu hissediyor insan cok kaygi duyuyor ama Allah nasip ettikten sonra korkma bunlardan hicbir seycik olmaz.

olacağı var demekki havalar da tam soğumadı nasıl bukadar hasta oldun yavrum ya çok çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatırsın çok dikkat et.
merve güçlü kızdır bunuda Atlatıcak Allahın izniyle kızını sarıcak sarmalayacak yuvasında baş tacı edecek biraz sabır.
yavrum sen keşke bi grip aşısı falan vurunsaydın gerçi vurunmuşta olabilirsin bilemiyorum hafif atlatta gerisi önemli değil bol bol c vitamini al ıhlamur iç çok iyi gelir.
günaydın kızlar pazartesi sizce işe başlamalı mıyım ben bilgisayar öğretmeniyim biliyorsunuz. yoksa bir hafta dinlenmeli miyim?
canım bana sorarsan da başla derim işin çok ağır değilse yani okulda çok yorulmuyorsan kendini yorulmaya karşı kollayabileceksen gitmen daha iyi ben cumartesi transfer oldum pazartesi iş başı yaptım ve şöyle düşündüm bundan önce 2 defa gitmedim yattım dinlendim noldu hiç bu sefer durmıycam mantığıyla davrandım yinede kararı sen vericeksin tatlım.
ayşe senin doktorun normal doğumu mu öneriyo tüp bebek denildiğini duyunca doktorlar hemen kıymetli bebek normal doğumun riskleri var sezeryan diyorlar ben normal doğumdan umudumu kesmiştim ama ümit bey sana öyle dediyse hala umut var demektir.

Heinize sevgiler..
maaşallah sana ve oğluşlarına nazar değmesin gülüm istersen 100 kilo ol hiç önemi yok bukadar şeyin üstesinden geliyorsun Allahın izniyle kilolarlamı başa çıkamayacaksın hepsini 2 bebeğe bakarken verirsin zaten anlamazsın bile nasıl gitti kilolar yeterki siz iyi olun.
canım benim sende bu topikte hamile kalıcan inşallah sende şafak sayıcaksın çok inanıyorum bu topikte bebeğini kucağına herkez alıcak ama öyle ama böyle ben inanıyorum Rabbim dualarımızı kabul edecek inşallah.

naber canım nasılsın nasıl gidiyor iş hayatı iyice alışmışsındır zaten tecruben var sana yabancı bi meslek değil kendine çok iyi bak canım.

kizlar cok sukur merveyle konusabildim sonunda:) sesi iyiydi haberlerine de sevindim soyleki kizimiz kuvozde ama cok sukur tedavisini oluyor ve iyiye gidiyor sarilik olmus annesinin kuzusu, enfeksion icin antibiotige devam ediyorlarmis, enfeksionu sordum nedir nedendir ne durumda diye. annesinden almis muhtemelen her seyden olabilir demis doktoru iyi yikanmadan yenen bir elmadan bile olabilirmis. bebisimiz biraz erken dogdugu icin kuvozde enfeksion nedeniyle zaten merve anlamis bir sorun var, inliyor kizim deyince almislar, alis o alis dedi merve. ama tedaviye cevap veriyor kucuk hanim cok sukur ee sarilikta zaten cok normal. merve kardesinde karsida kaliyormus git gel olmasin die interneti yokmus yani.
sonuc olarak anladigim enfeksionumuz oyle korkulcak boyutta degil, tedavisi suruyor ve cok sukur iyiye gidiyor ay cilvelosomuz bizim hemen iyiles annenin sevkatli kollarinda mutlu mesut cok uzun cok saglikli nese dolu bir omur gecir Insallah

merhaba kızlar ben bugün işe başladım ama gece ne yapacağım stresi ve karnımdaki gaz sıkıntısı uyku uyutmadı. rabbim hayırlısını nasip etsin

zeynepcim stres yaptikca bagirsaklarda da spazm cok oluyor ya da tedaviden dolayi da olabilir, sicak tut karnini ayaklarini aksam corba ic, kuru kayisi ye. belkibiraz faydasi olur. kendine surekli zaten ne olucaksa olucak ben engel ya da sebep olamam die telkin et, bende biraz ise yariyor bu telkin umarim denersin ve sende de ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…