Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

merhaba kızlar ben bugün işe başladım ama gece ne yapacağım stresi ve karnımdaki gaz sıkıntısı uyku uyutmadı. rabbim hayırlısını nasip etsin

yavrum yanlış yapıyorsun ama nekadar rahat olursan okadar iyi biliyorsun. kendini sakinleştir yatıştırmaya çalış olucak Allahın izniyle Allaha emanet gülüm sen rahat ol.

MErhabalar kızlar;

Hepinize iyi haftalar; Ayşecim acil şifalar diliyorum canım, Temmuzcum halana acil şifala diliyorum, Karatasözcüm hamilelik nasıl gidiyor bebişimiz iyi mi? Zübeydecim nerelerdesin canım?
Ben sabah kontrole gittim 6mm olmuş, Perşembe tekrar gideceğim bakalım transfer günü belli olcak :)

kızlarr selam nasılsınız
temmuzum geçmiş olsun
ayşecim sanada geçmiş olsun
mavi mercanım hadi hayırlsı bakalım bu sefer inşallah son olucak
panadolum işe başladın bi türlü karşılamıyoruz
zeynepcimm no stressss no panik tatlım rahat olll ki bebeişte rahat rahat sana tutunsun
özlemcim sen neler yapıyorsunn
selcim seninlede karşılaşamadık istihareye ben yatıyordum da artık yatmıyorum gördüklerim çıkınca korkar oldum o yuzden yatmıyorum güzelim üzgünüm

hepinizi öptüm ben biraz gergin ve sinirliyimm dönerim bir ara sizeeeee

gülüm sende sakin ol sakinolmaya çalış canım herşey yoluna girecek Rabbim yardımcımız olsun.

hayırlı vakitte saatte olsun inşallah rahat olmaya çalış canım.

slm kızlar giremedim bugün, özlemcim 12 de zor açtım gözlerimi minnoş uykucu olucak galiba hiç açtırmıyo gözümü :) yoksa aklım kaldı burdada sonrada bi arkadaş geldi falan filan nasılsın.
mercancım hayırlı haberlerini bekliyorum :) bebiş iyi şimdilik teyzesi inş. hep böyle gider Allaha emanet üzmede gelir bzi inş. :) sen nasılsın heyecan başladımı?
zübeydem kuzum sen niye sinirlisin. sakın ol tatlım ya senin şimdi sakin olman lazım ama kızıcam sana.
zeynepcim sen nasılsın canım o gaz sıkıntıısı bendede vardı yeni yeni geçiyor.

temmzucum canım çok geçmiş olsun Allahtan acil şifalar diliyorum halana. inş. en kısa sürede toparlanır. sende fazla yıpratma kendini bebişini düşün öpüyorum

oh oh iyidir

MAAŞALLAH YAA CANIM RABBİM HİÇ AYIRMASIN BEBİŞİNDEN. BEN PATLAYACAK GİBİYİM SANKİ 5 AYLIK HAMİLEYİM İNŞALLAH SANA YETİŞİRİZ BAKALIM

mavi mercancim simdiden hayirli olsun Insallah zeynebin sonra da senin mujdenle sevinecegiz Allah yardimcimiz olsun hepimizin bu yolda sonuna kadar.
kizlar ben ayseyi merak ettim hic tum gun gelmemezlik etmezdi, hayra ciksin haberi olan var mi?

ayseeeeeeee simdi mesaji gonderdimki baktim asagidasin y merak etmistim oh rahatladim ismini gorunce asagida hadi yaz bakalim bekliom

kızlar slm ben geldim berbat bir gece gecirdim
ve çok kötüyüm azımdan burnumdan kan gelmeye başladı
sabahtan bu tarafa aglıyorm sinirden
d.r aradım öksürük oldugu için çok zorlanıyorsun bogazon ondan kanıyor burnunda hamilelikten diyor
valla dayancak güçüm yok yataktan hiç çıkmadım annemi aradım gel die oda diyor diyor babanla konuşayım ona kızdım yemin ettim dogumumu yapsamda kimseye haber vermiycem kendim eşimle gidip gelcem her kes bir şey diyor kimse anlamıyor beni tek kaldım eşim işte mesaiye kalmış bense acım bebek zaten ben bir şey yiyemiyorm açç delircem yaa ben çok mu dert yanıyorm çok mu kötü bir kadınım anlamıyorm deli gibi hem aglıyorm hem yazıyorm cıldırcam artık neyse fazla duramıyorm durumumu haber verim die aradım öksürük başladı gene çıkıyorm hepinizi yaradana emanet ettim

script src='http://img715.imageshack.us/shareable/?i=69593153865406237011154.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

gezinirken bu yazııyı buldum bir an bebegimi kucagımda düşündüm allahım saglıkla gelsin kızım hastalıgı çekmeye razımyım yeterki bebegime geçmesin yazı okurken bile aglıyorm ya bu gün ne oluyor bana tansiyon tavanlarda sanırım dogum yaklaştıgı için hem gerginim hemde duygusal

canim benim kiyamam sana. cok uzuldum birtanem cok gecmis olsun.
burun kanamasi evet normal asiri degilse tabii bugun benim de kanadi genelde silince geliyordu bu sefer akinti gb geldi.
canim benim ilaclarin sifa olsun, peynir ekmek gb insallah bir seyler vardir canim ac kalma kiyamam.

selam kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir
Temmuzcugum halana çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum allahtan umut kesilmez canın sen morelini bozma
Ayşecigim sanada geçmiş olsun özledim seni görüşemiyoruz telefonlada öpüyorum.
özlemcigim sen ve canımız umarım iyidir herşey yolundadır umarım
Zeynepcigim güzel haberler gelir inşallah
zübeydem evet canım ya denek gelip görüşemiyoz fec. karşılaşamıyoruz az kaldı seninde adet olmana
karatasöz ve diger arkadaşlarada sevgilerimi gönderiyorum
günlerinde en kısa dönemi hava hemen kararıyor karanlıkta gidip karanlıkta geliyoruz temmuzum alıştım sayılır ama tedaviye başlarsam benim yerime bakan yok ne olur bilmiyorum o aşamada hayılrısı diyorum hepinizi öpüyorum canlarım

Son düzenleme:

istihareye yatmak kötü birşey degil aslında zübeydecim.......peygamberimiz zamanındada varmış.ama neyse tırstım valla.bırak dagınık kalsınnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…