merhaba kızlar ben bugün işe başladım ama gece ne yapacağım stresi ve karnımdaki gaz sıkıntısı uyku uyutmadı. rabbim hayırlısını nasip etsin
kızlarr selam nasılsınız
temmuzum geçmiş olsun
ayşecim sanada geçmiş olsun
mavi mercanım hadi hayırlsı bakalım bu sefer inşallah son olucak
panadolum işe başladın bi türlü karşılamıyoruz
zeynepcimm no stressss no panik tatlım rahat olll ki bebeişte rahat rahat sana tutunsun
özlemcim sen neler yapıyorsunn
selcim seninlede karşılaşamadık istihareye ben yatıyordum da artık yatmıyorum gördüklerim çıkınca korkar oldum o yuzden yatmıyorum güzelim üzgünüm
hepinizi öptüm ben biraz gergin ve sinirliyimm dönerim bir ara sizeeeee
MErhabalar kızlar;
Hepinize iyi haftalar; Ayşecim acil şifalar diliyorum canım, Temmuzcum halana acil şifala diliyorum, Karatasözcüm hamilelik nasıl gidiyor bebişimiz iyi mi? Zübeydecim nerelerdesin canım?
Ben sabah kontrole gittim 6mm olmuş, Perşembe tekrar gideceğim bakalım transfer günü belli olcak :)
slm kızlar giremedim bugün, özlemcim 12 de zor açtım gözlerimi minnoş uykucu olucak galiba hiç açtırmıyo gözümü :) yoksa aklım kaldı burdada sonrada bi arkadaş geldi falan filan nasılsın.
mercancım hayırlı haberlerini bekliyorum :) bebiş iyi şimdilik teyzesi inş. hep böyle gider Allaha emanet üzmede gelir bzi inş. :) sen nasılsın heyecan başladımı?
zübeydem kuzum sen niye sinirlisin. sakın ol tatlım ya senin şimdi sakin olman lazım ama kızıcam sana.
zeynepcim sen nasılsın canım o gaz sıkıntıısı bendede vardı yeni yeni geçiyor.
slm kızlar giremedim bugün, özlemcim 12 de zor açtım gözlerimi minnoş uykucu olucak galiba hiç açtırmıyo gözümü :) yoksa aklım kaldı burdada sonrada bi arkadaş geldi falan filan nasılsın.
mercancım hayırlı haberlerini bekliyorum :) bebiş iyi şimdilik teyzesi inş. hep böyle gider Allaha emanet üzmede gelir bzi inş. :) sen nasılsın heyecan başladımı?
zübeydem kuzum sen niye sinirlisin. sakın ol tatlım ya senin şimdi sakin olman lazım ama kızıcam sana.
zeynepcim sen nasılsın canım o gaz sıkıntıısı bendede vardı yeni yeni geçiyor.
kızlarr selam nasılsınız
temmuzum geçmiş olsun
ayşecim sanada geçmiş olsun
mavi mercanım hadi hayırlsı bakalım bu sefer inşallah son olucak
panadolum işe başladın bi türlü karşılamıyoruz
zeynepcimm no stressss no panik tatlım rahat olll ki bebeişte rahat rahat sana tutunsun
özlemcim sen neler yapıyorsunn
selcim seninlede karşılaşamadık istihareye ben yatıyordum da artık yatmıyorum gördüklerim çıkınca korkar oldum o yuzden yatmıyorum güzelim üzgünüm
hepinizi öptüm ben biraz gergin ve sinirliyimm dönerim bir ara sizeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?