istihareye yatmak kötü birşey degil aslında zübeydecim.......peygamberimiz zamanındada varmış.ama neyse tırstım valla.bırak dagınık kalsınnnnnnn
tamam canım gözüm kulagım sizde sevgiler saygılar efemyaa tirsma canim ruyalar cikiyorsa evet ne yaziiki ben de kotu seyleri de hep gorurum ama hayat iste iyi kotu yasayip gidioz simdi cok dusununce goremiyom ben ama Allah'tan diledim gostersin senin icin birimize die, boyle gonulde isteyince bazen biraz zaman gectikten sonra da olsa gorulebiliyor. dur hadi Insallah iyi gorucez.
ayşe sen nerdesin kız istanbuldamı ah yakın olsaydım yanında olsaydım sana güzel güzel bakardım..............canım sıkıldı biraz sen nazlısın kızın nazlı............bu iki nazlı kıza, narin hamişe iyi bakmak lazım............senin dogumdan sonrayada bir kişiye ihtiyacın var.................kardeşin yokmu........aayşe.........inanki lafta degil kızlar hepinize elimden geleni yapmak isterim................
aysecim benim de aklim sende kaldi. bunaldin tabii canim kolay degil dedigin gb belki de dogum stresinde baslamistir. bakalim o haftalarda bizler nasil olcaz her hamilelikte son ay cok geciyor die duyuyorum. sabir canim, annen gelebilse gercekten cok iyi olucak Insallah gelir yakinda.
SAOL özlemcim şimdi yedim eşim şimdi geldi yemek getirdi ilaçımıda aldım artık yarını düşüncem biraz ii olursam yarın allahın izniyle bütün tencereleri doldurcam yemekle en azından yemek hazır olunca yiyorm :))))))aysecim burda gorunuyorsun daha iyi misin yemek yedin mi?
yok tatlım burdayım gitmedim saol cnm inş sabah kalktıgımda hiç bir şey olmamış gibi olurum ayy allahım ne olur dualarımızı duy yaradanım aminngittin mi aysecim sabaha cok daha iyi olursun Insallah.
kızlarrrrrrrr hicri yılbaşınız kutlu olsunbugün 1 muharrem................muharrem ayı allahın ayıymış aslında allahın ayı günü diye birşey olmazmış ama peygamber efendimiz bu ayın bizler için çok önemler taşıdıgını bildirmiş.1 muharremde ve 10 muharremde yani aşure günü okunacak dua var az önce internette gezinirken buldum çok güzel bir dua............okuyalım mümkünsede oruç tutalımmı kızlar..................aşure gününde ki güzel sonuçlanan peygamber olayları var okuyun isterseniz çok güzel...allah hepimizin duasını o günün yüzü suyu hür*****e kabul etsin..............allaha emanet olun kızlar............
sizce ben evde asure yapabilir miyim walla bir aydir oole canim cekiyorki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?