Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

temmuzcum halana allahtan acil şifalar diliyorum.............allahın güzel şafi ismiyle.....birde es selam diye tesbih çekmeliyiz

ayşe sen nerdesin kız istanbuldamı ah yakın olsaydım yanında olsaydım sana güzel güzel bakardım..............canım sıkıldı biraz sen nazlısın kızın nazlı............bu iki nazlı kıza, narin hamişe iyi bakmak lazım............senin dogumdan sonrayada bir kişiye ihtiyacın var.................kardeşin yokmu........aayşe.........inanki lafta degil kızlar hepinize elimden geleni yapmak isterim................

istihareye yatmak kötü birşey degil aslında zübeydecim.......peygamberimiz zamanındada varmış.ama neyse tırstım valla.bırak dagınık kalsınnnnnnn

yaa tirsma canim ruyalar cikiyorsa evet ne yaziiki ben de kotu seyleri de hep gorurum ama hayat iste iyi kotu yasayip gidioz simdi cok dusununce goremiyom ben ama Allah'tan diledim gostersin senin icin birimize die, boyle gonulde isteyince bazen biraz zaman gectikten sonra da olsa gorulebiliyor. dur hadi Insallah iyi gorucez.

aysecim benim de aklim sende kaldi. bunaldin tabii canim kolay degil dedigin gb belki de dogum stresinde baslamistir. bakalim o haftalarda bizler nasil olcaz her hamilelikte son ay cok geciyor die duyuyorum. sabir canim, annen gelebilse gercekten cok iyi olucak Insallah gelir yakinda.

tamam canım gözüm kulagım sizde sevgiler saygılar efem

cnmsın tatlım benim seni yaradana kurban olurum ben çok saol tatlım düşünmen bile yeterli yaradanım ne muradın varsa versin ben ist oturuyorm tatlım dudulluda ablam pendikte bana yakın oglu okula gidiyor yoksa o gelir zaten ondan başkada kimse gelmedi hamileligim süresince 12 gün annem kaldı ilk başta zor durdu babam hastaydı o yüzden bir şey diyemedim ama benim kırıldıgım şey 5 gündür ispartadaki ablama gitmişler bu gün yoldalar memlekete gidiyorlarmış ve benim bundan haberim yok + ben burda byle sürünürken onlar geziyorlar(((((( ona üzüldüm kırıldım

özlemcim sana yemin ederim bebek tam kasıgımda her hareketinde içimden bir parca kopuyor kızımdan şikayetci degilim asla yaradanım canını sag koysun melegimin o ii olsun yeter ama hareketlerimi kısıtlıyor ve ben hiç bir şey yapamıyorm ara ara sancım oluyor herkes normal o sancılar son ayda olcakmış öyle diyorlarr şimdi bile sancım var zaten nts çıktı bunlar d.r korkucak bir şey yok dedi bebegin suyu veyada kanlı sümüksü bir akıntı gelmedigi sürece korkma bebegin hareketlerini takip et dedi maşallah kızımın hareketleri ii hamdolsun birde ben kurtulsam şu hastalıktan şimdi 5. antibiyotigi aldım ama hiç bir iyleşme yok sanırım pazartesi gene gidecem o güne kadar düzelmezsam tabii inş ilaçlar etki gösteriri artık bende biraz rahatlarımAMİNNNNNNNNN

aysecim burda gorunuyorsun daha iyi misin yemek yedin mi?
SAOL özlemcim şimdi yedim eşim şimdi geldi yemek getirdi ilaçımıda aldım artık yarını düşüncem biraz ii olursam yarın allahın izniyle bütün tencereleri doldurcam yemekle en azından yemek hazır olunca yiyorm :))))))

aysecim antibiotigin son gununde eger duzelme yoksa sakin bir gun bile bekleme ilkinde o yuzden cok ilerledi sakin bekleme antibiotuigin dorduncu gunu durumuna gore gitmelisin.

kızlarrrrrrrr hicri yılbaşınız kutlu olsunbugün 1 muharrem................muharrem ayı allahın ayıymış aslında allahın ayı günü diye birşey olmazmış ama peygamber efendimiz bu ayın bizler için çok önemler taşıdıgını bildirmiş.1 muharremde ve 10 muharremde yani aşure günü okunacak dua var az önce internette gezinirken buldum çok güzel bir dua............okuyalım mümkünsede oruç tutalımmı kızlar..................aşure gününde ki güzel sonuçlanan peygamber olayları var okuyun isterseniz çok güzel...allah hepimizin duasını o günün yüzü suyu hür*****e kabul etsin..............allaha emanet olun kızlar............

temmuzcum çok geçmiş olsun tatlım rabbim halana acil şifalar versin
bu arada normal dogumu sormuşsun ümit bey benim tüp bebek doktorum biliyorsun
bana tüp bebek olması normal dogum yapılmıycak anlamına gelmiyor zaten hamileligin 4. ayından sonra senin gebeliginden normal gebelik oluyor dedi tüp bebek hastalarımda çok normal dogum yaptıgım kişi var dedi yani ters bir durum olmadıgı sürece normal dogum yapıla biliyor
panodol tatlım çok tşk ederim cnm yarın akşam eşim erken gelirse ararım seni bu akşam arıycaktım geç eldi bendede kontür yok o yüzden arayamadım tatlım kendine çok ii bak bitanem çok öpüyorm seniii

gittin mi aysecim sabaha cok daha iyi olursun Insallah.
yok tatlım burdayım gitmedim saol cnm inş sabah kalktıgımda hiç bir şey olmamış gibi olurum ayy allahım ne olur dualarımızı duy yaradanım aminn

selcim cnm seninde hiçri yıl başın kutlu olsun bitanem yaradanım her kesin dualarını kabul etsin inşş hastalarımıza şifalar versin yaradanım aminnnnnnn

selcim konuya farkli yerden girdim ksusura bakma, tabii dua edelim canim bazilarimiz oruc tutamaz ama hepimiz dua edelim birbirimize.

sizce ben evde asure yapabilir miyim walla bir aydir oole canim cekiyorki(

ay cnm benim hiç bir şey yapamasanda hazır paket aşureler var ondan al yap bitanem en azından aklında kalmaz benim ablam çok güzel yapıyor aşureyi valla ben hiç yapmadım bilmiyormda (((((

canlarim ben cikiyorum Allah rahatlik versin aysecim Insallah canim bu sefer cabuk gecicek gb gelior bana Insallah birtanem sakin ac kalma tamam mi portakal ye bol bol. acil sifalar tatlim. selcim yarin gorusuruz.

zaten ne olduysa hazir paket asure reklamiyla oldu hamilelikten degil haa zaten ne gorsem canim ceker benim pis bogazmiyim neyim turk marketine gidelim de o hazrilardir bulmaya calisayim ustune nar findik falan koyarim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…