Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

<script src='http://img822.imageshack.us/shareable/?i=cimg1571.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

bu benim minnoşummm maşallah kızmaa burda böyle tonbiş duryor ama zayıff kilosu ümit bey benim düşündügüm gibi kilolo bir kız olmıycak dedi 2.800 falan dogsa yeter diyorr:))))

<script src='http://img69.imageshack.us/shareable/?i=cimg15690.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

buda kızımın küçük beşigi daha içine yatak dikicem tabi bir iyleşebilirsem allahın izniylee

günaydın kızlarrr ayşecim çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin bebiişin beşiği süper çok tatlı olmuş ben de kızım olsun çok isterim. kaybettiğim erkek olunca erkek bebeklere de sempatim arttı ama.hakkımızda hayırlısı olsun.rabbim şu güzel günün yüzü gözüne dualrımızı kabul etsin hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah

aysecim Masallah yerim kizini besigi de cok guzelmis ama kendi cok daha guzelmis bizim zilliyle sonunda resmen tanistik yani
zeynepcim cok sasirdim yazini gorunce dun ya da onceki gundu durduk yere icimden senin kizin olacagini gecirdim hatta sonra dusundum belki ilk bebeginden dolayi erkek istersin die, Allah gonlundekini versin diye dua ettim sana sonra.

gunaydin kizlar umarim herkes iyidir yine erken uyandim geceleri bazen boyle karnim cok agriyor huzursuz ediyor(
aysecim senin haftalarinda bende sanirim uyuyamayacagim geceleri, Allah o gunleri gormeyi nasip etsin de raziyim.
zubeydecim regle oldun mu?

günaydın kızlar biz geldik bu gece çok şükür rahat yattık ama ses komple gitmiş birde öksürügüm dahada güçlenmiş of zaten korktugum şey öksürügüm 5 tane antibiyotigim var onlar bittigin an d.r gidiyorm hemen kesin gene antibiyotik vercek gecen bana verdigi antibiyotik 500 mili grmdı ama o kadar acı bir antibyotikti ki anlatamam 2 günden etkisini göstermişti bu 5 tane kullanmama ragmen hala tık yokk
özlemcim cnm tşk ederim benim tek tesellim kızım gidip gid,p ona bakıyorm ona baktıgımda bütün sıkıntıları gidiyorm rabbim meleklerimizi bize bagışlasın her şey onlar için degilmi zatnen aminn
zeynep cnm çok saol allah razı olsun rabbim gönlü muradını versin inş sana allahın nur topu gibi bir kız veriri sende bize böyle resim koyarsın aminnn

:))))) amin şurda maşallahh bir şey kalmadı sen 31 bir gel hele asıl hamilelik o zaman başlıyor karnındaki dahada güçleniyorr tin tin bir gidişi oluyor onun öyle tekme vurur gibi degil denizde yüzer gibi gidiyorr insan ilk başlarda tuaf oluyor ama sonra alışıyorr:)))))ve tam 31 haftalık oldugunda hıçkırma refleksi başlıyorr sen zaten bunu rahat hissediyorsun çok sürüyor ama çok güzel bir duygu rabbim her kese rasip etsin aminn bu gece 3 kez kulagımın dibinde birisi çıglık attı sanırım hayallenmeye de başladım eşimden ayrı yatıyorm bir haftadır ben rahat edemiyorm die o salonda yatıyorr ilkkez bu kadar çok korttum ben yaaaaa annem hep söylüyordu hamile kadına ne lohusa kadına çok olurmuş bu durumm sürekli oku diyorduu inan 3dede yerimden fırladım özlem en sonunda ışıgı açtım öyle yattım birde ben gece sabaha kadar yaklaşım 4 litreye yakın su içiyorm acayip bir şeyy ben hamilelegiim başında hep zorla içerdim suyu şimdi ise maşallahhh

aysecim iyi Masallah yine uyumussun sevindim canim. az kaldi artik gercekten geri sayim seninkisi, antibiotikten korkma dogumdan once iyileski bebegine gecmesin Allah korusun. onemli olan duzgun tedavi olman.
aysecim bas ucunda Kuran_i Kerim ile yat, mutlaka dua oku hatta bilenler de senin icin okusun. ay bu konu beni cok korkutuyor cok dusunup geceleri korkmak istemiyorum ama demek istedigini iyi anladim. ben bazi geceler yatagimin bas ucundaki komidine koyuyorum bu nedenle Kuran'i.

kızlarr temmuz halasını kaybetti şimdi yola çıktılar allah sabır versin inşallah kendini çok yıpratmaz artık tek can değil çünkü

günaydın kızlar
zübeydecim tatlişkom nasılsın :) dualarım seninle. inş. tedavin çok iyi olucak.
ayşecim geçmiş olsun canım. sende bi kurtulamadın şu hastalıktan bu arada bebişinede maşallah :)))
ayşecim, özlemcim kendinizi korkutmayın. korktukça daha kötü olur bol bol dua edin, namaz kılın abdestli yatmaya çalışın Allahın izniyle hiç bişicik olmaz:)
temmuzcum canım başın saolsun. kendini fazla yıpratmamaya bak. hamileyken insan daha bi hassas oluyo zaten kendne dikkat et nolur.
selcim canım Allahım inş. gönlüne göre verir. dualarımdasın emin ol.
kızlar ben sabahları gözlerimi açamıyorum 12 de anca kalkabiliyorum yataktan nolucak bööyle ya.

canım benim 3.olunca daha deneyimli olduk :)
Şimdilik hayatımızda hiççççççççç bir değişiklik yapmadık özel hiç bir hazırlıkta bulunmadım.
Perşembe transfer günü belli olcak, o zamanı beklyorum ki işlerimi ayarlayayım.
Transferi de çokkkk rahat geçirmeyi düşünüyorum, çünkü ne yaparsan yapa yalan kalacak olan kalııyor, gidecek olan gidiyor.

mavi mercancim simdiden hayirli olsun Insallah zeynebin sonra da senin mujdenle sevinecegiz Allah yardimcimiz olsun hepimizin bu yolda sonuna kadar.
kizlar ben ayseyi merak ettim hic tum gun gelmemezlik etmezdi, hayra ciksin haberi olan var mi?

Canım teşekkür ederim, bu sefer evde notebookum olcak bağlanıp haber vercem ama benşi duasız bırakmayın..

inşallah içine doğmuştur canım inşallah öyledir.:) dua için çoook teşekkür ederim canım arkadaşım

inşallah canım o günleri de görürüz
günaydın kızlar reglim tahmini 12-13 aralık gibi gelmesi gerekli:)
canım çok az kaldı ben çok ,istiyorum beraber gün sayalım inşallah

canım hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider ben işe başladım 3. gün ve baya yoğunum bir taraftan ne yapıyorum diyorum bir yandan da ne olacaksa olur diyorum hayırlısı

slm kızlar biz geldik sabahtan bu tarafa uyuyorz gözlerimi acamıyorm zaten istesemde oturamıyor yatar şeklinde oturuyorm karnım iyice aşag düşmüş gören her kes aman dikkat et bu kız geldi gelcek gibi duruyor diyor bana kalırsa bu ziili günününden önce gelmez çünkü tembell babası kılıklıaman gelmesinde daha var 36 haftaya girdigimizde yani 15 gün sonra dogum tarihini vercekler benim tahminimce 3 ocak ama bakalım normal olursa uzaya bilir
KIZLAR ii dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı tşk ederim çok saolun
MAVİ MERCAN cnm hadi hayırlısı inş bu sefer son denemen olur cnm zeyneple beraber hamiş olursunuz ay allahım inşşşş geride zübeydem panodol ve selcigim kalır allahım tez zamanda onlarada hayırlı saglıklı evlatlar versin amin
TEMMUZCUM cnm başın saolsun tatlım allahım duranını mekanını cennet etsin halanın aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…