gunaydin kizlar umarim herkes iyidir yine erken uyandim geceleri bazen boyle karnim cok agriyor huzursuz ediyor(
aysecim senin haftalarinda bende sanirim uyuyamayacagim geceleri, Allah o gunleri gormeyi nasip etsin de raziyim.
zubeydecim regle oldun mu?
slm kızlar giremedim bugün, özlemcim 12 de zor açtım gözlerimi minnoş uykucu olucak galiba hiç açtırmıyo gözümü :) yoksa aklım kaldı burdada sonrada bi arkadaş geldi falan filan nasılsın.
mercancım hayırlı haberlerini bekliyorum :) bebiş iyi şimdilik teyzesi inş. hep böyle gider Allaha emanet üzmede gelir bzi inş. :) sen nasılsın heyecan başladımı?
zübeydem kuzum sen niye sinirlisin. sakın ol tatlım ya senin şimdi sakin olman lazım ama kızıcam sana.
zeynepcim sen nasılsın canım o gaz sıkıntıısı bendede vardı yeni yeni geçiyor.
mavi mercancim simdiden hayirli olsun Insallah zeynebin sonra da senin mujdenle sevinecegiz Allah yardimcimiz olsun hepimizin bu yolda sonuna kadar.
kizlar ben ayseyi merak ettim hic tum gun gelmemezlik etmezdi, hayra ciksin haberi olan var mi?
aysecim Masallah yerim kizinibesigi de cok guzelmis ama kendi cok daha guzelmis bizim zilliyle sonunda resmen tanistik yani
zeynepcim cok sasirdim yazini gorunce dun ya da onceki gundu durduk yere icimden senin kizin olacagini gecirdimhatta sonra dusundum belki ilk bebeginden dolayi erkek istersin die, Allah gonlundekini versin diye dua ettim sana sonra.
inşallah canım o günleri de görürüzgünaydın kızlar biz geldik bu gece çok şükür rahat yattık ama ses komple gitmiş birde öksürügüm dahada güçlenmiş of zaten korktugum şey öksürügüm 5 tane antibiyotigim var onlar bittigin an d.r gidiyorm hemen kesin gene antibiyotik vercek gecen bana verdigi antibiyotik 500 mili grmdı ama o kadar acı bir antibyotikti ki anlatamam 2 günden etkisini göstermişti bu 5 tane kullanmama ragmen hala tık yokk
özlemcim cnm tşk ederim benim tek tesellim kızım gidip gid,p ona bakıyorm ona baktıgımda bütün sıkıntıları gidiyorm rabbim meleklerimizi bize bagışlasın her şey onlar için degilmi zatnen aminn
zeynep cnm çok saol allah razı olsun rabbim gönlü muradını versin inş sana allahın nur topu gibi bir kız veriri sende bize böyle resim koyarsın aminnn
canım çok az kaldı ben çok ,istiyorum beraber gün sayalım inşallahgünaydın kızlar reglim tahmini 12-13 aralık gibi gelmesi gerekli:)
canım benim 3.olunca daha deneyimli olduk :)
Şimdilik hayatımızda hiççççççççç bir değişiklik yapmadık özel hiç bir hazırlıkta bulunmadım.
Perşembe transfer günü belli olcak, o zamanı beklyorum ki işlerimi ayarlayayım.
Transferi de çokkkk rahat geçirmeyi düşünüyorum, çünkü ne yaparsan yapa yalan kalacak olan kalııyor, gidecek olan gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?