Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

karatasozcum uyucan artik yapcak bir sey yok:))))))))))))) oh iste vakit gecer yaa benim ilk hamileligim oyleydi ben 12de kalkip bir daha 3te aksama kadar yine uyuyordum ve gecede erkenden yatiordum walla cok komikti hic uyumasam ayakta uyuyordum:))) cok ii anliorum seni bir de asiri asiri yorgundum.

:)) komik gerçekten bende öyleyim ya neyse yarın eşimle beraber kalkıp kahvaltı yapmayı planlıyorum becereblirsem kalkmayı :) çünkü bu seferde kahvaltım gecikiyo bi öğün hooooop uçup gidiyo. neyse artık sanırım 3. aydan sonra biraz daha normale dönüyomuş vücut Allahım inş. o günleri göstersin. :)

karatasozcum simdi bir ogunle isin yok senin vucudun ne derse onu yapmalisin dur uyuyayacagim diyorsa uyumalisin:)) zaten yemek yeme ihtiyacin olursa merak etme gece yarisi bile uyandiriyor vucut seni. bebisin 9.haftaya kadar sen ne yersen ye senden degil depolarindan yiyecek sen kendi depolarinin bosalmasini engellemek icin yiyorsun yani.o yuzden simdi uyku daha onemli sana:)) ay cok cok komik bir durum yani seni benden iyi kimse anlayamaz zaten istesen de kalkamazsin yalniz dikkat et yalnizken cok yikanma ben defalarca banyoda bile uyumustum galiba benimki biraz anormal bir durumdu:))

:))))))))))))))) gerçektenmi. tansiyonum faln düşer diye mecbur kalmazsam yıkanmıyorum yanlızken. zaten 5dk lık duş şeklinde oluyo oda. ama hakkaten komikmiş seninki yok o kadar değil ama çok düştüm habire sağa sola deviriyorum totoyuuu

ana kimsecikler yok
kızlar cigdemle konuştum az önce sizlere çok slm vardı maşallah 29+1 günlük olmuşlar allahın izniyle inşş 34 gececek benim yakışıklılarım:)))))))saglıkla gelsinler inş bu gün nts girmiş cigdem bebeklerrin kalp atışını d.r sürekli kaybetiyormuş nts megerse arkalarını dönmüşler sırtlarını döndükleri için kalp atışını alamamışlar bayag zorlanmış annemiz ama çok şükür sorun yok oyy maşallah yerim ben onları
cigdem cnmm allahım ogluşlarını sana bagışlasın inşş aminnnnnnnn

aysecim binlerce kez sukurler olsun cok sagol cigdonun guzel haberleri hepimizi cok cok mutlu ediyor. Allah'im saglikla yavrularini cigdoma bagislasin, amin.

günaydın fıstıklar biz geldik ama kimsecikler yok:)
özlemcim cnm tabiki haber vercem cnm benim ne demek yetrki cigdemimiz ve ogluşları ii olsun ben size her gün haber getiriririm ne olcak kii ama kırk bir kere maşalahhh yaradan nazardan korusun aminnn hedefimiz 34 hafta inşş:)))))))

ayşecim kızın çok tatlı maşallah allah nazardan esirgesin tatlı narin ve nazlı ...........................

iyi neolsun uyuyup duruyorum iş yapasımda yok senin tedavine az kaldı inş.güzel sonuç alacaksın allahın izniyle canım

evet tatlım çalışıyorum tekstil firmasında muhasebe ve personel müdürüyüm o yuzden yoğun oluyorum zaman zaman hemen dönüş yapamıyorum sizlere keşke bende yatıp uyusam birazcık :)

slm kızlar.
çigdemin güzel haberleri beni çok mutlu etti. inş. fıstıklar zamanı gelinceye kadar kalırlar orda üzmezler annelrini :)
evet özlemcim kalkamadım. ama sabah tuvalete yada namaza diye kalkarsam tekrar saatlerce uyuyamıyorum onunda etkisi var galiba neyse sağlık olsun. :)
zübeydecim nasılsın canım, nedense içimde senin moralinin mozuk olduğuna dair bi his var inş. yaanılıyorumdur.

o hislerini yerim ben moralim biraz bozuk evet annem rahatsız bitmek bilmeyen bi türlü geçmeyen bi öksürüğü var 2 aydır 5 doktora gittik 3 reflü ve alerji dedi 2 si sadece alerji dedi ama inanın verdikleri ilaçların hiç biri etki etmedi zavallım uyuyamıyo bile geceleri öksürmekten allahtan ciğerlerinden gelmiyo boğazından gıcıkla öksürüyo filmi falan temiz çıktı çok şükür o yuzden canım sıkkın o öksürdükçe benim içim acıyo tatlım yaa

ah canım benim kıyamam ya. geçmiş olsun. eşimin babasınında böyle bi sıkıntısı vardı geçmek bilmiyodu öksürüğü sonra bzim burda lokman hekim var ona gittik anlattık bitkisel ballı polenli bi karışım verdi o çok iyi geldi biliyomusun geçti öksürüğü. bence bitkisel ilaç araştır. Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU burayı bi ara sor. işe yarayacağıan eminim.

sağol bebeğim yaa ama benim annem şeker hastası olduğu için herşeyi kullanamıyor o yuzden biztkilere pek bulaşamıyoruz yoksa bende ilaç kesinlikle kullanmayıp bitkilerle kendime ilaç yapan biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…