Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zubeydecim cok gecmis olsun, hayret neki acaba, umarim en kisa zamanda duzelir canim. en onemlisi rontgenin temiz cikmasiydi cok sukur diyelim.

ayşecim kızın çok tatlı maşallah allah nazardan esirgesin tatlı narin ve nazlı ...........................

aaaa tatlım gündüz girmişsin sen topigee ay ben seni kaçırdım valla 24 saat nerdeyse uyuyorm daha yeni kalktım:))))
tşk ederim kızımın güzel teyzesi allahım minnoşum gibi nazlımı nazlıı güzel mi güzel bir kız evlatta sana versin inşşşşş aminn
yaff kızlar ben çok uyuyorm artık normalde gündüz hiç bu kadar uyumam acaba antibiyotik mi uyutuyor garibim kızımda bana beraber uyuyorr ay ona çok üzülüyorm hastalıgımda bir düzelme yok gene gidecem d.r sanırım gene antibiyotik vercek off inş kızma zarar vermezz(

Son düzenleme:
selam kızlar umarım keyfler saglıklar iyidir temmuz dönmedi sanırım ayşem sen nasıl oldun
ben bildiginzi gibiyim bugun genetik doktorunu aradım sonuçtan haber varmı diye henüz çıkmamış 15 gün sonra arayın dediler benimde 2010 yılım sonuçları beklemekle geçti((( nisan ayından beri test peşindeyim kısmet böyleymiş hepisi boş ne olacaksa o oluyor yılbaşınada az kaldı bir senede böyle geçti öpüyorum hepinizi allaha emanet olun..

huhu biz geldik günaydın kızlarrr
selcigim rüyanda beni gör die die en sonunda seni gördüm rüyamda
ama ne rüyaydı en güzel yerinde kızım çişe kalkdırdı beniigecenin bir yarısı gülmekten öldümm:))))))))))))))))))akşam anlatırım rüyayı nete gelirsenn oyyy sabaha kadar uyumuşum tam birrr fil oldum heee uyu uyuy şiştim iyice bu kızl nasıl dogacak bilmiyorm ne tembel bir kadın oldum ama senin bu zilli gene uyumadı maşallahh kızmaa anca şimdi uyudu selcim bu gece rüyamda yemin ederim bak senin kucagında erkek bir bebek vardı erkek bebek güzel habere işarettir hadi bakalım hayırlısı rüyayı hayra yoralım hayır olsun innşşbiz mamamızı yiyip hemen yatmaya gidiyorzz anca 11.30 kalkarız hepinizi öptüm kızlarrr

panadol cnm nasıl olim hamdolsun gene şimdi biraz daha ii çok şükürrr inş bu sefer cabuk atlatırım hep hastalıgı uykuda gecirmeye çalışıyorm valla cnm kafana takma ne olur yüzdün yüzdün kuyruguna geldin bekle bakalım inş test sonuçların güzel çıkacak allahın izniyle 2011 yılı senin için güzel gececek ben eminim küçük cimcimemeizde bir gellirse deyme keyfimizee bütün kalbimle 2011 yılının sana mutluluk ve bol şans getirmesin diliyormm biliyorm 2010 pek ii geçmedi ama 2011 inş güzel gececek tatlım benim seni çok öpüyorm bitanem yaradana emanetsin

gunaydin kizlar, aysecim ne guzel gormussun seli ruyanda yaa icimizden biri gorucek die cok emindim cok sevindim, Insallah Rabbim gosterdi, cok mutlu oldum.
panadolcum hep kotu olmuyor 2011 cok guzel gecicek bu sefer bebeginin dogmasini bekleyeceksin Insallah.
zubeydem halan geldi gelicektir artik, cok opuyorum.

Temmuzum nasıl oldu acaba döndüler mi ki arayamadım da ya ben kötü oluyorum o yuzden pek arayıp konuşamam böyle ilk zamanlar

bosver zubeydem ustunde durma dedigin gb durdukca gelmezler, hayirlis zamanda gelsin diyelim:) hayirli gelsin de ne zaman gelirse gelsin di mi ama:)

merhaba kızlar ya işe başlamakla umarım kötü etmedim çok yoğun okul. bir de okulun strateji ekibindeyin herkes çok akıllı işten kaçıyor bugün toplant var cumartesi veli toplantısı. çok ayakta kalıyorum ama umutsuzluğum daha ağır ama üzülmemek için de düşünmüyorum. karnım çok şiş hayrolsun dualrınızı bekliyoruz

Cnm merhaba nasılsın ? Tedavin ne aşamada cnm aynı merkezdeyiz ya merak ettim
Hamiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum

canım benim bu ay tedavime nasip ise başlıyorum reglimin gelmesini bekliyorum bana inatlık yapmazsa reglim 13 ne kadar gelmesi gerekli o gunden sonra start veriyoruz bakalım hayırlısı sen ne durumdasın başladın mı tedaviye

zübeyde canım bu defa olucak Allahın izniyle senden çok umutluyum umarım hamileliğimizi 9 ay konuşuruz sonra bebişlerimizi . bak özleme de yetişiyoruz inşallahyolun yarısına geliriz özlem doğum yapana kadar ohhh ne güzel hayaller

inşallah zeynepcim ne güzel sizler bari benden umutlu olun benim pek umudum olmadığı için :) hayırlısı ile inşallah o gunleri görücez bizde mervelerin topikte ki gibi peş peşe doğum yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…