Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

günaydın kızlar :)
zeynepcim bence şişlik boşa değil :) kabızlığında varmı. hadi kaç günün kaldı teste.
zübeydecim canım sen düşünme düşünürsen gelmez :) benim gelmişti tam gününde ama iki gün leke şeklinde olduğu için yine beklemiştim :))) aktif kanamanı bekliyolar çünkü o yüzden stres yapma, bide umutsuzluk yok inş. herşey güzel olucak :)
ayşecim seninde zaman daralıyo ha hadi bakalım :)) sağlıkla al inş. yavruşunu kucağına.
özlemcim senden naber.
ben bu gece sabaha kadar uyuyamadım dön babam dön yatakta çok sinir bozucuydu.

karatasoz anam nazar degdi cok uyuyon derken neyse arada olur canim oyle bu gece uyursun Insallah misil misil.
zeynepcim bence de o sislik oh Masallah bence calismakla en iyisini yaptin evde cok takicaktin gb gelior bana.zubeyde sen ayni donem hamisi olucaniz hep berabaer gecirecegiz bu sureci Insallah.
zubeydecim tamam sen umutlu olma "amaannn salaa gitsin " diye ilerle tedavinde bu da iyi bir sey aslinda, bizim inancimiz sana da yeter.

aaaa herkes burda yakaladım sizii
zübeyde nasılsın tatlım az kaldı senin tedaviyeee haydi bakalım güzel haberlerini bekliyorzz
temmuzcum nerdesin tatlım özledik valla seni akşam seni arıycam en azından bir sesini duyayım
özlemmmm efet tatlım selcigimi gördüm rüyamda dün gece bayag bir konuştuk çok tatlı çok şirin birisi saolsun bana bayag bir zaman ayırdı yatarkende rüyanda beni gör dedi bende ben seni hiç tanımıyorm işin espiriside burda bakalım beni nasıl görcen dedi:)))))) ay ne güzel görüyordum benim zilli rüyanın en güzel yerinde beni kaldırdı
karatasözzz tatlım nasılsınnn ?
zeynepcim kendini fazla yormamaya calış bitanemmm minigimiz yorulmasın annesii

özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 22 haftalık olmuşsunn
ay ayy maşallahh sübhan allah bebişimizeee canımızı saglıkla kucagına al canım rabbim nazardan korusun ikinizide
özlemcim 11.30 kalktım ben sag tarafıma dönmüşüm uyuyyunca bir uyandım karnım taş gibi olmuş bebek o tarfa yatmış garibim sıkışmış gibi ay nasıl korktum sallıyorm karnımı uyanmıyorr 20 dakka falan ugraştım yeminle az daha uyanmasaydı cıg cıglıga aglıycaktım tam teli elime aldım bir tekme salladı totoya totoya bende vurdum aklımı yerinden aldı zilli yaaa ümit bey hareket etmedigi ve karnın sert oldugu zaman uyandır ayşe demişti eger uyanmazsa ve karnın öyle sert dururusa hemen hastaneye git dedi yemin ederim dizlerimin bagı çözüldüü ay allahım bir dogsa şu ziili en azında gözümün önünde olurr

sorma özlemcim ya neyse işin güzel tarafı hamilelerde uyku düzensizliği olması normalmiş demekki herşey yolunda :)
ayşecim iyiyim tatlım ya saol bi sıkıntı yok bakalım arada uyuz bir bulantım oluyo :) o kadar inş. herşey normaldir doktor gününü iple çekiyorum. Allahım sevindirdikten sonra üzmez inş. bizi durmadan dua ediyorum inş. sağlıklıdır minoşum

ahh canım annelik ne zor bişi yaa... neyseki sorun yok :) yanlız sana diiim senin kızda o kıpırdaklık varken sonrasındada gözünün önünde filan durmaz :)))))
bu arada özlemcim evet canım maşallahhhhhhh

tatlım benim ii olmanıza çok sevindim aminnn cnm rabbim meleginle 9 ay saglıklı bir hamilelik gecirmeni nasip etsin sonrada kucagına al inşş sorunsuz ve problemsiz bir şelikde inş
ahh canım annelik ne zor bişi yaa... neyseki sorun yok :) yanlız sana diiim senin kızda o kıpırdaklık varken sonrasındada gözünün önünde filan durmaz :)))))
bu arada özlemcim evet canım maşallahhhhhhh

evet tatlım bak zamanla sende ne demek istedigimi anlıycaksın zaten bütün d.r aynı şeyi söylüyor 30. haftadan sonra bebegin hareketlerini sayıyorsun ay allah korusun hareketi azaldıgı an hastaneye gitmek zorundasıı bu zillinin bir anı bir anına uymuyorkii beni çok kandırıyorr ay canım benim o kıpırdasın ben razıyım valla annesi onu verene kurban olur gözümün nuru o benim allahım onu bize bagışlasın cümlenin evladıyla birlikte aminnn bazen çok korkuyorm yüdüm yüzdüm kuyruguna geldim bir şey olcak die aklım başımdan gidiyor valla offf allahım korusun

güzel duaların için saol bi tanem amiiiiiiiiiiiiiin deyim :)
Allah korusun canım benim inş. bi sorun yaşamayacaksın kızını sağlıkla alacaksın kucağına, ama insanın elinde değildir endişelenmek biliyorum. Allah yardımcın olsun. hepimizin yardımcısı olsun.

amin cnm cümlemizin allahım yardımcısı olsun

ben çıkıyorm kızlar gene gelirim çok öptüm hepinizi

sagolun kizlar. Allah hepimizin yardimcisi olsun, tedavideki arkadaslarimizin once hamile kalmasini sonrada hepberaber saglikla kollarimiza almayi nasip etsin Insallah.
aysecim bizde ogrenmis olduk senin haftalarina gelmek nasip olsun da uyandiririz sipalari:))

Yok cnm Laparoskopi oldum ben ?
İnşallah ocak ortasında dondurulmuş tedavisine başlayacağım
Seninde az kalmış yaa inş bu sefer yüzün güler cnm

tubbaby tedavin hayirli olsuiun canim hangi asamadasin

Cnm tedavide değilim şuan inş ocak ortasında başlayacağım dondurulmuş tedavime :))
Senin tedavin aklımda onun için ümitsizliğe kapılmıyorum :)) 1 tane dondurulmuşum var kalitesi orta ne olursa olsun Allah istedikten sonra olur zaten :)) Senin test sonucunu sabırsızlıkla beklemiştim sonu çok güzel oldu

günaydın herkese :) kimsecikler yok yine. zübeyde hani cuma duasıııı :))) bu arada hayırlı cumalar...

Lailahe illallah Cuma�nın sebebiyle Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.

Melekler duasıyla Ya vedüdüm entel maksudum Kulhüvellahü ehad bin bir kere ya samed cennet kapılarını aç benim günahımdan geç.

Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

İlahi kabre vardığım gece lütfeyle yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Rabbim fikrim zikrullah kalbimin nuru Resullullah evvelim ahirim La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. dedim dostum dedim 99 ismine mühür vurdum üstüne.

Sırrım sübhanım derdim dermanım gafil kuluna gam düşmüş yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad bin bir kere ya samed ya ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallahtır özüm Muhammed Mustafadır sözüm ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna yetmiş binin nısfına mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradım var biri cennet bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım cemalini göster bana.

Cennetine davet et ım kabrimizde rahatlık sıratta selamet tatlı canımız sana emanet son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duası için Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Elif Nur Muhammed tez selamet.

Ya Celil etme zelil gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır duaya açılan elleri icabete eriştir.

ım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.

Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana cenneti alada cemalini göster bana.
Orjinal Link: TEVBE EDENLERİN SİTESİ Güzel Bir Cuma Duası

Lailahe illallah günahlarımız af eyle Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

Selatü selaya yolladım Mevlaya sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma�ya.

Lailahe illallah ve cellehü edası ile Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

Lailahe illallah kalbimizi karartma rızkımızı azaltma kabrimizi daraltma senden başka kapı aratma muhannete muhtaç etme.

Lailahe illallah imanla sabır Muhammedün Resullullah azapsız kabir.

ım beni af eyle her derdimi def eyle rızkımızı bol eyle kabrimizi nur eyle sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.

Evvelim ahirim kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. �Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü� diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.

ım şeytanın şerrinden kabirdeki yılanlardan çıyanlardan ölümün dehşetinden kabirin azabından sıratın zul*****den muhafaza eyle ım.
Orjinal Link: TEVBE EDENLERİN SİTESİ Güzel Bir Cuma Duası

Ölümün hayırlısını üç ayların birisini Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.

Amin.

özlemmmmmmm can kocaman olmuştur artıkk dimi ne zaman gidicen doktora kaç gr oldu acaba

kizlar geceden beri bir tuhaflik var sitede yazamiyordum sizde de oldu mu? simdi de ancak alintiyla yazmama izin veriyor.
canim buyumustur Insallah guzelce teyzesi yarin ayritnili ultrason var sorma elim yuregimde saatler gecsin die bekliyorum. benim doktorum ultrasonda kilo vs hicbir sey soylemiyor bakiyor ritmik mi kalp atisi bebek hareketli mi hepsi o. isi gucu test yapmak biraz amerikan sistemi, yani bebegin sagligi kilousunu ayrintili ultrasonlar soyleyecek doktor benim testlerimi takip edip bebege her gittigimde kisaca bakicak( neyseki ultrason var amerikada bu da yok) ultrasonu cok ileri degil die sanirim. bu da beni endiselendirmeye basladi, her gittgimde kilo gelisimini bile ogrenemeyeceksem niye dunyanin parasini veriyorumki!! iyi bir doktor simdi sezeryani da kabul etti o yuzden degistiremem de!!

cok cok dogru diyorsun tupbabycim bana doktor bir arkadasimda ben umutsuzken soyle demisti, spermle yumurta dollenmis bir sekilde icine kondugu an, yuzde bilmem kac sans denmesi kadar sacma bir sey yok, icinize konan bebek degil sadece hucre, ve hucreler kendini yeniler yani donmus embroyon zarar gorse de tipta hucre kendini yenileyen bir sey ve ne olcagi hic belli olmaz. benimde cozdurulen sadece iki embroyomdu dusun bebegimi yani sadece tek embro cozulmus olsaydi yine de sonuc degismeyecekti yani sayi da hic onemli degil Insallah senin sonucunu da heyacanla bekleyecegiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…