özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 22 haftalık olmuşsunn
ay ayy maşallahh sübhan allah bebişimizeee canımızı saglıkla kucagına al canım rabbim nazardan korusun ikinizide
özlemcim 11.30 kalktım ben sag tarafıma dönmüşüm uyuyyunca bir uyandım karnım taş gibi olmuş bebek o tarfa yatmış garibim sıkışmış gibi ay nasıl korktum sallıyorm karnımı uyanmıyorr 20 dakka falan ugraştım yeminle az daha uyanmasaydı cıg cıglıga aglıycaktım tam teli elime aldım bir tekme salladı totoya totoya bende vurdum aklımı yerinden aldı zilli yaaa ümit bey hareket etmedigi ve karnın sert oldugu zaman uyandır ayşe demişti eger uyanmazsa ve karnın öyle sert dururusa hemen hastaneye git dedi yemin ederim dizlerimin bagı çözüldüü ay allahım bir dogsa şu ziili en azında gözümün önünde olurr
tatlım benim ii olmanıza çok sevindim aminnn cnm rabbim meleginle 9 ay saglıklı bir hamilelik gecirmeni nasip etsin sonrada kucagına al inşş sorunsuz ve problemsiz bir şelikde inşsorma özlemcim yaneyse işin güzel tarafı hamilelerde uyku düzensizliği olması normalmiş demekki herşey yolunda :)
ayşecim iyiyim tatlım ya saol bi sıkıntı yok bakalım arada uyuz bir bulantım oluyo :) o kadar inş. herşey normaldir doktor gününü iple çekiyorum. Allahım sevindirdikten sonra üzmez inş. bizi durmadan dua ediyorum inş. sağlıklıdır minoşum
ahh canım annelik ne zor bişi yaa... neyseki sorun yok :) yanlız sana diiim senin kızda o kıpırdaklık varken sonrasındada gözünün önünde filan durmaz :)))))
bu arada özlemcim evet canım maşallahhhhhhh
güzel duaların için saol bi tanem amiiiiiiiiiiiiiin deyim :)
Allah korusun canım benim inş. bi sorun yaşamayacaksın kızını sağlıkla alacaksın kucağına, ama insanın elinde değildir endişelenmek biliyorum. Allah yardımcın olsun. hepimizin yardımcısı olsun.
canım benim bu ay tedavime nasip ise başlıyorum reglimin gelmesini bekliyorum bana inatlık yapmazsa reglim 13 ne kadar gelmesi gerekli o gunden sonra start veriyoruz bakalım hayırlısı sen ne durumdasın başladın mı tedaviye
tubbaby tedavin hayirli olsuiun canim hangi asamadasin
özlemmmmmmm can kocaman olmuştur artıkk dimi ne zaman gidicen doktora kaç gr oldu acaba
Cnm tedavide değilim şuan inş ocak ortasında başlayacağım dondurulmuş tedavime :))
Senin tedavin aklımda onun için ümitsizliğe kapılmıyorum :)) 1 tane dondurulmuşum var kalitesi orta ne olursa olsun Allah istedikten sonra olur zaten :)) Senin test sonucunu sabırsızlıkla beklemiştim sonu çok güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?