Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

amin canım benim. ellerine sağlık.

ee kizlar ben birisinden alinti yapmadan yazamiyorum siz nasil yaziyorsunuz yani sayfa altimda yazilcak yer yok alinti ile cevapla dersem yazabiliyorum ( anlamadim yahu
hepinize hayirli cumalar duani da simdi okuyacagim zubeydecim eline yuregine saglik.

özlemcim solda konuya cevap ver vat ona basıp yaz. bu arada ben merak ederim doktordan gelince yaz olurmu şimdiden bol şans :) inş. iyi haberlerle geliceksin.

anaaa varmis evet degismis tesekkur ederim canim yazarim tabii yazmam mi, Allah hayirli haberler getirmemi nasip etsin Insallah. yarin oglen yazarim.

selam kızlaaar..

Zeyneeep, inşallah hayırlı sonuçlar alırsın tatlım, Allah yardımcın olsun.. Bu sefer inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

fundacım çok teşekkür ederim inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürssün maaşallah sen de bu uzun yolu bitiriyorsun ve vuslat bitip kavuşuyorsun bebişe rabbim hiç ayırmasın...

kızlarrrr ya bütün gündür mide bulantısından öldüm ya hasta olucam sanırım üşüttüm mü naptım ya tam da zamanında hasta olucam olmaz böyle şans benda yaa (((((((

slm kızlar bu gün pek giremedim ben hastanelerdeydim gene gelincede yatmışız anca kalktım bronşit maşallah iyice çoşmuş kadın şok oldu beni görünce of yaaa gene antibiyotik verdi ne olcak benim bu zavallı kızmın hali ona çok üzülüyorm ümit beye gittim ilaçları gösterdim düzenli kullan artık bitsin şu hastalık ayşe dedi valla saatini bile gecirmiyorm işte yapmıyorm bir haftadır ful yataktayım ama maşallah sanki hep ayaktaymış gibi bir grm bile iyleşmemişim((((bu antibiyotigini içinde tam 20 tane var bunlarla kızm tam 54 tane antibiyotik kullanmış olcak offfffff offfffff şuraya bak ben 28 yaşındayım ve yemin ederim kızlar 28 yılda bile bu kadar antibiyotik kullanmadım (((((neyse rabbim cabucak şifalar versinde bitsin şu işkence artık allahım melegimi korusun inşş bir sorun olmaz
bu arada .....
temmmuzla konuştum hala eskişehirdeymiş yarın allah izin verirse geliyor sizlere çok slm varrr.....

Son düzenleme:
kızlarrrr ya bütün gündür mide bulantısından öldüm ya hasta olucam sanırım üşüttüm mü naptım ya tam da zamanında hasta olucam olmaz böyle şans benda yaa (((((((

offfffff aman diyim cnm allahım korusun inş olmazsın dikkat et sakın üşütme inş adet olcan ya ondandır ben genelde adet olcagıma yakın çok mide bulantısı çekerim........

zubeydecim olsun simdi hasta olsan da bir sey olmaz hic uzulme aksine dusunki transferden sonra olcagina olsun varsin simdi ol bitsin gitsin.halayi bekliyoz hala degil mi? aslinda strestende bazen bulanti olur derler dur bakalim haftasonu dinlen iyice nasil olucak.
aysecim cok gecmis olsun yaa boyle aylarca suren bir bronsit olur mu bunlar sana bogazdan tukuruk alip kultur yapti mi? hani hangi mikroptur hangi antibiotik ise yariyordur anlamak icin yaparlar boyle inatci durumlarda ozellikle. biktin yoruldun psikolojik olarak iyice deli etti bu antibiotik alimi seni ama Allah'a emanet kizin hep boyle dusun, olcagin onune gecemiyoruz canim. Rabbim acil sifa versin bu haftasonu su yeni ilaclar hemen ise yarasin Insallah.
mavimercancim simdiden hayirli olsun arka arkaya guzel haberler alicaz Insallah hepinizden.
zeynepcim 10.gun kan testi yaptirsak mi? durum nedir kendinde farklilar var mi? sislik devam mi?

özlemcim cnm çok saol öyle tükürük falan almadılarr off yeminle yoruldum allah acil şifalar versin inş seninde dedigin gibi inş bu antibiyotik işe yarar da biter bu hastalık inş

ayşecim çok iyi bak kendine vitamin desteğini de bırakma. zübeydecim ben tedaviye kaç saatlik memleketten bayramdan geldim hasta yorgun başladım ama bakalım. dikkat et kendine. benim de bugün boğazım çok acıyor hava soğuk baya. özlemcim hiç bişey kötü olmayacak çoook inanıyorum inşallah. kan testine gelince yarın 8. gün evet çok erken ama ben test yapacağım. çıkmyacağını bile bile dün idrar testi bile yaptım biliyorum çok saçma ama bence çıkmadı kuruyunca çok ince çizgi var ki zor zar görünüyor eşim tutturdu var diye kafayı bozuyoruz galiba. nedense umutlu değilim rabbim büyük yarın 10da kan vereceğim hayırlısı oolsun.

kizlar bende yarin icin cok korkuyorum ya bir sorun var derseler? Allah'im esirgesin, inanin cok korkuyorum(

cnm bol bol ayetel kürsü o ve yaradana sıgın hiç bir şey çıkmıycak allahın izniyle merak etme biz sana ve canımıza bol bol dua edecez bu gece güzel güzel gidip gelceksin ogluşumuz çok saglıklı merak etme annesiii seni çok ii anlıyorm bende senin gibiydim kızımın ayrıntılı ultrasyonu benim dogum günüme ve ramazana denk gelmişti ayy okuya okuya nerdeyse hatım indirdim çok şükür bir sorun çıkmadı sendede çıkmıycak allahın izniylee için rahat olsun tatlım

tşk ederim zeynepcimm evet d.r vitaminde verdi onada devam ediyorz
ayyyyy yarın büyük gün desene allahım inşşşşşşşşşşşşş pozitif sonuç alcaz merak etme tatlımm mevlanam yüzünü güldürsün inşş AMİNNNNNNN

ayşecim doğumla ilgili kararınız ne sezeryan normal tabiii rabbim tüm aksilikleri esirgesin normal giderse herşey

ayşecim doğumla ilgili kararınız ne sezeryan normal tabiii rabbim tüm aksilikleri esirgesin normal giderse herşey
zeynepcim şimdilik her şey normal ama daha catı muafnesi olmadık bakalım d.r ne diycek ümit bey her şey normal gidiyor ters bir şey olmadıgı sürece sezaryan yok dedi bende normal istiyorm ama korkuyormda((((( hayırlısı bekleyip görcez bir iki haftaya belli olur sanırım normal mi sezaryan mı olcagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…