amin canım benim. ellerine sağlık.
Transfer tarihimiz netleşti canlar :)
15 Aralık Çarşmaba günü olcak inşallah.
Dualarınızı eksik etmeyin :)
kızlarrrr ya bütün gündür mide bulantısından öldüm ya hasta olucam sanırım üşüttüm mü naptım ya tam da zamanında hasta olucam olmaz böyle şans benda yaa(((((((
Transfer tarihimiz netleşti canlar :)
15 Aralık Çarşmaba günü olcak inşallah.
Dualarınızı eksik etmeyin :)
kizlar bende yarin icin cok korkuyorum ya bir sorun var derseler? Allah'im esirgesin, inanin cok korkuyorum(
ayşecim çok iyi bak kendine vitamin desteğini de bırakma. zübeydecim ben tedaviye kaç saatlik memleketten bayramdan geldim hasta yorgun başladım ama bakalım. dikkat et kendine. benim de bugün boğazım çok acıyor hava soğuk baya. özlemcim hiç bişey kötü olmayacak çoook inanıyorum inşallah. kan testine gelince yarın 8. gün evet çok erken ama ben test yapacağım. çıkmyacağını bile bile dün idrar testi bile yaptım biliyorum çok saçma ama bence çıkmadı kuruyunca çok ince çizgi var ki zor zar görünüyor eşim tutturdu var diye kafayı bozuyoruz galiba. nedense umutlu değilim rabbim büyük yarın 10da kan vereceğim hayırlısı oolsun.
zeynepcim şimdilik her şey normal ama daha catı muafnesi olmadık bakalım d.r ne diycek ümit bey her şey normal gidiyor ters bir şey olmadıgı sürece sezaryan yok dedi bende normal istiyorm ama korkuyormdaayşecim doğumla ilgili kararınız ne sezeryan normal tabiii rabbim tüm aksilikleri esirgesin normal giderse herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?