Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Tatlı kızzz hoş geldin cnm ay ayyy sen nerdesin cnm kızımız nasıl tatlım sen nasılsın ?

ay zeynepcim yarin hemen burya yaz ben catlarim meraktan.
Insallah Rabbim yuzunu guldurcek zeynep ya bence de pozitif sonuc Allah'im Insallahhhhhhhhhhhhhhhhh.

aysecim belki de hamilelikte kullanilan antibiotikler zaten belli degil die yapmamislardir. ama ne yalan soyleyeyim senin gittigin doktor hakkinda en basindan beri suphelerim var (kulak burun bogaz icin diyorum) yani kizma seni endiselendirmek icin degil ama tuhaf bir doktor sanki o beceremedi dogru tedaviyi( neden kultur testi yapailmiyor die bence sor yarin arayip, bakalim ne diyecek.bak biri olmayinca diger antibiotigi veriyor resmen deniyor oysaki kulturle hangi antibiotik yarar belli oluyor. haa her turllu bogaz hastaliginda oluyor mu o kadar emin degilim ama sanki tum iltihabi hastaliklarda yapiliyor. bana burda bir kez yapilmisti bir tukurruk aldilar hepsi o bakip verdiler ilaci. her doktor yapmiyor iste burda da bir kez yapan oldu. ama senin durumun ekstra ypildigi halde sana yapdilarsa diye korkuyorum.

Kızlar özür dilerim cvp yazamadım misafirim geldi de o yüzden hepinizi çok öptüm gene gelirim

Son düzenleme:
kizlar cigdo ne yapiyor acaba gunleri nasil geciyordur hastanede odasinda tv var midir? arada bahceye cikiyor mudur? Allah yardimcisi olsun vaktinde saglikla kavustursun yavrularina

kizlar cigdo ne yapiyor acaba gunleri nasil geciyordur hastanede odasinda tv var midir? arada bahceye cikiyor mudur? Allah yardimcisi olsun vaktinde saglikla kavustursun yavrularina

özlemcim evet cigdonun tv varr odasında ihtiyacı olan her şey var odasında yürüyüş hiç yapmıyor her yere tekerlekli sandalyeyle gidiyormuş acılma olmasın die d.r hiç yürütmüyormuş bir aydır hiç hastanenin dışına çıkmamış gecen hafta bana öyle söylemişti allahım yardımcısı olsun aminnnn

Transfer tarihimiz netleşti canlar :)

15 Aralık Çarşmaba günü olcak inşallah.

Dualarınızı eksik etmeyin :)
Canım Allah yardımcın olsun. hadi bakalım al yavrunuda gel :)
canım ikimiz için de büyük gün benim test günüm 12. günüm bakalım umarım yüzümüz güler
ayy hadi inş. benim ya 8. yada 9. gün sabah idrarında çok silik çıkmıştı. sonra 10. sabahında tekrarladım net bi çizgi çıkmıştı bence testi tekrarla. bana sorarsan eşin haklı :))
kızlarrrr ya bütün gündür mide bulantısından öldüm ya hasta olucam sanırım üşüttüm mü naptım ya tam da zamanında hasta olucam olmaz böyle şans benda yaa (((((((
ahhh kuzum benim dikkat et kendine sıkı giyin özellikle ayaklarını olur böyle şeyler sıkma canını bişicik olmaz inş. strestende hasta olmuş olabilirsin.
kizlar bende yarin icin cok korkuyorum ya bir sorun var derseler? Allah'im esirgesin, inanin cok korkuyorum(
canım benim rahat ol bak sen nerelerden geldin buralara :) inş. can sapasağlam annesi. gerçiinsan endişelerine hakim olamıyo ama rahat olmaya çalış bence tehlikeli zamanları rahat atlattın bu dönemleride atlatıcan:) bu arada sana bişi sorucam. sen jelmi kullandın transferden sonra yada böyle çok koyu sarı kahve gibi akıntın oldumu ilk haftalarda. benim sanki kahverengi gibi akıntım var ama içimden hala koca koca jel parçaları düşüyo ben onlardan olduğunu düşünüyorum ama endişelenmedende edemiyorum benim gibi olan varmı kızlar ya.
oldu oldu :)))
Allah yardımcısı olsun çok zor yatmak

ayşecim sende kendine dikkat et canım. şunun şurasında çok az kaldı olmzsa gelsin birisi baksın sana annen falan.

zeynepcim canım gittinmi hay Allah ya. ne dicemi bilemedim canım benim ya Allahım en kısa zamanda sana bi bebek verir inş. çok üzme kendini nolur. boş teselli gibi oluyo ama elmden daha fazlası gelmiyo dua edicem sana.

canım çok düşük bir değer ben de ne diyeceğimi bilmiyorum çok erken mi baktırdım bilmiyorum 2. gün embriyodsuydu bugün 8. gün 6.5 çoook düşük yani yok

canım aradım doktor geri dönecek ulaşamadım ama diyeceği belli çok erken falan diyecek. ama yine de 6.5 tam sınırda 5 üstü hamile demek ama yine de çok düşük zaten umutsuzdum

canım aradım doktor geri dönecek ulaşamadım ama diyeceği belli çok erken falan diyecek. ama yine de 6.5 tam sınırda 5 üstü hamile demek ama yine de çok düşük zaten umutsuzdum

canım bence doktorunun aramasıı bi bekle. belki tekrar kan vermeni ister yani tüp bebek için biraz düşük evet ama ne bilim biz doktor değiliz sonuçta bakalım o ne dicek. du bakalım bi.

kızlar bugün 8. günüm ve değerim 6,5 yani olmadı

cnm dur bi panik yapma daha erken bence bu gün 8. gün ve senin tranferin 2. gündü inan bana çok fark eder yarın tekrar baktır kanda yada bir gün geçsin 10. gün tekrar yaptır i,nş o zamana kadar kat kat artarr lütfen hemen ümitsizlige kapılma

zeynepcim eger gözünden bir damla yaş gelcekse o sadece mutluluktan olsun mevlam sesimizi duysun ve inş degerin artar erken oldugu için böyle düşük çıkmıştır inşş allahım yüzündeki hüznü sevinçe cevirsin aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…