canım ikimiz için de büyük gün benim test günüm 12. günüm bakalım umarım yüzümüz güler
cnm gözün aydın tatlım inş bu son denemen olur rabbim yüzünü güldürsün bol şanslarr
kizlar cigdo ne yapiyor acaba gunleri nasil geciyordur hastanede odasinda tv var midir? arada bahceye cikiyor mudur? Allah yardimcisi olsun vaktinde saglikla kavustursun yavrularina
Canım Allah yardımcın olsun. hadi bakalım al yavrunuda gel :)Transfer tarihimiz netleşti canlar :)
15 Aralık Çarşmaba günü olcak inşallah.
Dualarınızı eksik etmeyin :)
ayy hadi inş. benim ya 8. yada 9. gün sabah idrarında çok silik çıkmıştı. sonra 10. sabahında tekrarladım net bi çizgi çıkmıştı bence testi tekrarla. bana sorarsan eşin haklı :))canım ikimiz için de büyük gün benim test günüm 12. günüm bakalım umarım yüzümüz güler
ahhh kuzum benimkızlarrrr ya bütün gündür mide bulantısından öldüm ya hasta olucam sanırım üşüttüm mü naptım ya tam da zamanında hasta olucam olmaz böyle şans benda yaa(((((((
canım benim rahat ol bak sen nerelerden geldin buralara :) inş. can sapasağlam annesi. gerçiinsan endişelerine hakim olamıyo ama rahat olmaya çalış bence tehlikeli zamanları rahat atlattın bu dönemleride atlatıcan:) bu arada sana bişi sorucam. sen jelmi kullandın transferden sonra yada böyle çok koyu sarı kahve gibi akıntın oldumu ilk haftalarda. benim sanki kahverengi gibi akıntım var ama içimden hala koca koca jel parçaları düşüyo ben onlardan olduğunu düşünüyorum ama endişelenmedende edemiyorumkizlar bende yarin icin cok korkuyorum ya bir sorun var derseler? Allah'im esirgesin, inanin cok korkuyorum(
oldu oldu :)))ayşecim çok iyi bak kendine vitamin desteğini de bırakma. zübeydecim ben tedaviye kaç saatlik memleketten bayramdan geldim hasta yorgun başladım ama bakalım. dikkat et kendine. benim de bugün boğazım çok acıyor hava soğuk baya. özlemcim hiç bişey kötü olmayacak çoook inanıyorum inşallah. kan testine gelince yarın 8. gün evet çok erken ama ben test yapacağım. çıkmyacağını bile bile dün idrar testi bile yaptım biliyorum çok saçma ama bence çıkmadı kuruyunca çok ince çizgi var ki zor zar görünüyor eşim tutturdu var diye kafayı bozuyoruz galiba. nedense umutlu değilim rabbim büyük yarın 10da kan vereceğim hayırlısı oolsun.
Allah yardımcısı olsun çok zor yatmaközlemcim evet cigdonun tv varr odasında ihtiyacı olan her şey var odasında yürüyüş hiç yapmıyor her yere tekerlekli sandalyeyle gidiyormuş acılma olmasın die d.r hiç yürütmüyormuş bir aydır hiç hastanenin dışına çıkmamış gecen hafta bana öyle söylemişti allahım yardımcısı olsun aminnnn
kızlar bugün 8. günüm ve değerim 6,5 yani olmadı
canım aradım doktor geri dönecek ulaşamadım ama diyeceği belli çok erken falan diyecek. ama yine de 6.5 tam sınırda 5 üstü hamile demek ama yine de çok düşük zaten umutsuzdum
kızlar bugün 8. günüm ve değerim 6,5 yani olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?