sağolun kızlar ama pek de umut yok rabbimden umaut kesilmez. ama ben ne bileyim
kızlar benim dünden bu tarafa agrılarım çok arttı valla korkmaya başladım dün gece saat 3 geliyordu eşimle garibim öyle başımda bekledi ay allahım bu kız bana bir süpriz yapmasın sakınn allah korusun daha çok erken eger böyle devam ederse pazartesi d.r gidecegim gecen gün nts giremedik bu zilli uyumuştu bakalım pazartesi gideriz belki şuan hala agrım var belimde ve kasıklarımda ara ara geliyor agrı ama ne adet agrısı gibi nede bel agrısı gibi canım o kadar çok yanıyorki anlatamam(
canım rabbim seni de bebeğini de korusun ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
kizlar cok sukur ayrintili ultrasonumuz iyi gecti. 516 grmmis minik oglum, Rabbim O'nu bana bagislasin, isteyen herkese en kisa zamanda saglikla nasip etsin, amin.
ecmain cnm çok saol cümlemizi ama korkuyorm işte şuan zor duruyorm valla yatsam yatamıyormda eşimde karşıya gitti şimdi küzenim gelcek ona söyledim oda servise çıkmış ben geliyorm bekle dedi agrım çok olursa götürcek hastaneye ama biraz yatsam ii olcak artık oturamıyorm kızlar izninizle ben çıkıyorm agrım gecerse gene gelirim
zeynepcim cnm lütfen 10. gün testini tekrar tekrarla olur mu allahu tealam yüzünü güldürsün inş amin
çigdocum canım hoşgeldinnnn nasılsın :)
Kızlar selam herkese,
Herkes iyidir umarım.
Ben de pek değişiklik yok gibi, hastanedeyim, her gün usg ve nst.ye giriyorum, ilk zamanlar her şey yolunda dediler ama son 2-3 gündür nst.de midesinde sorun olan bebekte bi şeyler gördük ama önemli diil dediler, p.tesi ayrıntılı var bakalım dr ne dicek, onu dışında iyiyiz biz, özlemcim ayşe cvp yazmış ama evet odamda tv, buzdolabı, wc banyo var, bu arada örgüyede başladım zaman böylece geçiyor.
Zaten günün en az 2 saati nst de geçiyor, bebekleri bulamıyorlar sonra sürekli hareket ettikleri için yeniden yeniden bağlıyorlar..
Hepiniz de iyisinizdir umarım, hepiniz allaha emanet olun..
İyi cnm ya az öncede yazdığım gibi günleri geçirmeye çalışıoruz işte, senin haberine de çk sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı sana ve hepimize nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?