çiğdemcim iyi olmanıza çoook sevindim. özlemcim umutlu olmak istiyorum ama değer çok düşük. 2. gün embriyosu deyip hala umudumu korumaya çalışıyorum zaten boğazım falan çok acıyor üşütmüşüm rabbim en hayırlı olanı bilendir isyanımız yok olamaz da ama yüzümüz gülsün istiyoruzz hele de eşimin yüzü gülsün istiyorum dualrınız bekliyorum. rabbim hayırlısıyla nasip etsin
kızlar halam geldiiiii yarın sabah merkeze gidiyorum ya bismillah deyip başlayacağız dua edin emi öptüm hepinizi
hadi dedim sormayayim ama demin gorunce adini tahmin ettim oh oh cok iyihayirlisi olsun canim. her sey su gb aksin gelsin mujden hepimize yeni yil hediyesi olsun Insallah, dualarimiz seninle.
kızlar halam geldiiiii yarın sabah merkeze gidiyorum ya bismillah deyip başlayacağız dua edin emi öptüm hepinizi
karatasozcum iyi geceler burda gorunuyorsun sende ayseye bakmaya geldi snirim:)
kizlar bu arada benim de disim tuttu yine( asiri degil ama pazartesine zor dayanir, iki kez lokal anestezi bir kutu antibiotik belki 6 tane rontgen cekildim ( hala bitmedi ( senin bronsit gb aysecim benim de disim rahat birakmiyor dolgu yapilmisti iki ay idaere etti sanirim kanal tedavisi gerekicek (
Tatlım çok geçmiş olsun diş ağrısı çok kötü birde hamile olunca öpüyorum seni
aysecimmmm nerelerdesin?
zubeyde sende ugramadin, Insallah herkes iyi vekeyiflidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?