Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kizlar ayse gelmemis, acaba nst icin mi gitti?
cigdocum Masallah iyi gidiyorsunuz Allah yardimciniz olsun canim, hep guzel haberlerini alalim Insallah, umarim ayrintili ultrasondan da cok iyi haberler getirirsin bize.
zeynepcim pazartesi testi hemen tekrarla canim, Insallah degerinin cok arttigini gorecegiz.
zubeydecim asgida gorunuyorsun nasilsin canim? ayseyi arama imkanin var mi hattim duzelirse arayacagim demin denedim dusuremedim.

zeynepcim bitanem belki geç tutunmuştur hayatım kırma ümidini olur mu bak ben 8. gün yaptırmıştım 0.1 di bekle bakalım pazartesi tekrar yaptır bakalım katlandımı ama üzme kendini lütfen

kızlar halam geldiiiii yarın sabah merkeze gidiyorum ya bismillah deyip başlayacağız dua edin emi öptüm hepinizi

hadi dedim sormayayim ama demin gorunce adini tahmin ettim oh oh cok iyi hayirlisi olsun canim. her sey su gb aksin gelsin mujden hepimize yeni yil hediyesi olsun Insallah, dualarimiz seninle.

hadi dedim sormayayim ama demin gorunce adini tahmin ettim oh oh cok iyi hayirlisi olsun canim. her sey su gb aksin gelsin mujden hepimize yeni yil hediyesi olsun Insallah, dualarimiz seninle.

özlemcim aradım ama ulaşılmıyor ayşe ye eşini aramaya da çekiniyorum bi bekleyelim bu akşam yarın da ses çıkmazsa ararım artık eşini ne yapayım

tamam canim sanirim nstde ayse ondan ulasilmiyordur duydugum kadariyla uzun suren bir islem o. hadi hayirlisi olsun, zillimiz birkac hafta daha beklesin Insallah.
ay cok heycanlandim belde de agri var yazmisti, yalanci sancilardir Insallah.

zübeydecim tatlım hadi bismillah :)))) herşey çok güzel olucak inş. moralini hiiiiiiiiiiiiiç bozma tamammı hep pozitif ol. inş. senin bebiş müjden bize 2011 hediyesi olucak :)))) gelişmeleri sürekli yazki ben merak ederim. kocaman öptüm seni yarın için bol şans Allah yardımcın olsun hadi bakalım :)))))))

zübeydem cnm telim kapanmış o yüzden bana ulaşamışsın ben hala aynıyım kızlar hastaneye gitmedim d.r konuştum normal diyorr ay sancılarıymış yani doguma yakın böyle sancılar olurmuş ama inanın zor duruyorm kanama veya su gelmedigi sürece bir sorun yokmuş topikten çıktıktan sonra uyumuşum anca bir saat falan oldu kalkalı...
özlemcim merakta bıraktım seni kusura bakma gülüm uyumuşum gece uyumayınca gündüz uyuyorm meçburen o yüzden geç uyandım...çok degil melegim 3 hafta daha dişini sıksa bana yeter...... ara ara girip yazarım size çıkıyorm kızlar
bu arada zübeydem gözün aydın cnm bol şanslar

aysecim siz iyi olun biz merakta kalsak da olur yine de gunde birkac kez rapor ver tabii:))
cok sevindim canim
bizim cadi geliyor sandim valla ne yalan soyleyeyim, korkma tatlim kizimiz kocaman oldu
ama yalanci sancilar hep duyuyoruz doktorun ne dediyse odur rahatladim, cimcimemiz hic uzmeyecek seni. Rabbim dogru zamanda saglikla gondericek Insallah.

kizlar bende zubeydenin heycani da basladi oh ohhhh yasasin panadollla zubeydenin tedavisini dort gozle bekliyordum, zubeydeeeeee gor bak Rabbim Insallah dogru zamanda tedavini nasip ediyor

karatasozcum iyi geceler burda gorunuyorsun sende ayseye bakmaya geldi snirim:)
kizlar bu arada benim de disim tuttu yine( asiri degil ama pazartesine zor dayanir, iki kez lokal anestezi bir kutu antibiotik belki 6 tane rontgen cekildim( hala bitmedi( senin bronsit gb aysecim benim de disim rahat birakmiyor dolgu yapilmisti iki ay idaere etti sanirim kanal tedavisi gerekicek(

Kızlar merhaba nasılsınız hava çok soğuk lapa lapa kar yağıyor ama artık zamanı
zübeydem dualarım seninle inşallah yüzün gülsün bu sefer bolll şans tatlım
Ayşem aradım seni bugun telini açmadın umarım daha iyisin
Zeynep canım morelini hemen bozma bakalım inşallah güzel haberler alacaksın
özlemcigim sen nasılsın Canımız nasıl seni üzmüyodur umarım canım sagol inşallah zübeydenin ve benimde yüzüm gülecek
karatasöz canım kalp atışını duydunmu atlamış olabilirim yazdıysanda
sevgiyle kalın öpüyorum sizleri

Tatlım çok geçmiş olsun diş ağrısı çok kötü birde hamile olunca öpüyorum seni

Tatlım çok geçmiş olsun diş ağrısı çok kötü birde hamile olunca öpüyorum seni

canım merhaba :) yok tatlım daha duymadık inş. haftaya c.tesi gidicez bakalım. Allahım inş. pıtpıtları göstersin bize bi sıkıntı yaşamadan dönelim. sen nasılsın, nasıl gidiyo

Ayşecim o kadar sıkıntı yapma hem kızımız büyüdü hemde oluyo öyle sancılar qualty ninde kaç zamandır oluyodu :) ben alıştım ondan biraz sende sakinim o yüzden. sende sakin olmaya çalış hamileliğinin son günlerinin tadını çıkar derim ben :))

özlemcim dün yazdığında film izliyodum görmemşim canım :) evet arada bakıyorm merak ediyorum o yüzden ben başında sürekli durmasamda sürekli açık.

günaydın kızlar doktor testimi çok erken yaptığımı hiç anlam içermediğini söyledi. ama ben öyle düşünmüyorum bakalım rabbim büyük. boğazım çok ağrıyor baya üşütmüşüm hava da çok soğuk.

merhaba kizlar.
aysecim ne yaptin gece nasil gecti?
zubeydecim kontrol oldun mu durum nedir ilk ignene basladin mi?
zeynepcim cok eminim sekizinci gun kana geciyor ucuncu gun embroyosunda betahcg, yarin Insallah guzel haberler getireceksin, cunku negatif olunca genelde cok daha az cikiyor. yarin sabahtan yaptirir misin testi? bize lutfen hemen haber ver. dualarimizdasin canim.

panadolcum sorma walla discilerin beceriksizligi iki ay tutturdular yirmilik disim die sonra gittigim bir disci yok yirmilik degil dedi birini tedavi etti gecti simdi yukardaki basladi belki o dogumu bekler diyorduk demekki beklemeyecek. sen nasilsin canim Insallah az kaldi sonuclarina?

Kızlarr selamlar,

Az önce nst.den geldim yine, ufak ufak sancılar gördüler, sanırım az kaldı, bakalım hayırlısı, yazarım size yine, şimdilik bi şey yok ama takipte olucaz...

Sevgiler..

canim dur bakalim o sancilarla haftalarca bekleyenlerde oluyor en azindan birkac hafta daha kalir bizim oglanlar Insallah. cok sukur emin ellerdesin dualarimdasin cigdocum bizi habersiz birakma, Allah'a emanetsiniz.

aysecimmmm nerelerdesin?
zubeyde sende ugramadin, Insallah herkes iyi vekeyiflidir.

canım evet ilk iğnemi bugun oldum kısa protokolum ama doktorum çok kontrollü gidiyo herşey yolunda şuan tüm değerlerim iyi 200 ünite ile başladık bakalım 3 gün sonra kontrolum var kısa protokol olmasına rağmen geçen seferkinden 1-2 gün geç olucağını söyledi doktorum en kaliteli şekilde embriyo elde etmeye çalışıyor muşun farklı bi tedavi olacak sanırım benim ki çünkü iğnemin akşam yapılması gerekirken ben öğlen yapıyorum ek ilaçlarımız olucak zübeyde dedi onlarıda öğlen yapman gerekiyor o yuzden böyle bi yol izleyecek mişiz baklaımhayırlısı doktorum çok umutlu bu sefer çok çabalıyor allah razı olsun hepsi bu gun çok ilgiliydi geçen tedavideki hepşirelerim falan hepsi sarıldı öptü bayağ bi sohpet ettiler galiba yavaş yavaş benide motive etmeye başladılar inşallah bu sefer herşey iyi olur en azından geride dondurulmuşum kalır ona dua ediyorum artık hepinizi öpüyorum umarım iyisinizdir çok geçmişi okuyamadım başım çok ağrıyor bu gun sinizutum tuttu galiba cigdocumm dualrımız seninle şu yaramazlar 30 a kadar beklesinler yahuuu kızıyorum onlara bakkk söyle zübeyde teyzeniz ısırırmış yok sizi de :)

zubeydecim Masallah, Allah her seyin yolunda gidip bbegine saglikla kavusmasini nasip etsin canim.
seni de daha morelli gordum kirbirkere MAsallah, cok sevindim. lutfen olumsuz bakma ne olacagini hic bilemeyiz sadece nasip de kismetse varsa dogru zamansa az kaldi yavruna kavusmana diye dusunmeye calis en azindan. lutfen olmaz vs deme vucudunu boyle begtaiflikle yonlendirme, her sey morel her seyin basi saglik ve morel. lutfen tedavine yardimci olmak icin pozitif bak, inan icim kipir kipir senin icin, Allah yardimcin olsun canim.
bir de kizlar ayseden haber alan lutfen hemen yazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…