Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

özlem tatlım ben iyiyim cnm çok şükür agrılar biraz daha azaldı hamdolsun tatlım benim yaa senin ne büyük bir kalbin var allahım ogluna sana bagışlasın sanki kardeşinmişim gibi sürekli peşimdesin ilginden alakandan dolayı çok tşk ederim bitanem sana allahım hiç bir zaman seni darda zorda koymasın aminn
ZÜBEYDE cnm hadi bismillah rabbim yüzünü güldürsün inşş güzel haberlerini bekliyorzz
cigdom az daha dişinizi sıkın inş bir iki hafta daha gelmez ogluşlarımız en azında biraz daha ii olur hakkınızda hayırlısı olsun
özlemcim az önce merveyi aradım annesi çıktı tele çok tatlı bir annesi var maşallahh merveyi sordum kızıyla ilgeleniyor dedi kızımız nihayet evine gelmişşmaşallah çok iyiymiş sorun yokmuş hamdolsun dedim ablacım bizede çok dua edin etmemmi kızım diyor saolsunn ay merve ve kızı için çok sevindim vallahi bizde bir dogum yapsakta hayırlısıylaa evimize gelsekk inşş

oh oh aysecim ne guzel haberler bunlar bir sana bir merveye
asil herkesi takip eden bize haber getiren sensin canim, o senin kalbinin guzelligi
icin rahat etsin demekki cidden yalanci sancilarmis:)) vaktinde gelicek bizim cimcime sen hic korkma
merveye cok cok sevindim cok sukur kavusmuslar ve evlerindeler

merhaba kızlar umarım herkes iyidir. :)
ayşecim iyi olmana sevindim :) inş. böyle güzel güzel dursun bebiş.
çigdocum canım azcık daha durmalarını söyle :) üzmesinler seni. sanırım tehlikeli zamanları atlattın dimi hele bi kaç hafta daha kalırlarsa tadından yenmez.:))
mervenin güzel haberlerinede çok sevindim Allahım bebişini ona bağışlasın inş. darısı doğum bekleyen arkaadaşlarıma olsun.
zübeydeeeeee yirim seni :)))
özlem buralarda gördüm seni iyi geceler canım.

günaydın kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorm
özlemcim tşk ederim cnm umarım bu cadı beklerr :))))))
karatasöz tatlım sanada çok tşk ederim balım bu gece rüyamda seni panodolu ve temmuzu gördüm anam bana ne oluyor böyle milleti tek tek rüyamda görmeye başladım hayırdır inş valla bak 3 tane kız bebegi gördüm hepinizde birer tane esmer esmer hemde bebekler ay çok tatlılardı sabah eşime anlatıyorm hatun diyor sen sanırım gece çok üşüyorsun:)))))) ama vallahi hepsi kızdı bakalım sizin bebekler ne olcak hayırlısıyla bekleyip görelim saglıklı olsunlardaa inş galiba burdaki yazışmaların fazla etkisinde kalıyorm o yüzden böyle rüyalar görüyorm birde çok düşünüyorm ondan dün akşam panadolla da konuşmuştuk telde allahım onunda yüzünü güldürsün inş aminnn
zeynepp tatlım güzel haberlerini bekliyorz hep aklımdasın inş degerin katttttt katttt artmıştırrr
zübeyde tatlım ilk iyneye başlamışsın hadi gözün aydın cnm allahım bu yolda seni yannız bırakmasın inş bu işin bitiminde rabbim kucagına nur topu gibi bir evlat veriri aminnn
kızlar yaaa acayip bir soguk var ne gece neden gündüz hiç ısınmıyorm bennn dogalgazda acık ben neden bu kadar çok üşüyorm valla şimdiden kara kara düşünmeye başladım inş ben kızmı bu evde üşütmem salı günü minigimin odasının halısı ve bir tane ufo almaya gidecez yoksa ben bu evde bir gün buz tutacam bir yerde donup kalcam mazallahh

Son düzenleme:
mavi mercan cnm günaydınn hoş geldinn nasılsın tatlım senin tedaviyeyede az kaldı allahın izniyle dimi?

mavi mercan cnm günaydınn hoş geldinn nasılsın tatlım senin tedaviyeyede az kaldı allahın izniyle dimi?

Evet Ayşe'cim :)))
Haftasonu çamaşır yıkmaa ütü, ev temizleme, toplama ile geçti :)
heyecanlıyım. Çarşmaba günü transferimiz, daha önce ikisi Pazartesi günüydü, bu sefer Çarşamba olması iyi oldu, iş yerinde iki gün işlerimi toparlayabilceğim en azından.
Bakalım u sefer neler olacak :)

ohhh ne güzel az kalmış allahım emeklerini boşa çıkarmasın tatlım inş bu son denemen olur bu sefer melegin kucagında olur aminnnnnn
güzel olcak tatlım bak gör allahın izniyle rabbim yar ve yardımcın olsun senin ve bu yolda devam eden herkesin aminnn

gunaydin kizlar.
aysecim erenlere karistin:)) ama masallah ne guzel ruyalar bunlar.
zeynep ben ve zubeyde de erkek dogurcaz galiba dengeleriz o zaman:)
zeynepcim kan verdin mi?
ayse camlara sunger gecirsin esin yani kenarlarina hani yapistirilir ya cok etkisi olur.

:))))))))) hayırlara gelsin bakalım. nasıl gördün bana benziyomuydu acaba
canım inş. seninde halayını çekicez desene az kaldı. :))) hadi bakalım Allah yardımcın olsun
Günaydın kızlarr hepinize iyi sağlıklı haftalar diliyorum
merhaba tatlım sanada. kolay gelsin. :)

zubeydecim sana da iyi haftalar oyle bol embroyonuz olsunki bu tedaviyle hamile kal, ustune de sonra kardesleri olsun ayni tedaviden Insallah.

kızlar merhaba çok yorgunum bugün gün boyu toplantım vardı ağzım boğazım hep yara tuzlu sirkeli suyla gargara yapıp öyle gittim sabah. ama şimdi de çok hapşırıyorum grip kapıda. test yapmadım bugün. adet gelmezse yarın veya tamgünüm çarşamba test yapacağım.

cok gecmis olsun zeynepcim, tamam madem bekleyecegiz az daha sonu guzel olsun da bekleyelim yeterki. hayirlisi olsun canim, kendine dikkat et.
mavimercancim carsamba buyuk gun demekki Insallah cok saglikli cozulup 9 aylik saglikla bir yolculugun baslangici olur carsamba.

İnşallah Özlemcim, iyi dileklerin için çok teşekkürler :)

cnm çok geçmiş olsun aman diyim dikkat et valla ben o kadar çok çektimki birisi ben giribim diyince tüylerim diken diken oluyor(((((( rabbim acil şifalar versin aminnnnn

nedime ablaaaaaaa bu sefer yaz barii seni burda görüyorum ama yazmıyorsun bize ne durumdasın anlat bakım kaç gün kaldı

kısslar nasılsınız ben yine hortladım )herkes ii mi herşey yolundamı hamileler nasıl gidiyor hamile kalmak isteyen kardeşlerim sizin tedaviler nal gidiyor ? ben bu evlattan çok çektim hep yatıyorum yok yatamıyorumda 5 dakika yatıyor 5 dk oturuyorum öyle gün sayıyorum.hepinize güzel haberler ve sağlık diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…