kızlar idrar testi yaptım negatifff
bu kk beni delirtecek okadar yazdım hepsi gitti
herkezin tek tek hatırını sormuştum
zübeydeme hayırlı olsun tedavin sağlıklı yumoşlar embiriyolar olsun yazmıştım hepsi gitti :95:
bu kk beni delirtecek okadar yazdım hepsi gitti
herkezin tek tek hatırını sormuştum
zübeydeme hayırlı olsun tedavin sağlıklı yumoşlar embiriyolar olsun yazmıştım hepsi gitti :95:
temmuzcum nasılsın canım. özlettin kendini.
AMİNNNN canımsın benim allah razı olsun hepinizden kızlar
ben iyyim tatlım nasıl oluyum çok şükür. yemeklerden sonra hafif oluyo tatlım ya, onun dışında çok rahatım zaten artık erken gebelik belirtilerinin azaldığı bi döneme girdik daha iyi olucak inş. sende varmı bulantı.iyiyim canım sağol bende sizleri özledim
eskişehirdeydim kar kıyamet döndüm Allaha şükür
sen nasılsın kuşum nasıl gidiyor varmı bulantıların.
44 günü nerden çıakrdın kuşum 17 gün var aramızdaYavvv beni0 anlamadığım temmuzla karatasöz arasında nasıl 44 gün oluyorr o kadar mı aranız vardı ki
ben iyyim tatlım nasıl oluyum çok şükür. yemeklerden sonra hafif oluyo tatlım ya, onun dışında çok rahatım zaten artık erken gebelik belirtilerinin azaldığı bi döneme girdik daha iyi olucak inş. sende varmı bulantı.
bazen çok hafif oluyor akşam yemek yedikten sonra oluyor bide akşamları hiç iştahım olmuyo canım akşam yemek yemek istemiyor inşallah düzelirim iştahsız yemek yemeğe isteksiz olmakta zor.
Nerden mi çıkardım tahmini doğum yapacağınız günler yazıyo ya birinizde 183 gün yazıyor diğerinde 227 yazıyo o yuzden dedim
:)) teyzesin tabi dikkat edicen. Allah izin verirse inş. Arkalı önlü doğururuz kuzum merak etme hatta sende yetişcen aşağı yukarı :)))))))
ya sen benim resimlerimi çekmeye gelicektin bideeee artık yeğenimi getirirsin bana 40 uçurmaya :)
arkadaşlar pregon ve gonel f ihtiyacım var eğer tedavilerden elinde kalan varsa mesaj atabilimi özelden
yeterrrrrrrrrrr sen hamile degilmiydin??????????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?