Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar idrar testi yaptım negatifff

yavrum idrar testine aldanma
kan versene 1 saat te çıkıyor sonuç
ben yokturm bir hafta gelişmelerden pek haberdar değilim bugün kaçıncı günün benim 11 gün idrarda 20 dakika sonra çıktı ve ve akşam kanda 168 di değerin düşük olabilir aynı gün transfer olduğum arkadaşın 12. günü 20 çıktı değeri oda tedirgin oldu ama şimdi beraber diyoruz onunla başabaş kan tahlili yaptırmadan negatif demeee.

bu kk beni delirtecek okadar yazdım hepsi gitti
herkezin tek tek hatırını sormuştum
zübeydeme hayırlı olsun tedavin sağlıklı yumoşlar embiriyolar olsun yazmıştım hepsi gitti :95:

iyiyim canım sağol bende sizleri özledim
eskişehirdeydim kar kıyamet döndüm Allaha şükür
sen nasılsın kuşum nasıl gidiyor varmı bulantıların.
ben iyyim tatlım nasıl oluyum çok şükür. yemeklerden sonra hafif oluyo tatlım ya, onun dışında çok rahatım zaten artık erken gebelik belirtilerinin azaldığı bi döneme girdik daha iyi olucak inş. sende varmı bulantı.
Yavvv beni0 anlamadığım temmuzla karatasöz arasında nasıl 44 gün oluyorr o kadar mı aranız vardı ki
44 günü nerden çıakrdın kuşum 17 gün var aramızda

bazen çok hafif oluyor akşam yemek yedikten sonra oluyor bide akşamları hiç iştahım olmuyo canım akşam yemek yemek istemiyor inşallah düzelirim iştahsız yemek yemeğe isteksiz olmakta zor.

Nerden mi çıkardım tahmini doğum yapacağınız günler yazıyo ya birinizde 183 gün yazıyor diğerinde 227 yazıyo o yuzden dedim

bazen çok hafif oluyor akşam yemek yedikten sonra oluyor bide akşamları hiç iştahım olmuyo canım akşam yemek yemek istemiyor inşallah düzelirim iştahsız yemek yemeğe isteksiz olmakta zor.

evet canım haklısın. benimde hiç iştahım olmuyo yemek yemesem aklıma gelmiyo ama yinede azda olsa yiyorum. özellikle bu soğukta zayıf düşmemek lazım. bol bol portakal yemeyi ihmal etme.

Yav bende nelere dikkat ediyorum değil mi ama bakım dedim benim pıtırcıklar arasında kaç gün olucak bi baktım 44 anaaa dedim o kadar değildi bana mı günler çok çabuk geçiyo yoksa dedim :)

ayşecimmmmm nasıl oldunn sen yaa aklım sende
cigdocummm inşallah sancıların dinmiştir yaramazlar biraz daha kalsınlar içerde bakım
özlem sen doktara gidicektin yaa ne oldu ben unuttum sormayı sana ya kusura bakma tatlım

:)) teyzesin tabi dikkat edicen. Allah izin verirse inş. arkalı önlü doğururuz kuzum merak etme hatta sende yetişcen aşağı yukarı :)))))))

ya sen benim resimlerimi çekmeye gelicektin bideeee artık yeğenimi getirirsin bana 40 uçurmaya :)

inşallah bi tanem Allah o günleri göstersinde :))))) bakalım bi sıkıntım olmazsa inşallah tanemin fotoğraflarını çekicem tanem bebekle başlıcaz sonrası inş. elimden geldiği kadar tüm arkidişlerim :))) ayyy çok heyecanladım.

arkadaşlar pregon ve gonel f ihtiyacım var eğer tedavilerden elinde kalan varsa mesaj atabilimi özelden

güzel kardeşim zübeydem nasılsın hangi aşamadasın umarım herşey yolundadır)özlem nerelerde?
kızlardan çok uzak kaldım hepsi ne haldeler bilmiyorum İNŞALLAH hiç birinde sıkıntı yoktur iyi olursam yarın buradayım tabii net sorun çıkarmazsa ) hepinizi öpüyorum iyi geceler))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…