Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

sel sen nasılsın seni çok merak etmiştim uzun bi zaman yazmamıştın şidi nasılsın en son haberlerin kötü olduğunu yazmıştın o gün bugündür ne var ne yok?

niye alıntısız yazılmıyor????????????????????????????

zübeyde datlum kolay gelsin inş. sabırla sendende güzel haber alırız.............hamileler kervanına katarız.............bu topikte hamile olmayan kalmasın allahım.............AMİNNNNNNNNN.................

sel sen nasılsın seni çok merak etmiştim uzun bi zaman yazmamıştın şidi nasılsın en son haberlerin kötü olduğunu yazmıştın o gün bugündür ne var ne yok?

evet canım tedavim esnasında ve sonrasında bayagı yazmamıştım ama hep okumuştum..........iyiyim hamdolsun.......sen nasılsın sen nursimm ben hep aynı zamanda topikteydik......sen nasılsın ?????????????

çok şükür SELcim ii sayılırım doğum için gün sayıyorum 20 gün kaldı darısı senin başına kusura akma şuan bir bilgim olmadığı için soruyorum sen de bi gelişme var mı?

Son düzenleme:
fıstıklarım pıtırcıklarımmmm günaydınnnn öpüyorum hepinizi kızlar yavvvv çok soğukkkkkkkkk çok üşüyorum ben bu gunn

günaydın canım. evet son günlerde gerçekten hava çok soğudu. dikkat et kendine üşütme sakın, bol bol sıcak bi şeyler iç.

gunaydin kizlar.
selcim sol altta ya da ustte ikisinden de var "konuya cevap ver" yazisini gorueceksin onu tikla bana da karatasoz dedi ben de niye cevap veremiyorum diyordum senin gb:)
zeynepcim canim biliyorum umudun kalmadi ilk kan testi nedeniyle ama idrar testine sakin guvenme kan testi yapmalisin, Allah'tan umut kesilmez bu isler belli olmuyor tum hamileliklerim cok az degerle basladi benim.
zubeydecim canim cok sukur iyi gecti kontorulumuz. Allah tamamina erdirsin Insallah. yuzunu ilk kez boyle net gordum bana cok benziyor Can:)) kontorlden beri cok duygusalim canim aglamak istiyor hep. galiba belki inanmayacaksiniz ama yeni inandim hamile olduguma.
sen nasilsin igneler nasil gidiyor?
temmuzcum hosgeldin ozledik seni. Masallah 10 hafta olmusunuz artik yavastan duzenli yemelisin:)) iki bardak sut, 2 litre su ve her gun et (100gr bile yeterli) ve bol c vitamini, c vitamini grip falan die degil asil bebegin hucre yapimi icin sart. bir yumurtaya da artik fuzenli basla bence. bir de hergun kabuguyla bir elma yemelisin kabizliga karsi her gun yenmeliymis ama. bunlarin disinda ne isterssen sebze meyve ama ogrendigim kadariyla bu saydiklarim sart.

çok şükür SELcim ii sayılırım doğum için gün sayıyorum 20 gün kaldı darısı senin başına kusura akma şuan bir bilgim olmadığı için soruyorum sen de bi gelişme var mı?

20 gün mü kaldı inanamıyorum maaşallah Allah bir avazda kurtarsın rahat doğumlar olsun ablacım.

fıstıklarım pıtırcıklarımmmm günaydınnnn öpüyorum hepinizi kızlar yavvvv çok soğukkkkkkkkk çok üşüyorum ben bu gunn

sorma ya bende akşam yoğurt yedim malum dolaptan çıkartıp yedim soğuk geldi ama bişey olmaz dedim bugün boğazlarım acıyo e ben bu yoğurdu nasıl yiyecem.

nedimecim ne kadar kaldi doguma, son gunler sanirim ya da haftalar diyelim. ozluyoruz seni bicirik dogunca hic giremezsin su gunler gelsen bari:))

Son düzenleme:
nedimecim ne kadar kaldi doguma, son gunler sanirim ya da haftalar diyelim. ozluyoruz seni bicirik dogunca hic giremezsin su gunler gelsen bari:))
bizler iyiyiz canim, cigdo hastanede ikizler erken dogmasin diye cok sukur iyi gidiyor.
temmuz karatasoz hamile:)
zeynebin sonucu bekliyoruz veeeeeeeee zubeyde tedavide gel de zubeydenin geri sayimini beraber yapalim Insallah guzel haber alicaz.
ayse de son haftalarda kucuk cicmcime cok kipirdak annesini zorluyor artik.
aysecim nerelerdesinnnnnnnnn?
gizemli dogurdu kiziyla evinde cok sukur.
mavi mercanin yarin donmus transferi var Insallah onun da haberini alip sevinecegiz tam zubeydeden once.

Nedimeciğim, Allah bir avazda kurtarsın mı diyelim :)
Çok sevindim , hayırlısıyla kucağına al inşallah.

mavi mercan canım nasılsın heyecan varmı
hayırlı transferler olsun embiriyoların sağlıklı çözülsün inşallah güzel sonuçların olsun canım dualarımız seninle kimse bebişsiz kalmayacak canı gönülden inanıyorum Allahın izniyle.

kızlar benim boğazım acıyo napasam ki andorex diye bi siprey varya antiseptik onu sıksam zararı olurmu

temmuzcum doktoruna sormadan bişi alma bence. ama bitki çayı serbestse bi ıhlamur iç istersen. yoğurduda yemeden bi 20 dk önce çıkar dolaptan dikkat et kendine bak ayşeye canım hala çekiyo bi hasta olursak fena.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…