niye alıntısız yazılmıyor????????????????????????????
sel sen nasılsın seni çok merak etmiştim uzun bi zaman yazmamıştın şidi nasılsın en son haberlerin kötü olduğunu yazmıştın o gün bugündür ne var ne yok?
zübeyde datlum kolay gelsin inş. sabırla sendende güzel haber alırız.............hamileler kervanına katarız.............bu topikte hamile olmayan kalmasın allahım.............AMİNNNNNNNNN.................
çok şükür SELcim ii sayılırım doğum için gün sayıyorum 20 gün kaldı darısı senin başına kusura akma şuan bir bilgim olmadığı için soruyorum sen de bi gelişme var mı?
fıstıklarım pıtırcıklarımmmm günaydınnnn öpüyorum hepinizi kızlar yavvvv çok soğukkkkkkkkk çok üşüyorum ben bu gunn
fıstıklarım pıtırcıklarımmmm günaydınnnn öpüyorum hepinizi kızlar yavvvv çok soğukkkkkkkkk çok üşüyorum ben bu gunn
çok şükür SELcim ii sayılırım doğum için gün sayıyorum 20 gün kaldı darısı senin başına kusura akma şuan bir bilgim olmadığı için soruyorum sen de bi gelişme var mı?
kızlar benim boğazım acıyo napasam ki andorex diye bi siprey varya antiseptik onu sıksam zararı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?