Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

mercancım dualarım seninle tatlım :) inş. istediğin kadar bebişin olsun.:)))

Temmuzum canım , çok teşekkürler :) bakalım nasıl olcak,heyecanla bekliyoruz.
Allah olmayanlara bebek versin yarabbim, kucaklarımız dolsun, çocuklarla geçsin vaktimiz..

eeee kızlar anlatın nevar ne yok herkez iyimi herkez burada kimse yazmıyo acaba sitede bir sorun mu var geçmi yayınlıyo napıyo anlamadım.

temmuzcum kusura bakma canım ben bilgisayarın başında pek durmuyorum. bugün hiç halim yok, kolumu bile kıpırdatamıyorum. niye böyle oldum bilmiyorum valla gözüm yatakta. sen nasılsın canım.

cnm tşk ederim biz iyiyiz merak etme hamdolsun sadece aşırı çişli bir kadın oldum artık hiç çişimi tutamıyorm her gün camaşır degiştiriyorz hatta günde 4 veya 5 deva bu zilli tam kasıgımda vurdugu an bende çiş kaçırıyorm sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor tedavin sanırım bu gün 3. gün olcak sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyorm valla
anam bacum nerdesin sen yafff valla ben kesin bu dogum yaptı dedim :)))))))daha 20 günün varmış biz,mde 3 haftamız var nedimee az kaldı inş normal dogum olur normal dogum olursa bu süreç dahada uzar heralde filiz hanım 38. haftada alırız bebegi demişti ama benim her şey normal gidiyor o yüzden hemen sezaryan istemiyorm eger bir sorun olmazsa normal olsun istiyorm rabbim tek avazda kurtarsın aminnn

özlemcim çok halsizim o yüzden pek giremiyorm kendimi ii hissettigim anlarda hemen giriyorm ama sancılar çogalıyor bu yalancı sancılar ne tuaff dün gece gene uyudum uyandım sancım var belim kasıklarım acayip agrıyordu karnım taş gibi oldu korktum baktım benim zilli uyanık derin bir nefes aldım o zamann hayırlısıyla şu dogum bir olsa inan derin bir nefes alcam ((

temmuzcum cnm aman diyim ne olur dikkat et sakın soguk bir şey yeme benim bu hastalık gece yarısı kalkkıp dolaptan bir yudum vişne suyu içtim ordan başladı ve nerden nereye geldi o zaman yazdı birde düşün artık ben şimdi yicegim hiç bir şeyi dolaba koymuyorm yogurt hep dışarda nasılsa havalar soguk bozulcak hali yok yaa sende öyle yap meyvanı yicegini içercegini dolaba koyma tatlımm ayaklarını sıkı tut şifayı bir kere kaptın mı allah korusun çıkmıyor(((((

mavi mercan yarın byük gün demii? rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım bol şanslar inş bebeişlerin sana sımsıkı tutunurlarr ve hiç bırakmazlarr aminn

kızlar cigdodan ses çıkmadı akşam bir arayayım bakalım ne olmuş umarım dogum falan yapmamıştır bebeklerimiz bir iki hafta daha bekleseler bagrii

mavi mercan yarın byük gün demii? rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım bol şanslar inş bebeişlerin sana sımsıkı tutunurlarr ve hiç bırakmazlarr aminn

Amin Ayşecim.
Belki test günü gelip biz güzel haber aldığımızda,
Seninde güzel haberinle, minik kızımızın geldiği günlere denk gelir.
Allah sağlıklalamayı nasip etsin.
İlk kucağına lıp ilk onu görünce ciğerine kadar kokla annesi bizim için de ...

aminnnnnnnn cnm inşşş tamam teyzesi koklarım ayyy heycanlandım şimdi sen öyle diyince ben hala doguma çok var sanıyormm insan tuaf oluyor rabbim sizede bu günler göstersin inş aminnnnnn

kızlar biz yatmaya gidiyoruz ay acayip halsizim ben yaa zor duruyorm ayaktaa hayalet gibi dolanıyorm birde acayip iştahsızım her akşam eşimle yemek konusunda tartışıyorz o yemek yemiyorm die benle kavga ediyor ama canım istemiyor zorladıgımdada çok afedersiniz istifar ediyorm ne olcak benim bu durumum offffff offf neyse fıstıklar ben çıktım hepinizi çok çok öpüyorm ve yaradana emanet ediyormm
mavi mercancım tekrar yarın için sana bol şanlar diliyorm dualarım seninlee inş bu sefer güzel olcak çok öptüm tatlım senii

evet haklısın aslında soğuk soğuk yerken boğazımın üşüdüğünü farkettim bişey olmaz dedim kendi kendime eşimde üşütüyorsun diyo yoğurttan oldu diyorum inandıramıyorum ama bir kere boğazlara mikrop inince grip öksürük vesaire devam ediyor normalde hiç hasta olmam diye övünen ben pozitifi aldığımdan beri hastayım güya bünyem kuvvetliydi kendi kendime nazar deydirdim bide sakındığın göze çöp batar misali napalım bundan sonra daha dikkatli olucam aman norlu kızlar hepiniz dikkat edin kendize.
temmuzcum kusura bakma canım ben bilgisayarın başında pek durmuyorum. bugün hiç halim yok, kolumu bile kıpırdatamıyorum. niye böyle oldum bilmiyorum valla gözüm yatakta. sen nasılsın canım.
canım benim iyiyim bende dün ilk defa çok uykum geldi ezelin başlarında uyuya kalmışım onun dışında ben gayet normalim hiçbir belirti halsizlik bulantı uyku yok sadece göğüslerim büyüdü birazda karnım çıktı maaşallah çok iyi gidiyor herşey ama tabi cumartesi olana kadar içim rahat etmeyecek bebekte herşey yolundamı önemli olan o zaman geçmiyor yine.

canım benim sen bol bol dinlen iştahsızlık bende de var ama sadece akşamları sabah ve öğle yemeklerini gayet iyi yiyorum ama akşam olduğu zaman canım hiçbirşey yemek istemiyor inşallah düzelir biranönce.

selam kızlarrrrr öncelikle gripten kırılıyorum bu bir. ikinicisi bugün yaşadıklarım çok tuhaf kan testi vermeye gittim kanı verdim hastaneden çıktım akıntım oldu wc gittim ka geldi nasıl ağlıyorum sonucu almadan kan geldi diye. sonra sonucu aldım değer 63 güleyim mi ağlayayım mı doktor gebelik var hatta katlaması çok fazla. dedi. 4 gün rapor verdi çok şaşkın sevinli üzgün tuhafım

yeminle mutluluktan gozlerim doldu, zeynepcim kapi gb hamilesin tutunma kanamasidir o ne olur guzelce yat dinlen, hem gribin de ancak oyle gecer, cok sukur Rabbime walla heveslendirmemek icin zor tuttum bugun kendimi, senin o gun kanina yeni karistiginda yaptin testi diye yine demek cok istedim:))))))))))))))))) oh beeeeeeeeeeeeee
Rabbim yavrunu sana bagislasin, saglikla kollarina alicaksin Insallah bu sefer sakin morel bozmak yok, sen ilk gunku testi unut,11.gunku degerin bu ve Masalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

zeynep benim bu hamilelgimde 11.gunku degerim 60 bile degildi, bende donmus ve huicre kaybetti diye sende de ikinci gun embroyosu diye bu deger, degerini artik sakinnnnnnnnnnnnnn takma yeminle biliyom da konusuyom benim degerlerim hep azdi die iniglizce fransizca turkce tum degerleri okudum kadinlarin yasadigi cok sukur hamilesin ama lutfen dikkat et bak kanama gb gelen tutunmayla ilgili sen yat birkac gun sonra her sey yoluna girecek Rabbim buyuk cok sukur;

hadinnnnnnnn kizlar halayaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zubeydecim mavi mercancim darisi sizin basiniz olucak Insallah.
cok mutlu oldummmmmmmm yazdikca yazasim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım çok tebrik ederim :) ben senin hamil eolduğunu zaten bildiğim için şaşırmadım :)) sana çok kızıyodum ama sürekli olumsuz konuşuyosun diye. lütfen artık olumsuzlukları brkenara bırak ve hamile olmanın tadını çıkar. kanamanla ilgilide çok ciddi bi durum olsaydı dotorun bence daha fazla rapor verirdi diye düşünüyorum tekrar tebrik ediyorum canım benim. darısı mercana, zübeydecime, panadola, sele olsun inş. halay olmadan olmaz tabi. :90:

özlemcim yazdıklarını okuyunca ben de ağladım çok çok sağol canım ama kanama beni biraz üzdü yatıyorum dualrınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…