mavi mercan canım nasılsın heyecan varmı
hayırlı transferler olsun embiriyoların sağlıklı çözülsün inşallah güzel sonuçların olsun canım dualarımız seninle kimse bebişsiz kalmayacak canı gönülden inanıyorum Allahın izniyle.
cnm tşk ederim biz iyiyiz merak etme hamdolsun sadece aşırı çişli bir kadın oldum artık hiç çişimi tutamıyorm her gün camaşır degiştiriyorz hatta günde 4 veya 5 deva bu zilli tam kasıgımda vurdugu an bende çiş kaçırıyormYav bende nelere dikkat ediyorum değil mi ama bakım dedim benim pıtırcıklar arasında kaç gün olucak bi baktım 44 anaaa dedim o kadar değildi bana mı günler çok çabuk geçiyo yoksa dedim :)
ayşecimmmmm nasıl oldunn sen yaa aklım sende
cigdocummm inşallah sancıların dinmiştir yaramazlar biraz daha kalsınlar içerde bakım
özlem sen doktara gidicektin yaa ne oldu ben unuttum sormayı sana ya kusura bakma tatlım
anam bacum nerdesin sen yafff valla ben kesin bu dogum yaptı dedim :)))))))daha 20 günün varmış biz,mde 3 haftamız var nedimee az kaldı inş normal dogum olur normal dogum olursa bu süreç dahada uzar heralde filiz hanım 38. haftada alırız bebegi demişti ama benim her şey normal gidiyor o yüzden hemen sezaryan istemiyorm eger bir sorun olmazsa normal olsun istiyorm rabbim tek avazda kurtarsın aminnngüzel kardeşim zübeydem nasılsın hangi aşamadasın umarım herşey yolundadır)özlem nerelerde?
kızlardan çok uzak kaldım hepsi ne haldeler bilmiyorum İNŞALLAH hiç birinde sıkıntı yoktur iyi olursam yarın buradayım tabii net sorun çıkarmazsa) hepinizi öpüyorum iyi geceler ))
nedimecim ne kadar kaldi doguma, son gunler sanirim ya da haftalar diyelim. ozluyoruz seni bicirik dogunca hic giremezsin su gunler gelsen bari:))
bizler iyiyiz canim, cigdo hastanede ikizler erken dogmasin diye cok sukur iyi gidiyor.
temmuz karatasoz hamile:)
zeynebin sonucu bekliyoruz veeeeeeeee zubeyde tedavide gel de zubeydenin geri sayimini beraber yapalim Insallah guzel haber alicaz.
ayse de son haftalarda kucuk cicmcime cok kipirdak annesini zorluyor artik.
aysecim nerelerdesinnnnnnnnn?
gizemli dogurdu kiziyla evinde cok sukur.
mavi mercanin yarin donmus transferi var Insallah onun da haberini alip sevinecegiz tam zubeydeden once.
mavi mercan yarın byük gün demii? rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım bol şanslar inş bebeişlerin sana sımsıkı tutunurlarr ve hiç bırakmazlarr aminn
Amin Ayşecim.
Belki test günü gelip biz güzel haber aldığımızda,
Seninde güzel haberinle, minik kızımızın geldiği günlere denk gelir.
Allah sağlıklalamayı nasip etsin.
İlk kucağına lıp ilk onu görünce ciğerine kadar kokla annesi bizim için de ...
evet haklısın aslında soğuk soğuk yerken boğazımın üşüdüğünü farkettim bişey olmaz dedim kendi kendime eşimde üşütüyorsun diyo yoğurttan oldu diyorum inandıramıyorum ama bir kere boğazlara mikrop inince grip öksürük vesaire devam ediyor normalde hiç hasta olmam diye övünen ben pozitifi aldığımdan beri hastayım güya bünyem kuvvetliydi kendi kendime nazar deydirdim bide sakındığın göze çöp batar misali napalım bundan sonra daha dikkatli olucam aman norlu kızlar hepiniz dikkat edin kendize.temmuzcum cnm aman diyim ne olur dikkat et sakın soguk bir şey yeme benim bu hastalık gece yarısı kalkkıp dolaptan bir yudum vişne suyu içtim ordan başladı ve nerden nereye geldi o zaman yazdı birde düşün artık ben şimdi yicegim hiç bir şeyi dolaba koymuyorm yogurt hep dışarda nasılsa havalar soguk bozulcak hali yok yaa sende öyle yap meyvanı yicegini içercegini dolaba koyma tatlımm ayaklarını sıkı tut şifayı bir kere kaptın mı allah korusun çıkmıyor(((((
canım benim iyiyim bende dün ilk defa çok uykum geldi ezelin başlarında uyuya kalmışım onun dışında ben gayet normalim hiçbir belirti halsizlik bulantı uyku yok sadece göğüslerim büyüdü birazda karnım çıktı maaşallahtemmuzcum kusura bakma canım ben bilgisayarın başında pek durmuyorum. bugün hiç halim yok, kolumu bile kıpırdatamıyorum. niye böyle oldum bilmiyorum valla gözüm yatakta. sen nasılsın canım.
kızlar biz yatmaya gidiyoruz ay acayip halsizim ben yaa zor duruyorm ayaktaa hayalet gibi dolanıyorm birde acayip iştahsızım her akşam eşimle yemek konusunda tartışıyorz o yemek yemiyorm die benle kavga ediyor ama canım istemiyor zorladıgımdada çok afedersiniz istifar ediyorm ne olcak benim bu durumum offffff offf neyse fıstıklar ben çıktım hepinizi çok çok öpüyorm ve yaradana emanet ediyormm
mavi mercancım tekrar yarın için sana bol şanlar diliyorm dualarım seninlee inş bu sefer güzel olcak çok öptüm tatlım senii
selam kızlarrrrr öncelikle gripten kırılıyorum bu bir. ikinicisi bugün yaşadıklarım çok tuhaf kan testi vermeye gittim kanı verdim hastaneden çıktım akıntım oldu wc gittim ka geldi nasıl ağlıyorum sonucu almadan kan geldi diye. sonra sonucu aldım değer 63 güleyim mi ağlayayım mı doktor gebelik var hatta katlaması çok fazla. dedi. 4 gün rapor verdi çok şaşkın sevinli üzgün tuhafım
selam kızlarrrrr öncelikle gripten kırılıyorum bu bir. ikinicisi bugün yaşadıklarım çok tuhaf kan testi vermeye gittim kanı verdim hastaneden çıktım akıntım oldu wc gittim ka geldi nasıl ağlıyorum sonucu almadan kan geldi diye. sonra sonucu aldım değer 63 güleyim mi ağlayayım mı doktor gebelik var hatta katlaması çok fazla. dedi. 4 gün rapor verdi çok şaşkın sevinli üzgün tuhafım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?