Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım benim sağol bakalım 2 gün sonra tekrar test dedi bakalım. çok şükür yatıyorum kanama baya vardı korktum ama çok da yoruldum bugün okulda yaaaa iyiki varsınız darısı tüm arkadaşlarıma. ama inşallah devamı gelir.

kizlar galiba gecmisi okuyonuz gelin gelin asil haber sonda:)))))))))))))))

evet süper haber. sanırım topikte hamile olmayan çok az kaldı amacımıza ulaşıyoruz inş. :) Rabbim hamile olan bizlere sağlıkla doğum yapmayı, hamile olmayan arkadaşlarıma en yakın zamanda hamile kalmayı nasip etsin inş.

özlemcim yazdıklarını okuyunca ben de ağladım çok çok sağol canım ama kanama beni biraz üzdü yatıyorum dualrınızı bekliyorum
tamam haklisin tabiiki urkutuyor hamilelikte kanama ama sen de cok iyi biliyorsun bu veletler tutunurken olabiliyor cok karsilasilan bir durum onemli olan ne kadar hala gelio mu yoksa az mi canim. benim icim rahat zeynepcim Allah yuzunu guldurucek Insallah.

canım valaha yattığım yerde laptop kucakta size yazmaya çalışıyorum. kanama şu anda yok yyaaa çok ktüydü kanı verdim akıntı hissettim kanı görünce bayılacaktım ama testi almak istedim umudum vardı ama ağlaaya ağlaya 63 görünce ben şokkk

canım sakın olumsuz düşünme. doktorun söylemiştir gerçi ama adet kanaması gibi yoğum ve kırmızı yani onlar temiz kan diyo o şekilde gelmediği sürece korkma canım. senin kanaman nasıl. eğer kirli kan dedikleri kahverengi kansa büyük ihtimal tutunma kanamsıdır.

2.DÖNEM :)

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .UMUT ETMEYE DEVAM
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4..özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan................................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut................................. .HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
6.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BıR GÜN MUTLAKA
7.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
8.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
9,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
10.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
11.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
12.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............,ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
13.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................???????????
14.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................çok yakında
15.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
16.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
17,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
19.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BıR GÜN MUTLAKA
20.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............
21.SOWAY.................................1.DENEME. ..............ANKARA TÜP BEBEK.................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA.......................... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ TEKRRDAN
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................ÇOK YAKINDA YENİDEN
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CıGDO...................................HAMıŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
20,ÖZLEM80.............................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
21.SOWAY................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.ALS 17..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.MAVİ MERCAN....................... (YAKIN ZAMANDA YENİDEN)
24.30 TEMMUZ.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
25.KARATASÖZ.............................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

zübeydecim Allah razı olsun inan seni hamile olmanı çooook istiyorum hele beraber ilerleyelim istiyordum ama benim kanama artıyor galiba

zeynepcim sabah bize haber vermeye calis olmadi kizlardan birine mesaj et cepten internete girmek zor gelebilir yatman lazim. ama habersiz birakma olur mu dur bakalim belki de tamamen kesilicek ya da kahve lekeye cevirip yarina kesilcek. progeteronu ignemi aliyorsun yoksa happ mi hapsa kac tane, ben vaginal bir sabah iki aksam aldim hep;

zübeydecim Allah razı olsun inan seni hamile olmanı çooook istiyorum hele beraber ilerleyelim istiyordum ama benim kanama artıyor galiba

du hele bi hemen panik olma hiç kalkmadan dinlen. gelişmelerini doktoruna sürekli aktar. dualarım seninle. Allahım inş. bağışlasın bebişini sana.

neyse kızlar ben çıktım herkese iyi akşamlar. zeynepcim güzel haberlerini bekliyorum canım.

zeynepcim cnm gözün aydın bitanem ne yazacagımı bilmiyorm valla çok sevindim bu kanama nerden çıktı şimdi nasıl tatlım benimde 5+5 günlükken olmuştu ilk önce kahve sonra kırmızı oldu hatırlarsan ben topikte yazmıştım hamdolsun bir sorun olmadı bak ama hiç yerinden kalkmaman gerek cnm rabbim melegini sana bagışlasın inş sana sımsıkı tutunur ve hiç bırakmaz rabbim bu sefer yüzünü güldürsün aminnnnnn

şu anda kanamam oldu hem de taze renkli çok üzgünüm yaa

Tatlım sonucun belli oldumu hamilesin demek kaçırmışım girmiyorum sık çoook tebrik ederim seni morelini bozma bu dönemde kanamaların olması normalmiş inşallah güzel haberlerle dönersin darısı bizlerin başına:)))

aysecim Masallah 36.haftaya baslamisiz 36 bitti mi artik dogsalar da premature olmuyor biliyorsun degil mi yok tabii bizim kiz vaktini beklesin de icin rahat etsin die yaziom. en yakin arkadasim hamileyken 36 ya geldi mi hep bunu dedi dogurana kadar rahatlamisti da, ordan beynime kazindi bu:)))
canim agrilar sizilar tum hamileler son ayin zorlugunu anlatir hep, az kaldi ya sabir demekten baska caremiz yok Allah bize de gostersin o gunleri.

canim darisi tez zamanda senin basina Insallah. nasilsin ozledik seni, is nasil gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…