aysecim Masallah 36.haftaya baslamisiz 36 bitti mi artik dogsalar da premature olmuyor biliyorsun degil mi yok tabii bizim kiz vaktini beklesin de icin rahat etsin die yaziom. en yakin arkadasim hamileyken 36 ya geldi mi hep bunu dedi dogurana kadar rahatlamisti da, ordan beynime kazindi bu:)))
canim agrilar sizilar tum hamileler son ayin zorlugunu anlatir hep, az kaldi ya sabir demekten baska caremiz yok Allah bize de gostersin o gunleri.
kızlar dün çok olmasa da kanamam tekrarlayınca tedavi yapan doktoeumu aradım iğne söyledi ismi prulugon detol gibi bişey vurundum dün gece ve yatıyorum şimdilik sabah kan gelmedi ama hala var gibi dualrınızı esirgemeyin öpüyorum
günaydın kızlar kimsecikler yok topikte biz erkenciyiz bu sabah gene
dün gece çok sancım vardı bu gün d.r hastaneye istedi saat 2de randevum var bakalım ne olcak fıstıgım ne kadar büyümüş onu çok merak ediyorm sürekli kötü kötü rüyalarda görüyorm rabbim hayıra çıkarsın 13 gün olmuş fıstıgımı görmeyeli((((((( artık bir sorun olmazsa hastaneden gelince girerim ama biraz uzun sürer gelmem nst falan gircem sizleri çok öpüyorm kızlar allahemanet olun
Nedimeciğim, Allah bir avazda kurtarsın mı diyelim :)
Çok sevindim , hayırlısıyla kucağına al inşallah.
günaydın fıstıklar ve onların minik pıtırcıkları ben de kontrolden geldim yumoşlarım gayet iyi idi sayabildiğim kadarı ile 3 günlük tedaviye karşılık 12 tane yumoş saydım boyutlarıda 9-10-11 arası idi menepur adında bi iğne daha verdi ve bi tanede çatlatma engelleyici iğne verdi sanırım benim yumoşla yine aşırı tepki verdi ama doktorum kararlı bekleticek onları :)
20 gün mü kaldı inanamıyorum maaşallah Allah bir avazda kurtarsın rahat doğumlar olsun ablacım.
günaydın kanatsız meleğim her şey güzel yolunda gidiyor değil mi hadi bakalım senden ikiz bekliyoruz biri kız biri erkek olsu olur mu)))
zübeydecim maaşallah yumoşlara. ben gribin hat safhasındayım başım da çok ağrıyor ve yine kanamam oldu çok üzgünüm
zübeydecim maaşallah yumoşlara. ben gribin hat safhasındayım başım da çok ağrıyor ve yine kanamam oldu çok üzgünüm
ablacım çok sağol inşallah olsun ikiz olsun tek olsun farketmez yeterki sağlıklı eli ayağı düzgün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?