Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

efet cnm biliyorm hamdolsun buraya kadar kazasız belasız geldik:))) az kaldı artık karnıma sıgmıyor sanırım nasıl canımı acıtıyor garibimin yeri darardı iyice sabaha kadar dönüyor onun o haline üzülüyorm hayırlısıyla dogumu bir yapsaydık oyss özlem çok merak ediyorm minicik elleri olcak yumuk yumuk gözleri ürkek ve korkak bir şekilde dünyaya bakacak cnm kızım benim yaaa annesi onu koruycak her şeyden ayy allahım o günleride bize göster aminn

Son düzenleme:
aysecim kesinlikle evet yeri dar artik ama bir seyi de unutma tum bebekler gunduz daha cok uyur gece cok hareketli olurlar. bak dikkat et tum hamileler gece durmadi kipir kipir der ve son aylarda yeri daraldigi icin anneyi uyutmaz bu durum. ben tum hamile arkadaslarimdan hep bunu duydum. yani kendini cok da yeri dar ondan hareketli vs diye sartlayip uzme. onlarin keyfi yerinde olmasa dogumu baslatirlar bilir cimcime isini sen merak etme bence keyfi yerinde ekmek elden su golden yasiyor icinde
bgun arkadasima cok hareket etti dedim hemen pozsiyonunu begenmemistir dedi sonra da sen son ay gor durmayacak yeri dar vs dedi yaa bir uzuldum sonra baska bir arkadasimla konustum o da aksine doktorum bana cok kipirdiyorsa keyfi yerinde keyifisiz bebek az kipirdar demis. sonra cok mantikli geldi bu. simdi tam bugunku bu sohbetin ustune senin yazini gorunce paylasmak istedim.cunku bugun ben bir uzuldum ee bu bebek son ay rahat etmeyecek yeri dar vs diye ama ikinci arkadasimin dedigi mantikli kendimizi oyle sartlamamaliyiz yeri dar ama Allah oyle bir duzen kurmus gb rahat ettiriyor melekleri

özlemcim cnm ne güzel anlatmışsın saol biraz içim rahatladı valla inş dedigin gibidirr bazen karnımın bir tarafı kocaman bir tarafı küçüçük kalıyor sag tarafıma toplanıyor melegim benim yaa bende o zaman çok üzülüyorm
bu arada cigdemle konuştum akşam çok şükür bir sorun yok acılması falan yokmuş her gün ultrasyona giriyormuş sanırım cumartesi günü ayrıntılı ultrasyona gircekmiş hepinize çok slm vardı anca hafta sonu nete girebiliyorm dedi beni merak etmesinler dedi bende size söylyim dedim bizim yakışıklılar 34 önce gelmiycek inşşşşş

neyse çok geç oldu ben çıkıyorm hepinizi çok öpüyorm

kızlar dün çok olmasa da kanamam tekrarlayınca tedavi yapan doktoeumu aradım iğne söyledi ismi prulugon detol gibi bişey vurundum dün gece ve yatıyorum şimdilik sabah kan gelmedi ama hala var gibi dualrınızı esirgemeyin öpüyorum

cnm çok geçmiş olsun dualarım seninle bitanem inş bir sorun olmıycak umarım bir daha hiç kanaman olmaz sen yat hiç kalkma bol bol dinlen tatlım güzel olcak allahın izniyle inşş

günaydın kızlar kimsecikler yok topikte biz erkenciyiz bu sabah gene
dün gece çok sancım vardı bu gün d.r hastaneye istedi saat 2de randevum var bakalım ne olcak fıstıgım ne kadar büyümüş onu çok merak ediyorm sürekli kötü kötü rüyalarda görüyorm rabbim hayıra çıkarsın 13 gün olmuş fıstıgımı görmeyeli((((((( artık bir sorun olmazsa hastaneden gelince girerim ama biraz uzun sürer gelmem nst falan gircem sizleri çok öpüyorm kızlar allahemanet olun

günaydın fıstıklar ve onların minik pıtırcıkları ben de kontrolden geldim yumoşlarım gayet iyi idi sayabildiğim kadarı ile 3 günlük tedaviye karşılık 12 tane yumoş saydım boyutlarıda 9-10-11 arası idi menepur adında bi iğne daha verdi ve bi tanede çatlatma engelleyici iğne verdi sanırım benim yumoşla yine aşırı tepki verdi ama doktorum kararlı bekleticek onları :)

ayşecim güzel haberlerle gel İNŞALLAH.gör bakalım prensesin ne durumda, kaç kilo,doğumu ne zaman...)bizde erkenciyiz her yerim ağrıyor sırtım kaburgularım her yerim Allahın izniyle şu günleri bir atlatsak.

günaydın kanatsız meleğim her şey güzel yolunda gidiyor değil mi hadi bakalım senden ikiz bekliyoruz biri kız biri erkek olsu olur mu)))

zübeydecim maaşallah yumoşlara. ben gribin hat safhasındayım başım da çok ağrıyor ve yine kanamam oldu çok üzgünüm

zübeydecim maaşallah yumoşlara. ben gribin hat safhasındayım başım da çok ağrıyor ve yine kanamam oldu çok üzgünüm

zeynepçiim yanında sana bakan biri varsa hiç kalkmadan yat tuvalette de dikkat et hiç zorlanma ben bu sıkıntıdan dolayı kanama yaşadım ve hastanede kaldım ve moral çok önemli kendini sıkma germe aç fıkra sayfasını fıkra oku bu sana iyi gelicektir dualarımız senle tatlım

ablacım çok sağol inşallah olsun ikiz olsun tek olsun farketmez yeterki sağlıklı eli ayağı düzgün olsun

amiiiinnn)Allah onların hiç bir acısını göstermesin bize tüm anne ve babalara onlar çok tatlı varlık bu tadın aşkın tarifi yokk YARADANIM bu duyguyu isteyen tüm anne adaylarına tattırsın en kısa zamanda zübeydeciime ahh canım ağrı içindeyim duramıcam şimdilik kaçıyorum sonra yine aranıza gelicem)) bu arada CAN ın annesini göremedim benden selam söyleyin

zeynepcim canım panik olma, moralin gerçekten çok önemli. doktorunu sürekli ara bizide habersiz bırakma emi.

zübeydecim maşallah sana bu gidişle bi haftaya toplaman olur gibi görünüyo hayırlısı olsun bakalım:)

nedime kuşum napıyosun :)) sanada maşallah. çok az kaldı ben bile sabırsızlanıyorum seni düşünemiyorum :)) hadi bakalım ayşeyle arka arkaya oh ohhh.

ayşecim iyi haberlerini bekliyorum seninde.

ahhh yasmincim de burada aşkımmm nasılsın bak kapatıyordum ki duramıcam kapatıyorum .nasılsın bebeğim minik yavrumuz nasıl kendine dikkat et kuşum sizi öpüyooruuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…