ahhh yasmincim de burada aşkımmm nasılsın bak kapatıyordum ki duramıcam kapatıyorum .nasılsın bebeğim minik yavrumuz nasıl kendine dikkat et kuşum sizi öpüyooruuummm
valla ağzın bal yesin abla inşallah ikiz olur hemde birbirine çok benzeyen tek yumurta ikizi dua edelim bu mubarek günlerde toplanalım birer yasin okuyalım herşey Allahtan.günaydın kanatsız meleğim her şey güzel yolunda gidiyor değil mi hadi bakalım senden ikiz bekliyoruz biri kız biri erkek olsu olur mu)))
ay canım geçmiş olsun ama sana kızıcam sen hep kendini üzüyorsun erken yaptırdın sonucunu hamile olduğun halde ya değilsem diye bi dünya üzüldün şimdi hamile olduğunu öğrendin kanaman var diye üzülüyorsun moral çok önemli ben topiklerde çoooooooooook okudum şakır şakır kanaması olup bebeğini dünyaya getirenleri sen kendini üzersen bebişte üzülür zaten yeterince üzüldü meleğin onu üzme annesi oldumu Allaha emanet o Rabbim onu sana yazdıysa gerisi hiiiiiç mühim değil sen dua et bol bol.zübeydecim maaşallah yumoşlara. ben gribin hat safhasındayım başım da çok ağrıyor ve yine kanamam oldu çok üzgünüm
ablam az kalmış biraz daha sabretcen kollarına sağ sağlim alıcan inşallahevet canım bugün 18 gün kaldı darısı senin başına)ama şu an nasıl sıkıştırıyor beni anlatamam kendne dikkatet tatlım bebişine de
fıstık sendemi cumartesi gidicen kontrole benimde bu cumartesi kontrolüm var hadi iyi haberlerle dönelim inşallah.canım bekleme sen git yat dinlen nolur. minik şimdilik iyi çok şükür teyzesi. c.tesi doktora gidicez bakalım. sen git hadi yat öptüm seni tatlım.
slm kızlar biz geldikk anca gelebildik valla bu zillinin nst işi uzun sürdü bizi peşinde koşturdu durdu bir türlü yakalayamadık nst :))))))))) oynak kızım benim kızlar kızım maşallah çok ii bir sorun yok 2.844 grm olmuş melegim veeeeeeeeeee dogum tarihimiz belli oldu filiz hanım bebek normal ama normal dogum zor görünüyor dedi 7 ocak cuma günü saat 10 sezaryana giriyorz ve büyük allahım kısmet ederse odamızı ayırmak için odalara baktık süit oda günlügü 300 ytl miş özel sgortada karşılamıyor valla 2 günde 600 ytl ondan vaz geçtim zaten eşim boşta şimdi boşu boşuna gerek yokk ama çok güzeldi odaaa(((((((
ayın 25de randevumuzu aldık tekrar vajınal muayne olcaz ve ondan sonra 7 ocakta doguma gidicez
ay bir tuaf oldum tam 24 gün var doguma allahıma çok şükür inş o güne kadar bir sorun olmaz neyse kızlar çıkıyorm yemek yemem gerek çok acıktı zillim kaç saattir hastanedeyiz öptüm sizleri
karatasozcum bebisinin pitpitlarina gidiyorsun demek, dogum gununu kararlastirmaya gidecegin gunleri de gprucez Insallah hic korkma sen de bu yorgunluk olduktan sonra bebisinin saglikla gelistigi cok ortada
ay size sunu da anlatayim benim doktor pahali olunca meger calisitigi kilinkte buranin en luksuymus ama sezeryan olunca sigorta onu bir ameliyat gb goruyormus ve yuzde yuz karsiliyormus iyi dedim ona da esime diomki surekli "ayol bizim ayranimiz yok icmeye tattirivalliyle gidioz s....a" dior o nedemek dedim ben sana bunu ceviremem ama bilseydin ne demek cok gulerdin:))))))))))
anam sigorta bir uyuzluk yapar odemesse die odum kopuor uykularim kaciyor walla canla rehin kaliriz:))))))
yani sen git milleti kina parisin en pahali kilinik ve doktoruna githavam batsin emi :97: ama dedigim gb tesaduf gelisti hem burda sezeryani kabul eden doktor bulmak imkansiz madem ozel sigorta oduyor (onu da tup bebek icin yaptirmistik) ondan gidiom yani yasasin
ah ah Rabbim dogumlarimizi sirayla goster Insallah saglikla huzurla kolaylikla boyle iki heycanlanip sakadan guzel seyler yazsam odum kopuyor ya kotu bir sey olursa sonra bunlari okuyup uzulursem die
slm kızlar biz geldikk anca gelebildik valla bu zillinin nst işi uzun sürdü bizi peşinde koşturdu durdu bir türlü yakalayamadık nst :))))))))) oynak kızım benim kızlar kızım maşallah çok ii bir sorun yok 2.844 grm olmuş melegim veeeeeeeeeee dogum tarihimiz belli oldu filiz hanım bebek normal ama normal dogum zor görünüyor dedi 7 ocak cuma günü saat 10 sezaryana giriyorz ve büyük allahım kısmet ederse odamızı ayırmak için odalara baktık süit oda günlügü 300 ytl miş özel sgortada karşılamıyor valla 2 günde 600 ytl ondan vaz geçtim zaten eşim boşta şimdi boşu boşuna gerek yokk ama çok güzeldi odaaa(((((((
ayın 25de randevumuzu aldık tekrar vajınal muayne olcaz ve ondan sonra 7 ocakta doguma gidicez
ay bir tuaf oldum tam 24 gün var doguma allahıma çok şükür inş o güne kadar bir sorun olmaz neyse kızlar çıkıyorm yemek yemem gerek çok acıktı zillim kaç saattir hastanedeyiz öptüm sizleri
Zeynepcim tebrk ederim, allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin, tabii hepimize, allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Ayşe,Özlem,zübeyde,zeynep,panadol,karatasöz,30temmuz ve diğer tüm arkadaşlarıma sevgilerimi yolluyorum canlarım benim..
Hımm bu arada burda canım sıkılmasın diye örgüye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?