mrhb kızlarrrrrrrrrrrrrr
merhaba yeteeeeeeeeeeeeerrr cim ne sitem))seninle yeni karşılaşıyoruz sanırımben eskilerden ama çok rahatsızlıklarım olduğu için uzun zaman arkadaşlardan ayrı kaldım.sen ne durumdasın bebek çalışmaların mı var,hamile misin değilsende allahım en kısa zamanda versin tatlım
canim darisi tez zamanda senin basina Insallah. nasilsin ozledik seni, is nasil gidiyor?
ayşecigim çok az kalmış ben bile heycanladım zaman nasılda geçmiş baksana su gibi akar son haftalarda öpüyorum seni
kızlar hepinize sevgilerimi yolluyorum kendinize iyi bakın hamilelerde aman dikkat etsin grip salgını var havalarda feci soğuk...
ayseeeeeeeeee kizimizi ac birakmaaaaaaaaaaaa banane zorla ye:)))))))))))))))))
ay Masallah 7 ocak ne enterasan hep boyle guzel baslangiclarin tarihi olsun aysecim walla esim bosta deyince odum koptu ohhhhh cokkkkkk sukur
aman kusum dogumda suit odada neymis ne gereksiz sey sen bakma millet arkadaslarina hava atsin die tutuyor oyle odalari benim cok arkadasim var oyle hava atar gb anlatiyorlar bende yuzlerine ayol siz enayimisiniz yavrunuza neler alinir o parayla hic yoksa bebeginizin adina bir fakire verin o parayi diyorum sapsal saplsal havalri kursaklarinda kaliyor ben oyle deyince:)))))))))) nasilim ama
haaa oyle diomda parisin en pahali doktoruna gidiom o da ayriama walla bilmeden gittim baktim adam sezeryani kabul etti ee ozel sigortamda yuzde yuz oduyor ondan gidiom
yok kuzum ne sitemi kız bende eskiyim ama buraya yeni geldim
7 yılık evliyim bebiş yok 5 mikro denememiz var kısmet olursa mart gibi tektrar denyeceğiz
inşşşşşşşşşşşşşşş rabbim hiç birimizi eksim bırakmasın
nedime cnm tşk ederim valla doguma kadar tahminen bebek 3.300 falan olur belki dahada fazla ama bu ultrasyon tartılarına pek güven olmuyor 300 grm falan farl oluyor arada yanı yanılma payı oluyor aman saglıklı olsunda kilosu sorun degil napıyım sen nasılsın tatlım oglumuz nasıl nasıl gşdşyor hamilelik?
yok kuzum ne sitemi kız bende eskiyim ama buraya yeni geldim
7 yılık evliyim bebiş yok 5 mikro denememiz var kısmet olursa mart gibi tektrar denyeceğiz
inşşşşşşşşşşşşşşş rabbim hiç birimizi eksim bırakmasın
kızlar günaydın ben açık unutmuşum sayfayı. laptop öyle bırakmışım. gece boyu ateten öksürükten mahvoldum. ama çoook şükür hamdolsun dünden beri kanama hiç yok inşallah bişey olmaz. ama bu grip öksürük mahvetti netten baktım pastilin zararı yok yazıyordu ağzım boğazım hep yara pastil attım bitane şimdi. bugün kan testi tekrarlıyacağım.kocaaamannnnn sevgiler öpücükler.....
Ayşecigim çok az kalmış ben bile heycanladım zaman nasılda geçmiş baksana su gibi akar son haftalarda öpüyorum seni
kızlar hepinize sevgilerimi yolluyorum kendinize iyi bakın hamilelerde aman dikkat etsin grip salgını var havalarda feci soğuk...
günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrr hepinizi öptümmm
ayşecimmmm canım hadi hayırlı olsun şimdiden :) Allahım kolayca kurtarsın , sağlıkla bebişini kucağına al inş. çok az kalmış :))) sen doğum çantanı hazırla şimdiden son ana bırakma unutursun sonra eksik olmasın :)) ayy ne güzel bebişlerimiz sırayla geliyoooooo.
evet temmuzcum c.tesi büyük gün:) inş. hayatım amin diyelim güzel haberlerle dönelim burdan yaz olurmu merak ederim ben tatlım sen pıt pıtları duymuştun dimi :)
canım benim çok sevindim kanamanın olmamasına
kendine dikkat et bitki çayları içerken dikkatli ol sakın nar yeme ben canı gönülden inanıyorum bebişin sana sımsıkı tutnacak bol bol c vitamini al sıcak şeyler iç kendine ve bebişine çok iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?