karatasozcum bebisinin pitpitlarina gidiyorsun demek, dogum gununu kararlastirmaya gidecegin gunleri de gprucez Insallah hic korkma sen de bu yorgunluk olduktan sonra bebisinin saglikla gelistigi cok ortada
ay size sunu da anlatayim benim doktor pahali olunca meger calisitigi kilinkte buranin en luksuymus ama sezeryan olunca sigorta onu bir ameliyat gb goruyormus ve yuzde yuz karsiliyormus iyi dedim ona da esime diomki surekli "ayol bizim ayranimiz yok icmeye tattirivalliyle gidioz s....a" dior o nedemek dedim ben sana bunu ceviremem ama bilseydin ne demek cok gulerdin:))))))))))
anam sigorta bir uyuzluk yapar odemesse die odum kopuor uykularim kaciyor walla canla rehin kaliriz:))))))
yani sen git milleti kina parisin en pahali kilinik ve doktoruna githavam batsin emi :97: ama dedigim gb tesaduf gelisti hem burda sezeryani kabul eden doktor bulmak imkansiz madem ozel sigorta oduyor (onu da tup bebek icin yaptirmistik) ondan gidiom yani yasasin
ah ah Rabbim dogumlarimizi sirayla goster Insallah saglikla huzurla kolaylikla boyle iki heycanlanip sakadan guzel seyler yazsam odum kopuyor ya kotu bir sey olursa sonra bunlari okuyup uzulursem die
ya özlem sen öyle diyorsun ben tedirgin oluyorum biliyormusun bişeyler tersmi gidiyor diye
bende ne bir bulantı ne bir kusma nebir uyku halsizlik ay hiçbir belirti yok hamile olduğumu unutuyorum neredeyse ters giden bişeylermi var acaba diye düşünmeden edemiyorum sadece kurbandan dolayı sanırım et kokusuna karşı tiksinti oldu bende inşallah oda geçer et te yemem lazım ama şuan ağzıma koymuyorum canım hiç istemiyor.
canım narın ne zararı var ben çok tükettim hatta dün akşam da bir sürü yedim gribime iyi gelir diye
canım günde iki defa nat yedim salep içiyorum ıhlamur portakal kabuğu tarçın çayı nar ne yapar
zeynepcim cok sukur Insallah sonucunda guzel gelicek bak yoluna girecek artik. yine de testini yaptir gel yine yat canim. bir de zeynepcim bogazinda enfeksion var mi? agriyorsa onun icin de doktora git, grip ilaclari degil de penisilin grubu antibiotik gerekiyorsa verebilir, inan enfeksion daha feci, penisilin plesentadan gecmiyor galiba. hayirli haberler getir canim.
gunaydin kizlar bir asure olsaydi da yeseydik simdi orda hepiniz yersiniz di mi ayy benim icin bol ama bol narli bir tane yer misiniz:))))))
zeynepcim nari ben de genelde yiyorum icinde acid fazla die bir seyler duydum doktoruma sordum. hayir nar cok yararli gonlunce ye yok bir azarari dedi.
aayyy asure narli asure:)))))))))))))))))bol narli asure:))))))))) hmmmmmmmmm asure narli bol narli::))))))))
herkes yedigi asureyi anlatsa ne guzel olur ayy yiyin ve anlatin nel olurrrrrrrrrrr bari ordan yemis kadar olayim:)))))))))))))))
haa ilk uc ayi bilmiyorum nar icin ben iki aydir nerdeyse her gun yiyorum doktoruma da hatta daha bir ay olmadi sorali yani basta zararli sonra degil bilmeyecegim. hoc gerci ben bunlara hic inanmiyorum bu konularda da cok rahatim mesela maydonoz yeme derler basta ben nasil liminlu maydonoz yedim ilk iki ay.
ama derim derim bir sey derim narli asureeeeeeeeeeeee
he anlatalımda biyerlerin şişsin Allah korusun bek şimdi senin canın çekti benim içime dert oldu kız hamilesin kıyamam burdan paket alıp adresine postalayalım orda yoksa.
gülüm zeynebin kanaması var diye dedim hani dikkat etmesi lazım kesin zararlıdır diyemem ama bir kaç kişiden duyunca bide televizyonda söylenince açıkçası ben yemiyorum daha sonra yerim ileriki dönemde şu ilk üç ayı bir atlatsak Allahın izniyle çünki ben hep tedirginim insan pskolojisi işte 2 hafta sonra 3 biticek Allahın izniyle.
ben yediğim diğer şeyleri de söylüyeyim bolca sıcak limonata tüketiyorum. salep içiyorum pekmez karabiberli öksürüğe iyi geliyormuş. sonra nar çok yemiştim. zencefilli bal yiyorum.
özlemcim boğazım çok ağrımıyor önce yanıyordu şimdi haşırma öksürük burnumda akıntı ama çok değil akıntım. yine de gitmeli miyim zaren zor bir dönem ilaç kullanmak istemiyorum o yüzden
canim ben gribi evde hep kendim atlatirim ama bogazlarim agrirsa ilacsiz hic gecmez. bildigimden degil de kendi tecrubemden oyle yazdim. ama bademciklerin sis degilse Masallah cok iyi cunku antibiotik vermiyorlar ee diger grip ilaclari ne olsa zaten yasak ve gereksiz ben hayatimda hic almadim griplerimde tek ilaci yatmak dinlenmek bence hic korkma gelicek bebek her turlu hastalik atalat yine geliyor yine o eltim ikizler dedigim kadincagiz tum hamilelikte defalarca hastalandi ne ilaclar antibiotikler aldi ikizler masallah 2800 ve 2600 dogdular. turp gbyaslarina giriyorlar.bebegimle aralrinda 2 hafta vardi ((
sadece oksurugunu takip et zeynepcim sicak seyler yiyorsun hele pekmez ohhhhhhhhh yarasin.
sağol canım yaa morel oldu bakalım kan testi de iyi çıkarsa çok iyi hamd olsun. eltin doğal yoldan mı ikizlere hamile kaldı maaşallah. sabah tvde dinledim bebeğini kaybedip sabredenlere rabbim daha hayırlı evlat verirmiş inşallah kucağına alacaksın canım. bak benim 16 hafatalıktı kaybettiğim bu zamanlarda doğum olacaktı son zamanlarımdı ve rabbim inşallah ikincisini nasip etti
ben yediğim diğer şeyleri de söylüyeyim bolca sıcak limonata tüketiyorum. salep içiyorum pekmez karabiberli öksürüğe iyi geliyormuş. sonra nar çok yemiştim. zencefilli bal yiyorum.
özlemcim boğazım çok ağrımıyor önce yanıyordu şimdi haşırma öksürük burnumda akıntı ama çok değil akıntım. yine de gitmeli miyim zaren zor bir dönem ilaç kullanmak istemiyorum o yüzden
yok temmuzcum ne olcak ceksin asure bu cekilmez mi be:))))))))))))))))))
turk marketi var cok uzakta esime diyeyim de gidelim haftasonu.
temmuzcum canim asil ben uzuldum yok belirti vs yazdim die, ama lutfen yeminle yani sende etrafindan bilirsin bazi kadinlarda tik olmuyor Masallah ne guzel iste.
ayrica biliyorsun degil mi 8.haftadan sonra dusuk oranlari Allah korusun yuzde 4 e dusuyor ondan once yuzde 20idi. cunku sekizinci haftaya kadar kromozom sorunlu olana bebekler kaybedeliyor genelde.
gidince bebegin artik hareket ediyor olucak annesisimdi gitsen artik ediyor mesala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?