Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

amin canım eltine de maaşallah yaa. rabbim ayırmasın.ikiz bebek hep çok hoş gelir bana.
canım birgün daha iyi olmazsam tylot içerim ya da doktora giderim

canım benimm ohh maşallah daha çok katlansın ama artık üzme sende kendini dikkat et bundan sonra çabuk toparlan öyle kafana göre de ilaç kullanma lütfen taylot içerim demişsin ya yavru zaten o normal insanlara bile yasak sen bide hamiş olarak içmeye kalkma lütfen doktora danışmadan ilaç tüketme evde ıhlamut kaynat karanfil bal tarçın karabiber ve bol limon ekle iç bütün gün bak o boğazlarına çok iyi gelicek

evet canım doktor sadece ateşin olursa parol iç başka içme dedi.darısı sana inan şu güzel gün sana dua ediyorum rabbim yüzümüzü güldürsün ve hamileliğimizi konuşalım

Bugün muharrem ayının ilk günü bugün gülsuyuna 7 kelimei şehadet okuyup evinize işyerinize ve üzerinize sürün ayrıca 1000 ihlas bir yasin okuyup peygamber efendimizin şefaatine nail olmak için bağışlayın bu özel günü dualarla ibadetle geçirmek isteyenlere küçük bir bilgilendirme allah dualarınızı kabul etsin inşallah

zeynepela canım tebrikler allah daim etsin güzel rahat bir hamilelik geçir inş.allah saglıkla dogumunu uzun mutlu bir hayat nasip etsin .sevindirdin bizi

allahım ne güzel birtopik oldu burası.zübeydecik sen nasılsın kulagımız sende ........

zeynepela canım tebrikler allah daim etsin güzel rahat bir hamilelik geçir inş.allah saglıkla dogumunu uzun mutlu bir hayat nasip etsin .sevindirdin bizi

sağol canım benim önemli olan kucağımıza almak rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah...

kızlar dün ayşeyede demiştim maşallah hamiş olmayan birkaç kişi kaldı.kızlar ne yapın ne edin onlarıda hamile bırakın .da rekoor kıralım kk da

az önce okudugum güzel hoşuma giden yazıyı paşlaşmak isterim HÜZÜNLE TİTREYEN GÖNÜLE İNCE BİR AH DOKUNUR,KALBİ KIRIK OLANIN KALBİNE ALLAH DOKUNUR....................

ayy canım benimm evet kulaklar bende hayırlısı bakalım yaradanım bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine nasip etsin bizlerede

güzelmişşşş ..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…