amin canım eltine de maaşallah yaa. rabbim ayırmasın.ikiz bebek hep çok hoş gelir bana.canim eltim 4 kez tup bebek denedi birinde hamile kaldi kalp atisi olmadi. sonra tup ara verdiler ikizlere dogal hamile kaldi:))))))))) Allah buyuk.
oyle zeynepcim Allah'a cok sukur bu gunlerimize icimizdeki yavrularimizi bize bagislasin. ama iste ne zaman eltim desem aklima geliyor ondan yazdim otomatik geliyor cunku dedigim gb iki hafta ondeydi eltim ayni donemdi. ama asla isyan degil Rabbim bugunlerimizi aratmasin canim.
canım birgün daha iyi olmazsam tylot içerim ya da doktora giderimcanım senin aynen tarif ettiğin gibi bende bayramda hastalandım boğazlarım başladı biber gibi yanmaya nefes alamıyorum kimseyle konuşmadım hemen gıcık oluyordu boğazım ve hastalanmamın ertesi sabah acile gittik aydındaydık eşimin memleketinde tabi ben acil doktoruna 1,5 aylık hamileyim dedim doktor hiçbir ilaç veremem birtek minoset içebilirisin dedi sonra ertesi gün istanbula döndük ama o yol bana bitmedi bogazlarım okadar yanıyorduki manisadan mesir macunu aldık gıcığı kessin diye biraz faydası oldu baharatlıya sonra istanbula gelince eşim tüp bebek doktorumu aradı doktor hemen ateşini ölç ateş çok önemli keşke hamile olduğunu söylemeseydiniz daha çok yeni alınan ilacın bebeğe daha etkisi olmaz ateşleneceğine ilaç al daha iyi dedi ateşi çıkarsa taylot içir dedi ama ateşim çok yükselmedi hafif ateşlendim bende içmedim ama sabah öğle akşam minoset içip yattım parasetamol olduğu için terletiyor gribe iyi geliyor zaten taylotta da parasetamol var uyku yapıyor dinlendiriyor minosette ay çok uzattım.
canım benimm ohh maşallah daha çok katlansın ama artık üzme sende kendini dikkat et bundan sonra çabuk toparlan öyle kafana göre de ilaç kullanma lütfen taylot içerim demişsin ya yavru zaten o normal insanlara bile yasak sen bide hamiş olarak içmeye kalkma lütfen doktora danışmadan ilaç tüketme evde ıhlamut kaynat karanfil bal tarçın karabiber ve bol limon ekle iç bütün gün bak o boğazlarına çok iyi gelicek
evet canım doktor sadece ateşin olursa parol iç başka içme dedi.darısı sana inan şu güzel gün sana dua ediyorum rabbim yüzümüzü güldürsün ve hamileliğimizi konuşalım
zeynepela canım tebrikler allah daim etsin güzel rahat bir hamilelik geçir inş.allah saglıkla dogumunu uzun mutlu bir hayat nasip etsin .sevindirdin bizi
sağol canım benim önemli olan kucağımıza almak rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
allahım ne güzel birtopik oldu burası.zübeydecik sen nasılsın kulagımız sende ........
aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnn
ayy canım benimm evet kulaklar bende hayırlısı bakalım yaradanım bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine nasip etsin bizlerede
ayy canım benimm evet kulaklar bende hayırlısı bakalım yaradanım bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine nasip etsin bizlerede
az önce okudugum güzel hoşuma giden yazıyı paşlaşmak isterim HÜZÜNLE TİTREYEN GÖNÜLE İNCE BİR AH DOKUNUR,KALBİ KIRIK OLANIN KALBİNE ALLAH DOKUNUR....................
sen kayseride mi tedavi görüyorsun
güzelmişşşş..................
en sondan bir öncekini5. Denememi kayseri sevgi hastanesinde yaptırmıştım en son memorialdi
Zübeyde iki alıntıyı nasıl alıp cevap yazıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?