Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Sanmaki karga gak.........ördek vak...........leylek lak........diyor,aslında hepsi hakk diyor...!

Zeynepela sendemi istanbuldasın merkezin neresiydi.seninkidemi dondurulmuş embr.

canım bursa acıbadem merkezim. benimkisi dondurulmuş değil 2. tedavim ilkinde de tutmuştu ama 16 haftalıkken suyu bitti rabbim bu defa kucağıma almayı nasip eder inşallah

selcim sen hic donmus embro denedin mi transfer? doktorum bana bazi kadinlar tedaviye ters tepki veriyor ve sadece odnmusla hamile kaliyor demisti. genel bir yorum yapmisti tibbi bir calisma var mi bilmiyorum ama ne kadar mùantikli ben mayitsa tedavi sirasinda mahvolmustum.

zeynep canım çooooooooook sevindim
ama ben biliyordum zaten hiç şüpem yoktu ilk duyduğumda sonucunu hiiç kafasına takmasın kesin hamile dedim 2. gün embiriyosu diye değerin düşük çıktı bide eken yaptırdım çok normal
çok şükür darısı diğer arkadaşlarımızın başına zübeyde panadol sel mavimercanın başına inaşallah.

evet canım bende çok hastalanıyorum yumurta toplandıktan sonra görsen ateş agrı gece aciller antibiyotikler.........anlatamam çok zor oluyor.evet 4. Denemem türkiye hastanesi dondurulmuştu........ya birde yaptık koyduk diyorlar ne kadar gerçek tartışılır...........ama oda negatifti.benim sadece hayatımda 1. Ve 2. De kimyasal gebelik oldu 217 ve 164 çıkmıştı

kizlar uyku akior gozlerimden sonra gelip yazilarinizi okuyacagim. selcim merak ettim cevabini.
zeynepcim tekrardan tebrik ederim cok sukur her haberin digerinden guzel olsun saglikla huzurla kavus yavruna 9 ay sonra canim.

kizlar uyku akior gozlerimden sonra gelip yazilarinizi okuyacagim. selcim merak ettim cevabini.
zeynepcim tekrardan tebrik ederim cok sukur her haberin digerinden guzel olsun saglikla huzurla kavus yavruna 9 ay sonra canim.

teşekkür ediyorum kızlar rabbim tüm dileyenlere nasip etsin inşallah kucağıma da alırım

canım bursa acıbadem merkezim. benimkisi dondurulmuş değil 2. tedavim ilkinde de tutmuştu ama 16 haftalıkken suyu bitti rabbim bu defa kucağıma almayı nasip eder inşallah

maşallah zeynepcım rabbım tamamına erdırsın bol bol ananas ye tatlım ben ılk 2 ay yemıstım bol su iç tatlım

kızlar dün ayşeyede demiştim maşallah hamiş olmayan birkaç kişi kaldı.kızlar ne yapın ne edin onlarıda hamile bırakın .da rekoor kıralım kk da

inşallah darısı başınıza canlarım bıze gecıs yapın artık hep beraber orda olalım

Kızlar hamile olsanızda dogum yapsanızda bu topigi bırakmayın lütfen.nisanda tüpbebek yaptıracaklar topigi ama olsun biz nisanda daha etkinlik bulup bu topigi devam ettirelim....hatırası çok bence pzycim diger topiklerde tabiiki varız ama bu topigin yeri başka

ayy canlarım benim Allahım hamilelere hayırlı kolay doğum nasip etsin bebiş isteyenlerede tez zamanda hamilelik verip kucağına almayı kısmet etsin.kızlr yazamıyorum özlem i de kaçırdım benim evde tadilat var sağ olsun eşim bu son günlere bıraktı canım sıkılıyor ama yapıcak bişii yok . hamilelerrrrrrr sağlığınız elverirse bugünlerin tadını çıkardın bol bol eşinize naz yapın güzel güzel kıyafetler alın çok hoş hamile anne adayı olun ))))))))))))benim 16 yıl sonra çok büyük hayellerim vardı ama hastalıktan kapı dışarı çıkamadım;(((canlarımm benim kendinize iyi bakınöptüm sizii

çok doğru diyorsun abla hamileliğin tadını çıkartmak lazım .

canım benim nisan topiği ama yılı belli değilki 2011 nisanı olur 2012 nisanı olur biz burda oldukça devamlı yazışırız hep güncel kalır sen de ihmal etme saha sık gir gülüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…