ayy canlarım benim Allahım hamilelere hayırlı kolay doğum nasip etsin bebiş isteyenlerede tez zamanda hamilelik verip kucağına almayı kısmet etsin.kızlr yazamıyorum özlem i de kaçırdım benim evde tadilat var sağ olsun eşim bu son günlere bıraktı canım sıkılıyor ama yapıcak bişii yok . hamilelerrrrrrr sağlığınız elverirse bugünlerin tadını çıkardın bol bol eşinize naz yapın güzel güzel kıyafetler alın çok hoş hamile anne adayı olun))))))))))))benim 16 yıl sonra çok büyük hayellerim vardı ama hastalıktan kapı dışarı çıkamadım;(((canlarımm benim kendinize iyi bakınöptüm sizii
canım benim nisan topiği ama yılı belli değilki 2011 nisanı olur 2012 nisanı olur biz burda oldukça devamlı yazışırız hep güncel kalır sen de ihmal etme saha sık gir gülüm.
sel kk yönetimine mesaj atarmıısn tatlım bizim topiği sabitlesinler ben attım ama konuyu başlatan atsın diye mesaj geldi
nedime 16 yıllık evlimisin ilk çocugunmu.ne mutlu allah daim etsin.bende 17 yıllık evliyim
sel kk yönetimine mesaj atarmıısn tatlım bizim topiği sabitlesinler ben attım ama konuyu başlatan atsın diye mesaj geldi
YASMİİİN kuşum nasılsın nasıl gidiyor güzel kadın bak şimdi o güzel fiziğin de bozulucak şimdi)))
:)))) bozulsun şekerim önemli değil :)) geçmişi okuyodum bebişim amma konuşmuşsunuz. arkadaşım vardı sabah giremedim. ben iyiyim çok şükür sen nasılsın bakalım.
bende burdayım ama yamin yok gibi
canımm ben buradayım anlat sen)kızmı istiyorsun erkek mi ikiz mi üçüz mü istiyorsun anlat ben dinlerim )ben zaten bişiii üç kere anlatılınca anlıyorum;(((
canımm ben buradayım anlat sen)kızmı istiyorsun erkek mi ikiz mi üçüz mü istiyorsun anlat ben dinlerim )ben zaten bişiii üç kere anlatılınca anlıyorum;(((
abla sen delisin yaaaaaa :86::86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?