Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

nedime 16 yıllık evlimisin ilk çocugunmu.ne mutlu allah daim etsin.bende 17 yıllık evliyim

sel kk yönetimine mesaj atarmıısn tatlım bizim topiği sabitlesinler ben attım ama konuyu başlatan atsın diye mesaj geldi

nedime 16 yıllık evlimisin ilk çocugunmu.ne mutlu allah daim etsin.bende 17 yıllık evliyim

yok Sel cim çok şükür 2. evladım 13 yıl sonra 2. olmayınca tüp bebiş yaptık ))))ama benim akrabamın 21 yıl sonra oldu Allahın yazısı kaderi bu işler herşey bahane ALLAHtan ümüt kesilmez hepimiz birbirimiz için hayır dua edelim ki Allahım bizi hep sevindirsin işallah))

zübeyde cim sen nasılsın güzelim benim? nasıl gidiyor sen heyecanlısındır şimdi artık senin günlerini sayıcaz senden evvelmiydi mavimercanımız var şu an değil mi?gerçi siz gün sasat sayarken bizde ayşeyle doğurmakla meşgul olucaz sanırım))

YASMİİİN kuşum nasılsın nasıl gidiyor güzel kadın bak şimdi o güzel fiziğin de bozulucak şimdi)))

:)))) bozulsun şekerim önemli değil :)) geçmişi okuyodum bebişim amma konuşmuşsunuz. arkadaşım vardı sabah giremedim. ben iyiyim çok şükür sen nasılsın bakalım.

bi geldim herkes gitti küsücem herkese zaten az kaldı.
zeynepcim hadi bakalım tekrar tebrik ederim tatlım. umarım kanamalrın azalmıştır.

nedime ablacım evet tedaviye başladım heycenım yok gayet sakinim sadece ilaçlarım bu sefer fazla göbüşüme habire iğne yapıyorum haritaya döndü valla :)

ablacım evet merve doğum yaptı kızı 1 haftaya yakın kuvezde kaldı ama şimdi ikiside gayet iyi evlerindeler

yasminnnnnnnnnn ben burdayım yavru kuşumm

:)))) bozulsun şekerim önemli değil :)) geçmişi okuyodum bebişim amma konuşmuşsunuz. arkadaşım vardı sabah giremedim. ben iyiyim çok şükür sen nasılsın bakalım.

hadi gülüm geç bunları be 86 kl ile hamile kalmaya çalışırken sen diyet spor yapıyordun o fıstık gibi fiziğinle))ama ben 9. ayımda yım 81 klyum)))

ana hem kilomu verdin kız :)) sorma şimdiden 62 kiloyum ben tedavilerde çok alıyorum 56 ile başladım ilk tedaviye buralara geldim neyse çok önemli değil yavrum dünyaya gelsinde bakarım ben yine kendime :)) şimdiden zaten doğum sonrası gitmek için selülit ve toparlama seansları satın aldım sorma yani değer bebişime :))))

neyse kızlar ben bi namaz kılıp geliyim yaa arkadaşım vardı kılamadım dua edeyim sizlere döndüğümde burda olursunuz inş. öptüm sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…