Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

evet canım ben 12 kg verdim çok şükür açığı daha kapamadım)kız şaka tabii onlar için yağlanmak sarkmak sorun mu )))ama bi gerçek daha var sağlığım elverirse doğumdan sonra herhalde 1 yıl sonra oluyormuş göbüşümü kestireceğimm canım namaz kılmana çok sevindim bende 3 yıldır düzenli kılıyordum ama hamilelkde kaldı bir kaç hafta evvel başladım ama kanama olunca yine kaldı;((((( inşallah doğumdan sonra yine başlarım.canım bizim için de dua et

amin cnm benimde öyle artık yerimden kalkamıyorm ve agrılarım çogaldı bebek tam catta o yüzden yürümekte zorluk çekiyorm pengüven gibi yürüyorm valla sıtımın agrısını hiç saymıyorm iki kaburgamın arasında sanki dehşet bir çalışma var gibi agrı yapıyor sabaha kadar eşim bana masaj yapıyor o garibimde oyku yüzü görmüyor hiç uyumadan işe gidiyor(((((
tatlım kiloyu tatma kafana valla ben artık takmıyorm zaten bebek 2500 kiloyu geçtimi küveze girmiyor yani gününde dogunca o yüzden sorun yok rahat ol rabbim saglıklı bir şekilde dogum yapmayı nasip etsin cümlemize aminnn

kızlar maşallah ne çok kaynatmışsınız vvalla oku oku bitmedi
zeynepcimmmmmmmmmmmmmmmm maşallahhhh cnm yeminel çok sevindim rabbim sorunsuz bir hamilelik gecirmeni nasip etsin inş aminnnn

kızlar maşallah ne çok kaynatmışsınız vvalla oku oku bitmedi
zeynepcimmmmmmmmmmmmmmmm maşallahhhh cnm yeminle çok sevindim rabbim sorunsuz bir hamilelik gecirmeni nasip etsin inş aminnnn

mrh arkadaşlar nasılsınız
benimde 5 kilom var fazla 58 kilo oldum son tedAvimden sora vermem gerkiyor
ama diyete başlayamadım bir türlü

Son düzenleme:
aman diyim zeynepcim bol bol dinlen bu hastalık dinlenmeden geçmiyor off yaa nerden çıktı bu giribrabbim şifa versin zeynepcim o öksürük çok kötü öksürürken bir elin sürekli göbeginde olsun sakın unutma hafif elinle bastır ümit bey bana öyle söylemişti
mrh arkadaşlar nasılsınız
benimde 5 kilom var fazla 58 kilo oldum son tedAvimden sora vermem gerkiyor
ama diyete başlayamadım bir türlü
hoş geldin cnm ayy ne güzel 58 kilosun ben o kiloyu bir daha görebilcekmiyim acaba şimdi tam 79 kiloyum off ya k,loyu düşündükce çıldırıyorm kızım saglıkla bir gelse allahın izniyle yaza kadar bu kilolardan kurtulmam gerek inşşş

kızlar karatasöz bu gün kalp atışını duymaya gidecekti demi yanılmıyorsam baktım ama göremedi bir şey yazmamış bir bilgisi olan varmıı inş bir sorun yokturr

ama ben çok kısayım 1.60 boyum

ama ben çok kısayım 1.60 boyum

:))))))))))) cnm benim benim boyumda 1.60 ve ben tedaviye başladıgımda 48 kiloydum 55 kiloyla hamile kaldım şimdi 79 kiloyum yaa ben ne yapım kafayı taşlara vursam azdır heee

:))))))))))) cnm benim benim boyumda 1.60 ve ben tedaviye başladıgımda 48 kiloydum 55 kiloyla hamile kaldım şimdi 79 kiloyum yaa ben ne yapım kafayı taşlara vursam azdır heee

ama sen iki kişisin
Canım aslında çok fazla deil kilom ama ipin ucunu kaçırmaktan çok korkuyorum

ama sen iki kişisin
Canım aslında çok fazla deil kilom ama ipin ucunu kaçırmaktan çok korkuyorum

yok cnm kacırmazsın maşallah kilon ii rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşş şu mubarek günler hatırına allahım kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin aminnnnnnnnnnnn

bence hiç bi şey yapma canım inş. Hamile kalır sonrada bebişini doğurur verirsin :))))

biliyormusun sağlıcakla bir bebğim olsa kilo falan hiç umrum değil
neolacak veririm
ama gelmiyor yaramazım

yok cnm kacırmazsın maşallah kilon ii rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşş şu mubarek günler hatırına allahım kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin aminnnnnnnnnnnn

amin amin inşşşşş
rabbim hepimize nasip etsin

herkese iyi geceler kizlar. ayse senle ben bu kilolari nasil vericez kusum( hos canimiz sagolsun tel derdimiz bu olsun ama insan iste bir yandan arada dusunmuyor degil:))

Canım nasılsın aman nar yameyin ilk 3 ayda tehlikesi varmış canım gözlük kullanmıyodum ben lens kullanıyodum işe başladıgımdan beride gözlük kullanmaya başladım numaram yüksek bilgs falan yoruyor sanırım maşallah olsun sanada ne güzel 3 ay olmasına az kalmış öpüyorum seni

herkese iyi geceler kizlar. ayse senle ben bu kilolari nasil vericez kusum( hos canimiz sagolsun tel derdimiz bu olsun ama insan iste bir yandan arada dusunmuyor degil:))

hiç sorma özlem valla ben kafayı yiyorm yerden bitme bir şey oldum topaç gibiyim eni boyuna aynı oldum valla sezaryanda birde göbek genel olarak kalıyormuş şimdi onu düşünmeye başladım bir grm yagım yoktu göbek hiç yoktu tabiki her şeyden önce kızmın saglıgı ama insan kiloları düşünmedende yapamıyor:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…