bak doğru söylüyorsun canım gençliğimde gençliğiverdiği bi delilikle birazcık deliydim ama 30 u geçince raporlu deli oldum ALLAH bizim gibilerden kocalarımızı korusun ))))
ana hem kilomu verdin kız :)) sorma şimdiden 62 kiloyum ben tedavilerde çok alıyorum 56 ile başladım ilk tedaviye buralara geldim neyse çok önemli değil yavrum dünyaya gelsinde bakarım ben yine kendime :)) şimdiden zaten doğum sonrası gitmek için selülit ve toparlama seansları satın aldımsorma yani değer bebişime :))))
aman diyim zeynepcim bol bol dinlen bu hastalık dinlenmeden geçmiyor off yaa nerden çıktı bu giribrabbim şifa versin zeynepcim o öksürük çok kötü öksürürken bir elin sürekli göbeginde olsun sakın unutma hafif elinle bastır ümit bey bana öyle söylemiştikızlar günaydın ben açık unutmuşum sayfayı. laptop öyle bırakmışım. gece boyu ateten öksürükten mahvoldum. ama çoook şükür hamdolsun dünden beri kanama hiç yok inşallah bişey olmaz. ama bu grip öksürük mahvetti netten baktım pastilin zararı yok yazıyordu ağzım boğazım hep yara pastil attım bitane şimdi. bugün kan testi tekrarlıyacağım.kocaaamannnnn sevgiler öpücükler.....
hoş geldin cnm ayy ne güzel 58 kilosun ben o kiloyu bir daha görebilcekmiyim acaba şimdi tam 79 kiloyum off ya k,loyu düşündükce çıldırıyorm kızım saglıkla bir gelse allahın izniyle yaza kadar bu kilolardan kurtulmam gerek inşşşmrh arkadaşlar nasılsınız
benimde 5 kilom var fazla 58 kilo oldum son tedAvimden sora vermem gerkiyor
ama diyete başlayamadım bir türlü
aman diyim zeynepcim bol bol dinlen bu hastalık dinlenmeden geçmiyor off yaa nerden çıktı bu giribrabbim şifa versin zeynepcim o öksürük çok kötü öksürürken bir elin sürekli göbeginde olsun sakın unutma hafif elinle bastır ümit bey bana öyle söylemişti
hoş geldin cnm ayy ne güzel 58 kilosun ben o kiloyu bir daha görebilcekmiyim acaba şimdi tam 79 kiloyum off ya k,loyu düşündükce çıldırıyorm kızım saglıkla bir gelse allahın izniyle yaza kadar bu kilolardan kurtulmam gerek inşşş
ama ben çok kısayım 1.60 boyum
:))))))))))) cnm benim benim boyumda 1.60 ve ben tedaviye başladıgımda 48 kiloydum 55 kiloyla hamile kaldım şimdi 79 kiloyum yaa ben ne yapım kafayı taşlara vursam azdır heee
ama sen iki kişisin
Canım aslında çok fazla deil kilom ama ipin ucunu kaçırmaktan çok korkuyorum
kızlar karatasöz bu gün kalp atışını duymaya gidecekti demi yanılmıyorsam baktım ama göremedi bir şey yazmamış bir bilgisi olan varmıı inş bir sorun yokturr
mrh arkadaşlar nasılsınız
benimde 5 kilom var fazla 58 kilo oldum son tedAvimden sora vermem gerkiyor
ama diyete başlayamadım bir türlü
bence hiç bi şey yapma canım inş. Hamile kalır sonrada bebişini doğurur verirsin :))))
yok cnm kacırmazsın maşallah kilon ii rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşş şu mubarek günler hatırına allahım kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin aminnnnnnnnnnnn
kuşum c.tesi gidicem :) merak etme.
canım benim çok sevindim kanamanın olmamasına
kendine dikkat et bitki çayları içerken dikkatli ol sakın nar yeme ben canı gönülden inanıyorum bebişin sana sımsıkı tutnacak bol bol c vitamini al sıcak şeyler iç kendine ve bebişine çok iyi bak.
herkese iyi geceler kizlar. ayse senle ben bu kilolari nasil vericez kusum( hos canimiz sagolsun tel derdimiz bu olsun ama insan iste bir yandan arada dusunmuyor degil:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?