Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ay koptum gulmektennnnnnnnnnn enine boyuna ayni oldum demissin ya tam o yolda ilerleyiroum bendeeeeeeeeeeeee ne yapalim canimiz sagolsun demekten baska elden bir sey gelmiyor
kizlar hastalanma bayragini alma sirasi bende doktora gittim ufak bir virus olabilir dedi ilac vermedi viruslere ise yaramiyor zaten ilac falan, basim donuyor yorgunum. umarim hafif atlatirim.discieye de gitmem lazim. kac kez lokal anestezo aldim yavruma br sey olmaz umraim.

ya kizlar ben daha simdiden yatakta rahat uyku pozisyonu bulamiyorum ayse sen ozellikle cok cektin bu konuda benim henuz erken degil mi bu sorun icin, sirt ustu hic yatamiyorum artik, saga dondugumde can resmen tekmeliyor bu rahat etmedigi anlamina mi geliyor? sola yatinca da sanki solunumum rahat olmuyor gene de genelde sola yatmaya calisiyorum. ama resmen huzursuzum uykuda.
yani bir derdin kalmadi da bunu mu dert ediyorsun demeyin cunku bu ilerde iyice zorlasicak simdiden olmasi resmen endiselendirdi beni. zaten haftalardir hissetmeme ragmen hala bebegin hareketlerine alisamadim, bir tuhafima gidiyor heycanlaniyorum hatta urkuyorum cogu zaman, herkes aa ne guzel di mi diyor ben oyle hissetmedigim icin uzuluyorum.
gece iki oldu hasta olmama ragmen uykum da var uyuyamadim.

kızlar maşallah ne çok kaynatmışsınız vvalla oku oku bitmedi
zeynepcimmmmmmmmmmmmmmmm maşallahhhh cnm yeminel çok sevindim rabbim sorunsuz bir hamilelik gecirmeni nasip etsin inş aminnnn

canım benim çok sağol çok ağır gribim en önemlisi deli gibi öksürüyorum

canım hamilelikte rahat pozisyonda yatmak için yastıklar var tabi ben o aşamalara gelmediğim için işe yarar mı bilmiyorum ama denemek gerek ilk bebek hissedişlerin şuan yadırgaman normal bence yakında alışırsın hoşuna gitmeye başlar Rabbim herkeze o duyguyu yaşatsın.

EEE ne yapım özlemcim aynen öyleyim dogruyu söyledim :)))))))
özlemcim cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine ay allahım korusun inş tez zamanda atlatırsın sen anestezi aldın bende ful antibyotik ne olcak bizim bu halimiz ay allahımbebeklerimizi korusun inşşşş aminn
tatlım benim benimde senin aylarında uyku sorunum nefes problemim vardı hatta birde yazdı zavallalı eşim sabaha kadar taaaa o zamandan beklemeye başlamıştı yastıgını iki tane yap ümit bey bana öyle söylemişti ve asla sagına dönmee cünkü sag tarafa döndügünde annenin ve bebegin kan dolaşımı yavaşlıyormuş ümit bey bana bunu özellikle söylemişti ilk aydan kendini hep soluna alıştır ve ayaklarının arasına bir yastık koy böylece daha rahat yatarsın vee bel agrıları daha az olur demişti ben hep öyle yattım ve şimdi gene aynıyızz benim kızım ben gece farkında olmadan bazen saga dönüyorm yemin ederim öyle bir vuruyorkii resmen içim oynuyorr cünkü genel olarak bebekler sag tarafta daha çok oluyorlarr vee şu ürkme meselesine gelelim özlem sana yemin ederim ben öyle korkuyordum ki bazen acayip şeyler yapıyordu ben diyordum bu kız benim içimden dogru yiyormu yeminle bak annem bana deli diyordu ama zamanla alışıyorsun sonradan o hareketleri güçlencek annesi ve öyle tekme gibi olmıycak artık böyle deniz düşün dalgaları sana dogru nasıl geliyorsa bebekte karnında öyle dömnüyor o kadar çok acıtmıyor son ayı saymazsak işte o zamannn offffffff ben dün gece ne çektim bu kız hiç uyumuyorr ve hala uyanık sabaha kadar sürekli dönüyor ve artık canımı çok yakıyor inan bana gözlerimden yaş geliyor kafası tam aşagda kendini ittigi zaman rahim nasıl kasılıyor nasıl bir acı oluyor anlatamam asıl sorun daha ilerde ama bunlar tatlı sorunlar yeterki onlar ii olsunlarr demiii özlemcim birde fazla sır üstü yatma kendini hep sola alıştır sonra hiç sırt üstü yatamıycaksın şimdiden alıştırda zorlanma
canım benim çok sağol çok ağır gribim en önemlisi deli gibi öksürüyorum

ayyyyyyyy zeynep tatlım mevlanam cumalar hürmetine sana tez zamanda şifa versin öksürük deme bana ne olur içim gidiyor ne çektim bennn rabbim seni ve bebegini o öksürükten korusun bence hemen bir dahiliye doktoruna gitt bak sakın kulak burun bogaza gitme hiç bir halttan anlamıyorlarrr ben o yüzden bronşit oldummm en azından sekrol die bir şurub var sana onu veriri genelde bebeklere veriyorlarr pek bir zararı yok ne olur d.r hemen git hastalık ilerlemeden tmm mı tatlım

kızlar bu mubarek aylarda ettiğiniz bütün dualar kabul olsun.
zübeydem için de dua edelim sıra onda.
amin tatlım günaydın temmuzcum nasılsın fıstıgımız nasıl ay fıstık diyorm ama bakalım kızmı erkek mi valla cinsiyet ögrenme sırası senden şimdii
bütün dualrım zübeydemle zaten allahım tez zamanda onuda sevindirsinnn aminnnnnnn

Ya rabbi şu mubarek cuma gününün hürmetine duası mutlak kabul olanlardan eyle bizi
ekmeklerinin peşinde yerin yerin metrelerce altına inip alınteriyle nafakalarını kazanan 19 maden işçisi kardeşlerimede rahmet eyle ailelerine sabır ver
ordumuzu karada denizde ve havada daima mansur ve muzaffer eyle aziz vatanımıza göz diken düşmanlara fırsat verme onları kahhar ismin ile kahr eyle
yarabbi az verip kapı kapı gezdirme çok verip azdırma
sen bizleri bela ve musibetlerden muhafaza eyle hastalara şifa dertli
lere deva borçlulara eda nasip eylee
dünyada selamet ahirette saadet eyle bizi evlatlarımızla imtihan etme
imanımızı kuranımızı ırzımızı ordumuzu yurdumuzu muhafaza eyle
zalimin zulmunden şeririn şerrinden arazi ve semai her türlü felaket ve musibetlerden aziz milletimizin hayatına kast eden bölücü yıkıcı cereyanlardan kutsal vatanımıza ve yüksek seciyeli milletimizi sen muhafaza eyle bu duaya amin dien arkadaşlarımın içindende her ne niyet ve dilek geçiyor ise onlarada nasip eyle yarabbi amin amin aminn
hayırlı cumalar ve güzel hafta sonları dostlar... Selam ve dua ile..

AMİNNNNNNNNNN
günaydın tatlım sanada hayırlı cumalar azına yüregine saglık çok güzel bir dua canı gönülde aminnnnnnnnnnnn diyorm

aminnn rabbim dualrımızı kabul eylesin bana da şifa versin ya rabbim

amin zeynepcim ama zübeydeninde dedigi gibi d.r gitmen şart aman diyim sakın yemeden kesilme bu dönem çok hassas birde bu hastalıkta yemek yeme çok önemli iştahsızlık bir kere başladınmı allah mafıza bünyen cabuk yenilir hastalıgaa bol bol C vitamini al zaten d.r gidince veriyorlarr ben şuan kullanıyorm çok güzel suyun içine atıyorsun bebek için ve anne için çok güzel bir vitamin

ilaç kullanmak istemiyorum doktorumda sadece ateş tehlike olursa parol at başka ilaç şu dönemde çok riskli dedi. ben de dayanmaya çalışıyorum

((((((( zeynepcim yaradanım cabucak sana acil şifalar versin o zaman bol bol dinlen başka eldende bir şey gelmiyor baksana (((((
kızlar ben çıkıyorm kahvaltımızı yaptık uykuya gidiyorm artık 12 gibi falan kalkarız hepinizi çok öpüyorm ve sadece yaradana emanet ediyormm

canım benim ilk dönem çok riskli olduğu için ilaç önermiyorlar ama haftaya geçmezse mecburen gideceğim ama şu 3-4 gün doğal tedavi deneyeceğim dualarınızı eksik etmeyin.
zübeydecim tedavin hangi aşamada?
rabbim yardımcın olsun umarım herşey dilediğinden de güzel olur

canım benim iğnelere devam yumoş büyütüyoruz şimdilik heralde önümüzdeki hafta çarşamba perşembe toplamam olur gibi geliyor

canım sorma bizde çok merak ediyoruz ama daha bir ay sanırım cinsiyeti öğrenmeye
eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda hiç faketmez bu arada herkez erkek diyor eskişehire gittimiz de de herkez erkek dedi bende onlardan etkileniyorum ve banada erkek miş gibi geliyor bakalım hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…