Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

bahçeci kliniğinde hayatım tedavimi görüyorum yarın sabah tekrar kontrolum var bakalım

benim eltimde oraya gidiyor. rabbim yar ve yardımcın olsun herşey güzel olucak inşallah.ama haftaya kalırmı ki yumurta toplama işi benim 1 hafta sonra çatlatma vurunmuştum tüm tedavim 11 gün sürdü ama 2. gün transfer oldu.

ayşecim sana iyi uykular aman dualarınızda beni unutmayın. ben hastayım ama yine dmurta toplama işlemi ne uyuyamıyorum

saol cnm valla senin şuan ne çektigini ne yaşadıgını ben çok ii anlıyorm ben hepsini yaşadım dualarım sneinle tatlımm inş rabbim tez zamanda şifalar verir sana ve tüm hastalarımıza aminnnn
temmuzcumm gönlünden ne geçiyorsa rabbim sana onu verisinn
zübeydee tatlım yogunsun sanıırm allahım kısmet ederse senin yumurta toplama işlemi ne zaman olur

zeynepcim benim tedavi biraz farklı tatlım ilk iğneye başladığım gün doktoruma sordum zübeyde 12-13 gün sürecek toplama günü için dedi o yuzden net bişi diyemiyorum

zeynepcim eltin ne aşamada hangi doktora çıkıyo

canım yaa çok ayrıntıları sormuyorum 7 yıllık evli kaç yıldır oraya gidiyor tedavi aşamasına bile gelemiyormuş hem orda dahiliye uzmanı da varmış başka şeyleri de düzenlemeye çalışıyorlarmış 2 haftada bir gidiyor. hormon sorunu var polikistik over hastası, şimdi de polip kelime yanlış olabilir varmış ameliyat olucam diyordu

halimize şükredelim çok şükür halimize
nasıl ne dertlerle uğraşan insanlar var zeynepcim eltinede acil şifalar diliyorum inşallah senin peşinden oda hamile kalır bebekleriniz iki kuzen kardeş büyürler Allahım hepimize yardım etsin.

hep dua ediyorum en kısa zamanda inşallah

kızlar başım çok ağrıyor mubarek cuma günü biyerim ağrıyor denmezmiş ama benim ağrıyor :26:

çok geçmiş olsun canım

kızlar tedavi yapan doktorum değerime iyi bile demedi pazartesi tekrar et dedi kanama olunca ve değer düşük başlayınca kimyasal olma ihtimali mi var

ben geldim :)
ÇArşamba 12:00 de transferim oldu.
Bu seferki rahattı ççok şükür yine sıkıştım ama artık alıştık.
Haftaya Cuma 9. günümüz olcak. Test yapcam inşallah.

Şimdilik yatıyorum, malum bol bol ilaç alttan üstten :)
ama bu sefer pek bir ahatım, out gibi yatamıyorum, sağa sola dönüyorum, kalkıyorum oturuyorum. Bakalım sonucumuz ne olcak.
Öptüm sizleri

canim senin degerin Allah korusun tabii de kimyasal gb hic durmuyor. sen eger sekizinci gunku degerine takiyorsun onceden de yazdim ikinci ucungu gun embroyolarinda kana sekiz ve dokuzuncu gun geciyor betahcg. yani sen o gunku degeri aklina bile getirme sonrasi da 60 kusurluydu ve 11. gun degerindiki 12.gun beklenen betahcg 50 alti olursa dediginden supheleniyor. yani senin durumun da gercekten betachg Masallah. burda bize 12;14 gun kan testi yaptirip sonra bir daha 1 hafta sonra yaptiriliyor. senin doktorunun da mantigi ayni bence. kesinlikle kimyasal gebelik gb durmuyor zeynepcim inan kimyasal gebelik yasamis biri olarak dusunsem hic umutlandirmazdim.
kanaman ne durumda canim kesildi mi? tabiiki de hicbir kanama normal degildir ama nedense tup bebekte cok cok yasanan bir durum. bebegin gec tutunmasi bile olabilir. icim rahat Insallah guzel haberlerini alacagiz hep.

mercancim gozun aydin Insallah sonu guzel olucak. tabiiki de rahat ol canim kalip gb yatman inan cok gereksiz bir sey. evinde ol fazla yorulma yeter. hatta disari da ne zaman istersen cik bence.ama kis soguk vs die evde dinlenmek iyi olabilir ama sakin yatmayi kafaya takma. ay hadi arka arkaya guzel haberler alicagiz Insallah.

zuneydecim canim benim nasilsin ne durumda pskilojin "satmisimmmmmmmm anasisiniiiiiii amannnnnnnnnn" diye ilerlemeni cok cok istiyorum:)))))))))))) cok guzel hisler var icimde Rabbim gonlundekini versin Insallah.
evet kizlar cok iyi dusundunuz zubeyde icin dua edelim transferden once.
kizlar ben biraz hastayim arada yine gelirim hepinizi opuyorum.
aysecim cevaplarini okudum cok sagol canim zaten evet sagima yatmami istemiyorki tekmeliyor kucuk sipam. sirt ustu zaten simdiden nefes darligi yapior hic yatamiyorum.

canım hayırlı olsun inşallah pozitif olur beraber hamileliğimizi sürdürürüz

kızlar tedavi yapan doktorum değerime iyi bile demedi pazartesi tekrar et dedi kanama olunca ve değer düşük başlayınca kimyasal olma ihtimali mi var

canım bence seninkisi kesinlikle normal gabelik doktoruna telefonda söylemişsin dir oda temkinli davranmak adına bir test daha istemiştir değerin gayet iyi katlanıyor dediğim gibi benimle beraber transfer olan arkadaşım 12. günü değeri 20 çıkmıştı benim 11. gün değerim 163 tü ve ikimizde 3. gün embiriyosuydu geç tutunma olabiliyormuş ondan dolayı düşük başlıyormuş ama aradaki medafeyi emin ol kapatıyorlar şimdi arkadaşım herşeyi normal oda 10 haftalık oldu sen sakın başka bişey düşünme zaten başından beri bi sevinemedin bile üzerine bide hasta oldun lütfen birde şimdi olur olmaz şeyler getirip sıkma canını.

hadi inşallah canım dualarımız seninle bir hafta sonra güzel haberlerini bekliyoruz halay çekicez senin arkandan da zübeydeninin halayını çekicez inşallah.

valla tatlim aynen o durumdayım satmışımm anasını ne olursa olur diyorumm çok büyük bi beklentim yok bu tedaviden herşeyin hayırlısı temmuzun dediği gibi ben kışa hazırım yaz çıkarsa bahtıma ne diyim allahım hayırlısını versin geldi ise sırası olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…