valla tatlim aynen o durumdayım satmışımm anasını ne olursa olur diyorumm çok büyük bi beklentim yok bu tedaviden herşeyin hayırlısı temmuzun dediği gibi ben kışa hazırım yaz çıkarsa bahtıma ne diyim allahım hayırlısını versin geldi ise sırası olur inşallah
Siz böyle konusuyorsunuz ya iyi hisler falan aklıma direk gelen varmısın yokmusun kutuları gibisiniz iyi hissediyorum küçük var içinde der gibi sonra büyük çıkınca da hepinizin yüzündeki ifadeler gözümün önüne geliverdi :) neyi neye bağladım dimi işte ben böyleyimm
Simdi kotu icerik bildir tusunu tikliycam gorcen gununu :84: Sen benim hislerin nasil calistigini bilseydin utanirdin bu yazdigindanTovbe ya rabbim gunaha sokucak cuma cuma beni.
Tabbiki rabbim bilir zubeydecim allah hayirlisiysa nasip etsin. Ama olmaz diye kafanda surekli vucuduna komut verirsen harbiden zor :82: Ben en azindan embroyom darmadigin olana kadar cozuldugunde o zamana kadar umutluydum :89:
yok be tatlım inan ne umudum var ne umutsuzluğum normalim ben yani çok relaxsım kızmayın bana şakaya vurduruyorum sadece iğneler çok hassas çok duygusal yaptı yine en ufak şeylere ağlar oldum yada hiç olmayacağı kadar sinirli oldum :) yazık etrafımdakilere özür dilerim benim sizin desteklerinize ihtiyacım var ki ayakta durayım değil mi sadece korkuyorum tek sorun bu kendim için değil eşime tese yapılacak ya ya çıkmaz ise onu nasıl toparlarım kendimden vazgeçtim yani o yuzden korkuyorum geçen sefer sabırsızlıkla toplama gününü beklemiştim şimdi ne kadar geç olursa sanki o kadar korkum hafifleyecek ne bileyim tuhaf duygular içindeyim anlıyor musunuz beni
yok be tatlım inan ne umudum var ne umutsuzluğum normalim ben yani çok relaxsım kızmayın bana şakaya vurduruyorum sadece iğneler çok hassas çok duygusal yaptı yine en ufak şeylere ağlar oldum yada hiç olmayacağı kadar sinirli oldum :) yazık etrafımdakilere özür dilerim benim sizin desteklerinize ihtiyacım var ki ayakta durayım değil mi sadece korkuyorum tek sorun bu kendim için değil eşime tese yapılacak ya ya çıkmaz ise onu nasıl toparlarım kendimden vazgeçtim yani o yuzden korkuyorum geçen sefer sabırsızlıkla toplama gününü beklemiştim şimdi ne kadar geç olursa sanki o kadar korkum hafifleyecek ne bileyim tuhaf duygular içindeyim anlıyor musunuz beni
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu accık ortalığı boş bıraktık neler olmuş yahu
tedaviye başlanmışta karamsarlık olmuşta kokuluyormuştaaa
hiç yakışmıyor sana hımmmmmm
hiç bişey olmasa bile şu tedaviyi deneyecek olabilmek bile ne kadar güzel bir durum biliyomusun
bak bnm gittiğim doktorumda bi hasta var 17 yaşında rahmi alınmış o ne yapsın hiç şansı yok daha kız evlenmedi bile okuyor..
yaşayacak nefesimiz varsa yaşayacağız olacak çocuğumuz varsa nasibimizde olacak sen inaçlı bir kişisin 1479 kere Selâmun Kavlen min Rabbi'r-Rahîm çek ne niyet için yaparsan oluyor inşallah duayı eksin etme olur mu tatlım rabbim hakkında hayırlısını versin
ben senin iç güzelliğine uğuruna güveniyorum rabbim bu sefer sevindirecek inşallah
Hiç bişey olmasa bile şu tedaviyi deneyecek olabilmek bile ne kadar güzel bir durum biliyomusun
bak bnm gittiğim doktorumda bi hasta var 17 yaşında rahmi alınmış o ne yapsın hiç şansı yok daha kız evlenmedi bile okuyor..
Yaşayacak nefesimiz varsa yaşayacağız olacak çocuğumuz varsa nasibimizde olacak sen inaçlı bir kişisin 1479 kere selâmun kavlen min rabbi'r-rahîm çek ne niyet için yaparsan oluyor inşallah duayı eksin etme olur mu tatlım rabbim hakkında hayırlısını versin
ben senin iç güzelliğine uğuruna güveniyorum rabbim bu sefer sevindirecek inşallah
Hiç bişey olmasa bile şu tedaviyi deneyecek olabilmek bile ne kadar güzel bir durum biliyomusun
Yaşayacak nefesimiz varsa yaşayacağız olacak çocuğumuz varsa nasibimizde olacak sen inaçlı bir kişisin 1479 kere selâmun kavlen min rabbi'r-rahîm çek ne niyet için yaparsan oluyor inşallah duayı eksin etme olur mu tatlım rabbim hakkında hayırlısını versin
herkeze iyi akşamlar iyi hafta sonları görüşürüz kızlar.
Cumartesi güzel haberlerle döneriz inşallah.
ya kizlar ben daha simdiden yatakta rahat uyku pozisyonu bulamiyorum ayse sen ozellikle cok cektin bu konuda benim henuz erken degil mi bu sorun icin, sirt ustu hic yatamiyorum artik, saga dondugumde can resmen tekmeliyor bu rahat etmedigi anlamina mi geliyor? sola yatinca da sanki solunumum rahat olmuyor gene de genelde sola yatmaya calisiyorum. ama resmen huzursuzum uykuda.
yani bir derdin kalmadi da bunu mu dert ediyorsun demeyin cunku bu ilerde iyice zorlasicak simdiden olmasi resmen endiselendirdi beni. zaten haftalardir hissetmeme ragmen hala bebegin hareketlerine alisamadim, bir tuhafima gidiyor heycanlaniyorum hatta urkuyorum cogu zaman, herkes aa ne guzel di mi diyor ben oyle hissetmedigim icin uzuluyorum.
gece iki oldu hasta olmama ragmen uykum da var uyuyamadim.
kızlar ben geldimm pazartesi tekrar kontrolum var iğnelerime devamm çok yüksek bi ihtimal çarşamba günü toplamam olucak hayırlısı ile bu sefer eskisi gibi çok yumurtam yok geçen sefer 21 idi şimdi heralde 10 tane falan neden diye sordum doktoruma ilaç dozunu az verdim dedi çok yumurta lazım değil bana dedi kaliteli lazım dedi sen çok soru sorma sana dedim farklı bi tedavi uyguluyorum kıyaslama his birşeyle dediiiiiii bakalım hayırlısı ona göre herşey yolunda şimdilik geçen seferde yolunda idi ama neyseee :))))) sonucu alana kadar gidişat hakkında doğru bilgi vermiyorlar o zaman nerde sorun vardı öğreniyoruz zaten tek istediğim kaliteli embiriyolarım olsun ki dondurulmuşum olsun bu sefer bu iğneler çok canımı acıttı çünkü günde 3 defa iğne yapmak ve biride yakıyo :) neyse kızlar benden haberler bu kadar inşallah hamişlerimizde güzel haberlerle dönerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?