canım çok yumurta değil kaliteli yumurta önemli umarom tüm yumurtaların kaliteli olur ve hepsi çok sağlıklı embriyo olurlar.ve sımsıkı tutunurlar senin 2. deneme değil mi tek transfer olacak değil mi
Kızlarr selamlar,
mavi mercancım transferin hayırlı olsun, zübeydecim seninde yumolarının maşallahı var sonuda güzel olur inşallah, zeynepcim sanada geçmiş olsun,
biz p.tesi oğluşlarla ayrıntılı usg.ye giriyoruz bakalım neler diycek dr.
bu arada sırtım çok ağrıyordu, böbreklerimde büyüme varmış, bi de hareketsizlikten her yerim tutulmuş,uyumakta zorlanıyorum...
Hepinize sevgiler...
Kızlarr selamlar,
mavi mercancım transferin hayırlı olsun, zübeydecim seninde yumolarının maşallahı var sonuda güzel olur inşallah, zeynepcim sanada geçmiş olsun,
bu arada sırtım çok ağrıyordu, böbreklerimde büyüme varmış, bi de hareketsizlikten her yerim tutulmuş,uyumakta zorlanıyorum...
Hepinize sevgiler...
slm kızlar benim agrılarım acayip arttı karnıma elimi koyamıyorm çok sancım var umarım kızım gelmeye kalkmaz eşimi bekliyor hastaneye gidecez bana dua edin ne olur en azından kızım 37 kadar dursun off çok sancım varSorun olmazsa gelince yazarım inş
evet canım ikinci denemem inşallah öyle olurlar
Kızlarr selamlar,
Hepinize sevgiler...
temmuzcugum ev karatasöz umarım herşey yolundadır.
Ayşem az kaldı sabırlı ol bir haftayı daha atlatsan
yeter canım iyiyim sen nasılsın kayfler nasıl..
slm kızlar benim agrılarım acayip arttı karnıma elimi koyamıyorm çok sancım var umarım kızım gelmeye kalkmaz eşimi bekliyor hastaneye gidecez bana dua edin ne olur en azından kızım 37 kadar dursun off çok sancım varsorun olmazsa gelince yazarım inş
ay canim benim ne dion o derece mi yani dogum sancisi mi olabilir belki yine yalanci sancilardi anam dur telas oldum ama bebisin haftasindan dolayi degil tatli telas oldum yani. Aysem canim hic korkma ne zaùan gelse olur artik inan bebegin hazir olmasa gelmeye kalkmaz zaten.
Hos gerci bizim kiza erken gelir kilolu gelir vs vs neler dediler vaktinde, bu da yalanci sanci falan sanirim. Ay ne yazdigimi da sastim
temmuz karatasoz niye gelmediniz?
Panadolcum yetercim merhaba.ay ben saskinlastim biraz aysenin mesajindan sonra.
iyiyim yetercim sagol ayseyi merak ettim biraz, temmuzla karatasoz de gelmedi ama cumartesi gezmesindediler diye dusunuyorul.
zeynepcimmmmmmmmm nasilsin guzel haberlerini bekliyorum.
özlemim temmuz ve bebişi gayet iyi ben konuştum telefonla tahlil istemiş doktoru bi sürü karatasöz ile konuşamadım aradım ama cevap vermedi şimdi mesaj atıyorum telefonuna cevap gelirse haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?