Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım hadi geçmiş olsun. inş. bundan sonrası sıkıntısız, güzel bir şekilde aşılır. kendinize dikkat edin kafanızı yormayın Allahım herşeyin hayırlısını versin bizlere. güzel haberlerini bekliyor olucaz.

çok sevindim yaaaaaaaa
inşşşşşşşşş her şey güzel gitsin embiryoların kaliteli olsun
tutunsunlar annelerine
Sende koca göbüşlü Bir kadın olursun inşşşşşşşşşşşşş

sel76 bende varım

geçmiş olsun canım bugün zor bir gündü sizin için
inşallah yarın güzel haberler vericeksin bize.

Canım bütün gün seni merak ettim durdum numaranda yoktu temmuzu aramakta aklıma gelmedi
çok şükür canım inşallah bundan sonrasıda daha iyi olacak morelini yüksek tut...

zubeydecim cok zor ve stresli birgun gecirdiniz esinle, Insallah yarin iyi haberlerle karsiligini alicaksiniz.
kendini sicak tut tatlim, kabiz olmamaya calis.

aysecim hic ugramamissin inan sen gelmeyince ayy doguma mi gittiler acaba diyorum:)) gulucuk atiyorum cunku hic korkmuyorum artik cok sukur vaktiniz geldi Eylulcumuz ne zaman gelse olur artik:))

aysecim hic ugramamissin inan sen gelmeyince ayy doguma mi gittiler acaba diyorum:)) gulucuk atiyorum cunku hic korkmuyorum artik cok sukur vaktiniz geldi Eylulcumuz ne zaman gelse olur artik:))

cnm benim biz iyiyiz gece uyumuyorz ya gündüz uyuyorz bu gün ikide kalktık sonra kendimizi dışarı attık peltek peltek biraz yürüyüş yaptık ay çok hamlamışım evde yat yatt zor yürüdüm valla nefessiz kaldım eve gelene kadar saolsun temmuzcum eşlik etti eve kadar telde konuştuk az öncede zübeydemle konuştuk benim eşimdede hiç sperm yoktu varikoselden ameliyat oldu ve hiç bir degişiklik olmadı ben % 0 bir sperm sayısıyla hamile kaldım aynı zübeyde gibi oldu azacık cansız sperm bulundu vee bakın bu cimcime karnımda allahım onu bize bagışlasın zübeydeminde yüzünü güldürsün akşam konuştuk oda bizim doguma gircegimiz gün test sonuçu alcakmış bizde o gün ona bol bol dua edecez inş güzel haberlerini alcazzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
ay kızlar ne olur bana kızmayın vallahi oturamıyorm hiç okuyamıyormda topikte ne oldu ne bitti haberim yok ayy kasıklarım çok agrıyor azacık oturdum yaaaaaaa(((( fazla duramıycammm hepinizi tek tek öpüyorum ve yaradana emanet ediyormmmm

rabbim mucizelerini eksik etmesinn bizlerden
inşşşş sağlıcakla kucakla yavrunu canım
zübeyde içinde her şey güzel olsun
allahım hepimizin yüzüne baksın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bitanem sana ve eşine bol bol dua ettim rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah.az önce de yazdıklarını okudum ve eşimle karşılıklı yatıyoruz deyince inan çok duygulandım
güzel haberlerini bekliyorum tatlişkom.test günü de halay çekmeyi çok istiyorum
şimdiden bol sıvı ve su iç kabız olma canım.çok öpüyorum

canım güzel zübeydem dualarımız sizinle canım kardeşim ALLAHIM size bir değil ikiz yada üçüz evlat versin inşALLAH O güzel haberi bize vericeksin ben öyle hissediyorum bitanem

canımm sen inançlı bir insansın ALLAHTAN ümit kesilmes biliyorsun Ona inanap ümit ettikten sonra neden olmasın

günaydın kızlar. zübeyde iyi haberlerini bekliyoruz. inşallah herşey daha güzel olucak. ağustos eylül anneleri topiği açtım sen de oraya ekleneceksin hiç şüphem yok Allahın izniyle

gunaydin kizlar, zubeydecim nasilsin?
aysecim siz iyi olun kizlardan ya da senden gunde bir haberini alalim yeter. merak etme onemli gelismeleri hayatta kacirmazsin sen:)) kizlar telde bildirir. ayse yaa ciddi ciddi ne kadar azkaldi Masallah. darisi hepimizin basina.
nedimecim nasilsin son gunler nasil geciyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…