Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zeynepcim gunaydin burda gorunuyorsun nasil oldun tatlim? yarin guzel birgun olucak Insallah senin icin.

canım günaydın. gribim çok şükür iyi oldu. azıcık kırıklığım var ama atlattım çok şükür eşim ilaç kullandığı halde tam atlatamadı ben daha iyiyim. sadece benim kronik boyun ağrım var ya o biraz fala kaç gündür olsun buna şükür. hergün ağrım var boynumda ama bazen dayanılmaz hal alıyor ama rabbim bebeğimi bana nasip etsin herşeye dayanırım. sen nasılsın canım haftalar ilerledikçe hamilelik zorlaşıyor galiba

canlarım dualrınız için çok teşekkür ederim allahım razı olsun hepinizden ben çok iyiyim inanın opum olmuş mu olmamış mı hiç bilmiyorum günlük yaşantıma devam ediyorum kafamda hiç yok kaç hücreli olucak olucakmış döllencekmi döllenmiycek mi inanın düşünmüyorum kendi kendime şaşıyorum ama allahım herşeyin sabrını rahatlığını veriyor bugun 2 gibi arayıp ne durumda olduklarını öğreneceğim bakalım size haber veririm

iyi olmana çooooooooook sevindim inan merakla bekliyorum iyi haberlerini dualrımızdasın bak topik de açtım ağustos eylül anneleri seni de ekliyeceğiz

oh Masallah zeynepcim.
evet tatlim aslinda daha tam bir zorlugu baslmadi da yatma pozisyonu nedeniyle ben biraz tuhafim sanirim biraz psikolojik birkac kez yatinca bebegin toplandigini gordum o zamandan beri yatmaya cekinir oldum sanki ben yanlis bir sey yapiyorum da bebek rahat etmiyor gb geldi.psikolojik sanirim. erkenden uyaniyorum iki gundur.

canim gunaydin agrin sizin olmadigina cok sevindim, oyle acilar cekmistimki toplamadan sonra sizler opuya girince dahi stres oluyorum. bir turlu unutamiyorum o agrilari. morelinin iyi olmasina da sevindim Insallah guzel haberler vericeksin daha da sevinecegiz.

canım benim rahat ol artık zoru geçirdin. bebeğin hareketlerine çok takılma bence bebeğin seninle ayyy ben de o günlere gelsem hareket etse bebeğim. canım rabbim seni üzmden bebeğine kavuştursun inşallah

aslında dün bayağ sancım oldu özellikle tuvalete çıkmakta zorlandım geçen tedavide daha çok yumurta toplanmasına karşın olmamıştı bayağ lekelenme oldu dün ama bu sbaha gayet iyi uyandım ağrım yok denicek kadar az

zeynepcim gelicek o gunler Insallah. ben de oyle diyordum ayseler ilerdeydi benim icin bak vakit nasil geciyor, bir yandan bazen yavas geciyor saniyorum sonra da hayir ya ne cabuk gecti diyorum.:) cok bekledigimiz icin bugunleri. Allah hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin formda hamile olmayan kalmasin tez zamanda herkesin hayirli mujdelerini alalim Insallah.

lekelenme cok normal demislerdi bana zubeydecim sana da demislerdir gerci:) aman aman Masallah dilimizi isiralim cok sevindim agrin olmamasina. yine kabiz olma bol su ic bugunler canim.

canımm sen inançlı bir insansın ALLAHTAN ümit kesilmes biliyorsun Ona inanap ümit ettikten sonra neden olmasın

dogru söze ne denir....... nedimecigim ben elimden gelen sabrı gösteriyorum.....inş..........sizlerinde duasına ihtiyacım var........sizleri seviyorum.........

zübeydem tekrar geçmiş olsun tatlı kız..........hep böyle devam eder inş...........nur topu gibi junior zübeyde olsun............öptüm........

maaşallah sana
inşallah güzel haberler vericeksin ve bu güzel haberlerin arkasıda gelicek inşallah.

kızlar 10 gündür agrı çekiyordum......hele geçen gece ve gündüz dayanamadım acile gitmiştim......evvelsi günde dahiliyeye gittim..... midemin üstüne bastıra bastıra muayene etti......... ülser dedi gönderdi.........ay bu geçmiyor........biraz agrım var şimdi...ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..............ne yapmalıyımmmm kızlar yardım.......

bildiğim kadarıyla canım bazı yediklerine içtiklerine dikkat etmelisin
asitli yiyeceklerden içeçeklerden kahveden uzak durman lazım bazı yiyeceklerin kabuklarını soyman lazım domates gibi yanlış te biliyo olabilirim ama yakın bir komşum da ülser var çayı bile okadar açık içiyoki sıcak suya damlatıyor diyebilirim dikkat edersen kendini üzmezsen stres çok önemli tabi
geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

stresde bende bir varki hele kışıda hiç sevmem...........eşim sinir ediyor bu aralar...........

iyiyim gülüm sağol Allah razı olsun sen nasılsın.
yuvarlanıp gidiyoruz işte bir yaramazlık yok Allaha çok şükür.

böyle devam eder inş....senin dogum günün nezaman bebişinin dogum tarihi tahmini ne zaman .......hani bazen anneyle babayla aynı gün olurya ondan sordum..........

kızlar dogumgünü tarihimizi yazalımmı ............bakalım aynı tarih varmı.......ben 27 mayıs 76..........hediyemi isterim......................biraz topigin havasını degiştirelimmi.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…