zeynepcim gunaydin burda gorunuyorsun nasil oldun tatlim? yarin guzel birgun olucak Insallah senin icin.
iyi olmana çooooooooook sevindim inan merakla bekliyorum iyi haberlerini dualrımızdasın bak topik de açtım ağustos eylül anneleri seni de ekliyeceğizcanlarım dualrınız için çok teşekkür ederim allahım razı olsun hepinizden ben çok iyiyim inanın opum olmuş mu olmamış mı hiç bilmiyorum günlük yaşantıma devam ediyorum kafamda hiç yok kaç hücreli olucak olucakmış döllencekmi döllenmiycek mi inanın düşünmüyorum kendi kendime şaşıyorum ama allahım herşeyin sabrını rahatlığını veriyor bugun 2 gibi arayıp ne durumda olduklarını öğreneceğim bakalım size haber veririm
canim gunaydin agrin sizin olmadigina cok sevindim, oyle acilar cekmistimki toplamadan sonra sizler opuya girince dahi stres oluyorum. bir turlu unutamiyorum o agrilari. morelinin iyi olmasina da sevindim Insallah guzel haberler vericeksin daha da sevinecegiz.canlarım dualrınız için çok teşekkür ederim allahım razı olsun hepinizden ben çok iyiyim inanın opum olmuş mu olmamış mı hiç bilmiyorum günlük yaşantıma devam ediyorum kafamda hiç yok kaç hücreli olucak olucakmış döllencekmi döllenmiycek mi inanın düşünmüyorum kendi kendime şaşıyorum ama allahım herşeyin sabrını rahatlığını veriyor bugun 2 gibi arayıp ne durumda olduklarını öğreneceğim bakalım size haber veririm
oh Masallah zeynepcim.
evet tatlim aslinda daha tam bir zorlugu baslmadi da yatma pozisyonu nedeniyle ben biraz tuhafim sanirim biraz psikolojik birkac kez yatinca bebegin toplandigini gordum o zamandan beri yatmaya cekinir oldum sanki ben yanlis bir sey yapiyorum da bebek rahat etmiyor gb geldi.psikolojik sanirim. erkenden uyaniyorum iki gundur.
canim gunaydin agrin sizin olmadigina cok sevindim, oyle acilar cekmistimki toplamadan sonra sizler opuya girince dahi stres oluyorum. bir turlu unutamiyorum o agrilari. morelinin iyi olmasina da sevindim Insallah guzel haberler vericeksin daha da sevinecegiz.
canımm sen inançlı bir insansın ALLAHTAN ümit kesilmes biliyorsun Ona inanap ümit ettikten sonra neden olmasın
canlarım dualrınız için çok teşekkür ederim allahım razı olsun hepinizden ben çok iyiyim inanın opum olmuş mu olmamış mı hiç bilmiyorum günlük yaşantıma devam ediyorum kafamda hiç yok kaç hücreli olucak olucakmış döllencekmi döllenmiycek mi inanın düşünmüyorum kendi kendime şaşıyorum ama allahım herşeyin sabrını rahatlığını veriyor bugun 2 gibi arayıp ne durumda olduklarını öğreneceğim bakalım size haber veririm
kızlar 10 gündür agrı çekiyordum......hele geçen gece ve gündüz dayanamadım acile gitmiştim......evvelsi günde dahiliyeye gittim..... midemin üstüne bastıra bastıra muayene etti......... ülser dedi gönderdi.........ay bu geçmiyor........biraz agrım var şimdi...ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..............ne yapmalıyımmmm kızlar yardım.......
temmuz sen nasılsın ................
bildiğim kadarıyla canım bazı yediklerine içtiklerine dikkat etmelisin
asitli yiyeceklerden içeçeklerden kahveden uzak durman lazım bazı yiyeceklerin kabuklarını soyman lazım domates gibi yanlış te biliyo olabilirim ama yakın bir komşum da ülser var çayı bile okadar açık içiyoki sıcak suya damlatıyor diyebilirim dikkat edersen kendini üzmezsen stres çok önemli tabi
geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
iyiyim gülüm sağol Allah razı olsun sen nasılsın.
yuvarlanıp gidiyoruz işte bir yaramazlık yok Allaha çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?