Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

günaydın kızlar

zübeydecim canım iyi haberlerini bekliyorum, moralinin iyi olması çok güzli ağrın fazla olmasada sen yat dinlen transefer gününe zımba gibi olman lazım :)

selcim yediklerine dikkat et canım, bildiğim kadarıyla ülserin ilacıda olmalı arkadaşım ülser ondan biliyorum bende, acı falan yemiyo oda. geçmiş olsun

temmzucum nasılsın canım, nasıl gidiyo hamileik :) ben dün fenaydım yediğim bişi dokundu heralde hem ishal hem mide bulantısı yaptı, zehirlendim diye ödüm koptu ama sanırım sadece midemi üşütmüşüm. bugünde midemde az bir ağrı var belimde iki gündür fena iyi üşütmüşüm ama nerde hiç bilmiyorum

selcim ben 1 temmuz doğumluyum :) Allahm inş kısmet ederse meleğim 30 temmuz doğumlu olucak :)

Zübeyde dün annenle konuştum senin sesini duyamadım kuşum ama olsun bu sabah iyi olduğunun haberlerini almak güzel herşey ii olacak inşallah siz eşinle elinizden geleni yapıyorsunuz gerisi rabbimin takdiri bol duadan başka çare yok...

kızlar dogumgünü tarihimizi yazalımmı ............bakalım aynı tarih varmı.......ben 27 mayıs 76..........hediyemi isterim......................biraz topigin havasını degiştirelimmi.......

CANIM GEÇM,Ş OLSUN

KIZ KADEŞİMDE AYNI DR DEDİ,Kİ AKŞAM 6 DAN SONRA YEMEK YOK AĞIR ŞEYLER YEMEYECEKSİN
BEN KASIM 15..... 1976..KIZLAR BU GÜLÜÜCÜKLERİ YEĞENİM GÖNDERİYOR SİZE

sağol canım annem gece söyledi bende rahatsız etmek istedim o saatte allah razı olsun sağolasın

sağol canım annem gece söyledi bende rahatsız etmek istedim o saatte allah razı olsun sağolasın

ne demek kuşum ben ne yapsam senin hakkını ödeyemem bi tel etmişim çok mu

ay zübeyde yaa heycanlanıyorum seni düşündükçe

senden kaç yumurta alındı eşinden sperm alınabildimi gibi konuları ben kaçırdım neydi durum

kızlar canım sarma istedi diye oturdum yapıyorum ama zübeyde seni merak ettim bırakıp geldim pc başına iyi haberlerini bekliyorum

canım benim ben ne yaptım ki bende 13 tane toplandı teseden çıkmadı tese öncesi alınan örnekte çıktı bakalım ne döllendi ne döllenmedi saat 2 gibi öğreneceğim

bende 21 ocak 1983

kış çocuğuyum ben ay ayyyy yaşlanıyoruzz yahuuuu

millet 24 yaşında anne oluyor ne güzel walla

kız gizemli sen yaşlımısın

BİZE NE DENİR O ZAMAN
ÇITIRSIN DAHA EN AZINDAN BİZİM YANIMIZDA

slm fıstıklar biz geldikk yaff ben ne kadar kötü bir anneyim inanın daha şimdi kalkytım hiç böyle yapmazdım her sabah 9da kahvatımızı sütümüzü içerdik bu gün bu saate kadar kızım ac kaldı ben nie böyle bir aptallık yaptım ay vicdan azabından ölüyorm yaaaa(((((
öyle uyumuşumki dünyadan haberim yokk
SELCİGİMMMMMMMM cnm benim annemde ünser hastası ve asla salcalı bir şey yemez acı yemezz agır yemekler yemez ve onun bir şurubu varrr çok rahatlatıyorrr d.r vermedimi sanaa tatlım çok geçmiş olsun bitanemmm rabbim şifalar versinnnnnnn
ZÜBEYDEMMMMM gece hiç uyumadım yeminle hep aklımdaydın sana gözümü kapatana kadar dua ettim bitanemmm allahım inş bu gün güzel güzel haberler alırız ve çok kaliteli embryoların olurrr AMİNN
zeynepppppppppppppp kız sende benim gibi dolma istemişsin hehe kesin kızzz ayyy inş :))))))) bir benim ve mervenin bebegi kız ya herkesin kız olsun istiyorm kızlar yannız kalmasın dieee:)))))))))

canım inşşş her şey yolunda gitsin
inşş saat 2 aradıklarında güzel haberler alırsın

balım benim tşk ederim allahım razı olsun rabbim sanada saglıklı bir evlat versin inşşş aminn

sağol ayşecimm allahım hepinizden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…