stresde bende bir varki hele kışıda hiç sevmem...........eşim sinir ediyor bu aralar...........
canlarım dualrınız için çok teşekkür ederim allahım razı olsun hepinizden ben çok iyiyim inanın opum olmuş mu olmamış mı hiç bilmiyorum günlük yaşantıma devam ediyorum kafamda hiç yok kaç hücreli olucak olucakmış döllencekmi döllenmiycek mi inanın düşünmüyorum kendi kendime şaşıyorum ama allahım herşeyin sabrını rahatlığını veriyor bugun 2 gibi arayıp ne durumda olduklarını öğreneceğim bakalım size haber veririm
kızlar dogumgünü tarihimizi yazalımmı ............bakalım aynı tarih varmı.......ben 27 mayıs 76..........hediyemi isterim......................biraz topigin havasını degiştirelimmi.......
kızlar dogumgünü tarihimizi yazalımmı ............bakalım aynı tarih varmı.......ben 27 mayıs 76..........hediyemi isterim......................biraz topigin havasını degiştirelimmi.......
zübeyde dün annenle konuştum senin sesini duyamadım kuşum ama olsun bu sabah iyi olduğunun haberlerini almak güzel herşey ii olacak inşallah siz eşinle elinizden geleni yapıyorsunuz gerisi rabbimin takdiri bol duadan başka çare yok...
sağol canım annem gece söyledi bende rahatsız etmek istedim o saatte allah razı olsun sağolasın
bende 21 ocak 1983
kış çocuğuyum ben ay ayyyy yaşlanıyoruzz yahuuuu
millet 24 yaşında anne oluyor ne güzel walla
ne demek kuşum ben ne yapsam senin hakkını ödeyemem bi tel etmişim çok mu
ay zübeyde yaa heycanlanıyorum seni düşündükçe
senden kaç yumurta alındı eşinden sperm alınabildimi gibi konuları ben kaçırdım neydi durum
kızlar canım sarma istedi diye oturdum yapıyorum ama zübeyde seni merak ettim bırakıp geldim pc başına iyi haberlerini bekliyorum
bende 21 ocak 1983
kış çocuğuyum ben ay ayyyy yaşlanıyoruzz yahuuuu
millet 24 yaşında anne oluyor ne güzel walla
canlarım dualrınız için çok teşekkür ederim allahım razı olsun hepinizden ben çok iyiyim inanın opum olmuş mu olmamış mı hiç bilmiyorum günlük yaşantıma devam ediyorum kafamda hiç yok kaç hücreli olucak olucakmış döllencekmi döllenmiycek mi inanın düşünmüyorum kendi kendime şaşıyorum ama allahım herşeyin sabrını rahatlığını veriyor bugun 2 gibi arayıp ne durumda olduklarını öğreneceğim bakalım size haber veririm
rabbim mucizelerini eksik etmesinn bizlerden
inşşşş sağlıcakla kucakla yavrunu canım
zübeyde içinde her şey güzel olsun
allahım hepimizin yüzüne baksın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
slm fıstıklar biz geldikk yaff ben ne kadar kötü bir anneyim inanın daha şimdi kalkytım hiç böyle yapmazdım her sabah 9da kahvatımızı sütümüzü içerdik bu gün bu saate kadar kızım ac kaldı ben nie böyle bir aptallık yaptım ay vicdan azabından ölüyorm yaaaa(((((
öyle uyumuşumki dünyadan haberim yokk
SELCİGİMMMMMMMM cnm benim annemde ünser hastası ve asla salcalı bir şey yemez acı yemezz agır yemekler yemez ve onun bir şurubu varrr çok rahatlatıyorrr d.r vermedimi sanaa tatlım çok geçmiş olsun bitanemmm rabbim şifalar versinnnnnnn
ZÜBEYDEMMMMM gece hiç uyumadım yeminle hep aklımdaydın sana gözümü kapatana kadar dua ettim bitanemmm allahım inş bu gün güzel güzel haberler alırız ve çok kaliteli embryoların olurrr AMİNN
zeynepppppppppppppp kız sende benim gibi dolma istemişsin hehe kesin kızzz ayyy inş :))))))) bir benim ve mervenin bebegi kız ya herkesin kız olsun istiyorm kızlar yannız kalmasın dieee:)))))))))
canım inşşş her şey yolunda gitsin
inşş saat 2 aradıklarında güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?