sağol ayşecimm allahım hepinizden razı olsun
oooooooo bakıyormda herkes yaşını ortaya dökmüşbizde 1982 dogumluyuz ve 28 yaşındayız 1 eylül benim dogum günümmmmmmmmmmmayyyyyyyy 29 dogru gidiyormmmmmmmmmm
kızımın ismide eylül oysssssssss annesinin bir tanesi yaaaaa:))))) bir eylülde ben dogdu 7 ocakta eylülüm gelcek inş eylülü çok seviyorm bu yüzden eylül koydum fıstıgımın isminiiii
ayyyyyyyy ne güzeloooooooo bakıyormda herkes yaşını ortaya dökmüşBizde 1982 dogumluyuz ve 28 yaşındayız 1 eylül benim dogum günümmmmmmmmmmmayyyyyyyy 29 dogru gidiyormmmmmmmmmm
Kızımın ismide eylül oysssssssss annesinin bir tanesi yaaaaa:))))) bir eylülde ben dogdu 7 ocakta eylülüm gelcek inş eylülü çok seviyorm bu yüzden eylül koydum fıstıgımın isminiiii
canım benim inşallah
inşallah ayşem yaa sen neden c.tesi doğum yapmıyon cuma olduğu için gelemiyorum yanına yoksa akşam annemle de konuştuk c.tesi olsaydı ben yanında olucaktım doğumda yeminle bak işlerim yoğun olmazsa yaparım yine bi kaçamak
kızlar ben bu sıralar acayip alınganım birde çok aglıyormmmmm dogum stresinden mi acaba çokta korkuyormm ya bana bir şey olursa ya kızımı göremezsem die 6 yıl bekledim ya melegimi göremezsem ay allahım korusunnn deli deli düşünüp saatlerce aglıyorm eşimde benle kavga ediyor sen delimizin ne aglayip duruyorsun diee ama ne yapım elimde degil artık uyku bile uyuyamıyorm onu düşünmekten saatlerce minigimle konuşuyorm nasılsa oda uyumuyor gece melek kızımmmmm ayyy allhım melegimin yüzünü görmeden benim canımı almasınvalla gözlerim acık gider
evet sanırım hakılısın yetercim ama insanın içinde hep bu korku oluyor bizim apartmanda da bir abla var bende senin gibiydim ayşe diyor normal korkma sakın hiç bir şey olmıycak diyor inşşş allahım saglıkla melegimi kucagıma almayı nasip etsin cümlenin evladıyla aminncanım yaaaaa annnelik iç güdüsü her halde
allahım bak daha dünyaya gelmeden annelik hislerin ne kadar gelişiyor
evet sanırım hakılısın yetercim ama insanın içinde hep bu korku oluyor bizim apartmanda da bir abla var bende senin gibiydim ayşe diyor normal korkma sakın hiç bir şey olmıycak diyor inşşş allahım saglıkla melegimi kucagıma almayı nasip etsin cümlenin evladıyla aminn
kızlar karnım taş gibi oldu gene böyle oturmak beni öldürüyorrr ben izninizle çıkıyorm hepinizi çok öpüyorm ve yaradana emanet ediyormmm bu arada bizim özlem nerde bu gün topikte ben onu hiç görmedimmm
özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin bitanemmmmmmmmmmm canımız nasıl annesiiii
zübeydeeee cnm güzel haberleri okumak için gene gircem inşşşş çok güzellll haberlerle gelirsin tatlım azacık uzanıyım bir saate kadar gelirim öptüm sizi kızlarr
yetercim kendine ii bak bitanemm görüşürüzz
kızlar mavimercandan sen seda yok artık tahlil günü gelmiş olması lazım yanlışmı hatırlıyorum haberi olanlar varmı arkadaşlar.
gecen carsambaydi transferi bugun 8.gunu mavimercanin ancak test yapar.Insallah mujdesini alicagiz Allah yuzunu guldursun arkadasimizin Insallah.
yav kızlar opu dalar mış bekliyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?