sanırım herkes benden haber bekliyoo ama ne yazık ki ulaşamıyorum yaa işlemdeler diyorlar 3 oldu aradım onlar arıycakmış beni bakalım ne zaman arıycaklar
sanırım herkes benden haber bekliyoo ama ne yazık ki ulaşamıyorum yaa işlemdeler diyorlar 3 oldu aradım onlar arıycakmış beni bakalım ne zaman arıycaklar
nedime tatlım hoş geldin nasılsın cnmmmmmm dogurmadın demii kız sakın benden önce dogurma senle beraber dogurcaz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ayşeeem doktordan yeni geldim ayın 3 ü saat 9 da doğum dedi;(ben panik yapmaya başladım minik oğlum birazcık zayıf ama daha 2 700 dedi ilk oğlumu 4 kg doğurmuştum ama sağlık sorunu yok ya ona şükrediyorum
ayşeeem doktordan yeni geldim ayın 3 ü saat 9 da doğum dedi;(ben panik yapmaya başladım minik oğlum birazcık zayıf ama daha 2 700 dedi ilk oğlumu 4 kg doğurmuştum ama sağlık sorunu yok ya ona şükrediyorum
cnm yaa ne olur kötü düşünme iyi düşünelim ii olsun inş bir sorun yokturr ay allahım korusunnn aminnnvalla kızlar anlamadığım bişi var yada durum kötü çünkü dr arıycakmış beni embiriyo uzmanı daha önce ordakiler arayıp bilgi veriyordu dün ameliyatı yapan doktoruda aradık oda nadir bey arıycak sizi bekleyin dedi şaşırdım sadece
valla kızlar anlamadığım bişi var yada durum kötü çünkü dr arıycakmış beni embiriyo uzmanı daha önce ordakiler arayıp bilgi veriyordu dün ameliyatı yapan doktoruda aradık oda nadir bey arıycak sizi bekleyin dedi şaşırdım sadece
valla kızlar anlamadığım bişi var yada durum kötü çünkü dr arıycakmış beni embiriyo uzmanı daha önce ordakiler arayıp bilgi veriyordu dün ameliyatı yapan doktoruda aradık oda nadir bey arıycak sizi bekleyin dedi şaşırdım sadece
nam bu ne yaaaaaaaaa kaçtane yazı çıkmışşşş aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anam deli bu kadın kızz acık yazmışsınnnn gerci bizim kızların alması bir şey degilde başkalarıda giriyor topigeee herkese acık bu topik yani isteyen herkes giriyorrr özelden atsaydın keşkee delüm bneim yerüm senü yerüm yerümmmcanım vermez olurmuyum herkese açık ev 0282 65448 01 cep çok yeni daha bilmiyorum daha sonra yazarım.doğum olayı daha erken de olabilirmiş ,)))genel anestezi olucakmış benim epilepsim var o yüzden yarım yapamayız dediler ama belden olanın çok daha rahat olduğunu söylediler.senin nasıl olucak ayşem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?