Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

nedime tatlım hoş geldin nasılsın cnmmmmmm dogurmadın demii kız sakın benden önce dogurma senle beraber dogurcaz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

sanırım herkes benden haber bekliyoo ama ne yazık ki ulaşamıyorum yaa işlemdeler diyorlar 3 oldu aradım onlar arıycakmış beni bakalım ne zaman arıycaklar

sanırım herkes benden haber bekliyoo ama ne yazık ki ulaşamıyorum yaa işlemdeler diyorlar 3 oldu aradım onlar arıycakmış beni bakalım ne zaman arıycaklar

canım benim olsun biz bekleriz güzel haberler gelsinde bizim beklememiz önemli degill.......

nedime tatlım hoş geldin nasılsın cnmmmmmm dogurmadın demii kız sakın benden önce dogurma senle beraber dogurcaz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayşeeem doktordan yeni geldim ayın 3 ü saat 9 da doğum dedi;(ben panik yapmaya başladım minik oğlum birazcık zayıf ama daha 2 700 dedi ilk oğlumu 4 kg doğurmuştum ama sağlık sorunu yok ya ona şükrediyorum

cnm benim gözün aydın demekki bende 5 gün önce dogum yapcan tatlım vaktinde geldigi için bebek kilosu o kadarda önemli degil yani küveze falan girme riski olmuyor cünkü tam zamanında doguyor merak etme annesi o seni eme eme büyüycek inşşşşş tatlım bu utrasyonlarda bazen eksik bazen fazla tartıyormuş o yüzden sorun etme yeterki oglumuz saglıklı olsun başka bir şey düşünme annesiii inş hiç bir sorun çıkmıycakkk kızzz sana biz nerden ulaşacaz bagri birimize teli verde seni ararız haberlerini alırız ay vallahi biz burda deli oluruz meraktannn olmazmı

cnm benim gözün aydın demekki bende 5 gün önce dogum yapcan tatlım vaktinde geldigi için bebek kilosu o kadarda önemli degil yani küveze falan girme riski olmuyor cünkü tam zamanında doguyor merak etme annesi o seni eme eme büyüycek inşşşşş tatlım bu utrasyonlarda bazen eksik bazen fazla tartıyormuş o yüzden sorun etme yeterki oglumuz saglıklı olsun başka bir şey düşünme annesiii inş hiç bir sorun çıkmıycakkk kızzz sana biz nerden ulaşacaz bagri birimize teli verde seni ararız haberlerini alırız ay vallahi biz burda deli oluruz meraktannn olmazmı

nam bu ne yaaaaaaaaa kaçtane yazı çıkmışşşş aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

valla kızlar anlamadığım bişi var yada durum kötü çünkü dr arıycakmış beni embiriyo uzmanı daha önce ordakiler arayıp bilgi veriyordu dün ameliyatı yapan doktoruda aradık oda nadir bey arıycak sizi bekleyin dedi şaşırdım sadece

cnm yaa ne olur kötü düşünme iyi düşünelim ii olsun inş bir sorun yokturr ay allahım korusunnn aminnn

valla sabahtan beri merakla bekliyorum, kötü düşünmeyelim hemen dur bi bakalım belki karar vermenizi istediği bir durum olmuştur.

sakın öyle düşünme burda heyecan ve dua ile bekleyen kaç kişi var rabbim üzmesin bizi

kızlar ben b,me gidip geliyorm inş ben gelene kadar güzel haberler gelir ekmek alıp gelcem öptüm siziii
NEDİMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE sana msj attım tatlım bir bakarmısın cnmmmmmmmmmmmmm

nam bu ne yaaaaaaaaa kaçtane yazı çıkmışşşş aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım vermez olurmuyum herkese açık ev 0282 65448 01 cep çok yeni daha bilmiyorum daha sonra yazarım.doğum olayı daha erken de olabilirmiş ,)))genel anestezi olucakmış benim epilepsim var o yüzden yarım yapamayız dediler ama belden olanın çok daha rahat olduğunu söylediler.senin nasıl olucak ayşem?

anam deli bu kadın kızz acık yazmışsınnnn gerci bizim kızların alması bir şey degilde başkalarıda giriyor topigeee herkese acık bu topik yani isteyen herkes giriyorrr özelden atsaydın keşkee delüm bneim yerüm senü yerüm yerümmm

Cnm biz yarın konuşcaz inş anestezi d.r valla ben belden aşagdan korkuyorm tam uyuturlar beniii heralde bakalım yarın olsun size güzel haberlerle gelirim allahın izniyle inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…