Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ben ocagın 6sında dogum yaparsam ondan 3 sonra doguma gircem onu demek istemiş orda sanırım
çünkü o ocagın 3de doguma gircekti sabah saat 9 gibi falan demişti bana

Kızlar herkese selammm,

Aslında herkese ayrı ayrı yazacak bi sürü şey var ama biliyosunuz burda imkanlarım çok kısıtlı:)

Ama bi çok güzel haber var, zeynep ve zübeyde adına çok sevindim sonuda güzel olur inşallah..

Özlemcim seninde maallahın var 6 ay dolmuş bile..

Ayşecim seninde güzel haberlerine sevindim..

Mavimercan inşallah yarın sabah pozitif sonuç alırsın..

Benim durumlar şimdilik aynı bakalım allahın izni ile bugünlerimize çok şükür..

Hepinize sevgiler canlarım

ben ocagın 6sında dogum yaparsam ondan 3 sonra doguma gircem onu demek istemiş orda sanırım
çünkü o ocagın 3de doguma gircekti sabah saat 9 gibi falan demişti bana

ayın 3ünde ayşeden 3 gün önce demek istedim özlemim)))özlemcim sen de yarı yolu geçmişsin bebeğini kucaklamaya az kalmış be gülümmm ayyyy hepiniz için heyrcanlanıyorum çünkü bu duyguyu çok iii biliyorum tarifi yok kızlar ayyyy inanamıyorum bende aynı duyguyu tekrar hissedicem yüce RABBİM sen ne büyüksün istiyen tüm kardeşlerime tez zamanda yaşat bu duyguları

canım dualarımız seninle maaşallah sana dyanmaya devam az kaldı inşallah bebeklerini sağlıkla alacaksın kucağına. bir kaç ay sonra ohh diyeceksin yavrularınla mutlu olup bu günleri unutacaksın

kızlar benim dün gittiğim doktor tedaviyi yapan doktor değildi ama sonrasında da devam edeceğim doktor bu. benim 4 aylık bebeğimin suyu bitmişti ya dün onu sordum kan pıhtılaşmasıyla alaksı var mıdır dedim. o da çok değil ama önlem olsun diye günlük bir tane aspirin verelim dedi ama tedavi yapan doktoruna da sor dedi. sizler kullanıyor musunuz bence benim onunla ilgili değildi sorun ama sizce kullanmam sorun olur mu ne yapayım

saat 12 de transferim var 9 hücreli 3 tane de 7 hücreli bakalım çingeneliğimi yapıp 2 tane için bastırıcam dua edin bana öptüm hepinizi

mavicim aklımda sende yavrum güzel haberlerini bekliyorum tatlım

saat 12 de transferim var 9 hücreli 3 tane de 7 hücreli bakalım çingeneliğimi yapıp 2 tane için bastırıcam dua edin bana öptüm hepinizi

günaydın bitanem oysssss maşallahhh bıtıpıtırcıklarına ayy kırkbirkere maşallah hüçreleri çok ii allahım ne olur bu sefer güzel olsun zübeydem yeminle çok sevindim inş iki tane koymayıda kabul ederler mevlanam yüzünü güldürsün tatlım benimmmmm aminnnnnnnnnnnnnn demek büyük an 12de olcak bol şanslar bitanemm inş çok rahat bir transferin olurrr aminnnnnnnnnn
mavi mercannnnnnnnnnnnnnnnn cnm güzel haberlerini bekliyorz dualarım seninle bitanemmm inş kızlar ben hamileyim haberiyle gelirsinnnnnnnnnnnn zeynepcim günaydın tatlım nasılsınn ?

oy oyyyyyyy kimler gelmiş sanırım senin interneti kullanan kişi gelmiş :))))))))))) bitanem benim iyi dileklerin için tşk ederim darısı senin başına rabbim saglıcakla meleklerini kucagına almayı nasip etsin anlaşmamızı unutma sakın ben sıramı kimseye vermem önce nedime sonra ben sonra sen hem 35 den önce de dogurmak yok ben sana hep öyle dua ediyorm senin ve bebeklerin için daha ii olur inş mevlam seni sıkıtıda koymasın bitanem vaktin gelsin ogluşlarımız inş ve dogduklarında hiç bir sorun olmasın ne bir rahassızlık ne de bir sıkıntıı o ameliyat olcak bebegine rabbim şifalar versin ve inşşş ameliyatada gerek kalmaz aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel anne sanada sevgi ve saygılarrrrr

Son düzenleme:
ayşemmm günaydın ne bereketli bir topik olduk rabbim yüzümüzü güldürsün. zübeydem de inşallah pozitifi görecek. rabbim yardımcısı olsun. ömavi mercan da pozitif olacak inşallah

zübeydem allaha emanetsin bollllllllllllll şansssssssssssssss diliyorummmmmmmmmmmmmmm...............

kızlar 7.5 mmlik kesem göründü ohh şükür. bir kaç adet de kist olmuş ama doktor bu teadvilerde olur normal dedi atarsın zamanla dedi
canım tebrik ederim :) maşallah sana :))) darısı kalp atışlarını duymaya olsun inş.
oyyy maşallahhh fısıtığa :)) ne üzel beslemişsin aferin sana. Allahım kolayca kucağına almayı nasip etsin tatlım darısı bizlere olsun inş.
canımm inş. herşey böyle yolunda gitmeye devam eder :) sağlıkla alırsın bebişlerini kucağına öpüyorum çok.

canım Allahım yardımcın olsun bi tanem inş. bebişini al gel :) dua edicem sana

bu arada slm kızlar herkese :) kimsecikler beni merak etmemiş aşk olsun size ben üç gündür hastayım hasta olduğumuda yazmıştım ama farketmediniz kırıldım size fena üşütmüşüm bugün biraz iyiyim, mide ağrısı, bulantısı, bi ishal bi, kabız yanında bide ateş ve bel tutulması çok şükür bugün fena değilim neyse şimdi gidiyorum görüşürüz inş.

ay MAsallah ne guzel haberler bunlar
mavimercancim cok cok tebrik ederim degerin kirbirkere MAsallah cok guzel nasil sevindim
zubeydemmmmmmmmmmmmmmmm canim harika embroyolarin Allah nazarlardan korusun acayip mutluyum ikinizin haberi icin de
zubeydecim ay nasil kalp atislarim degisti Allah'in izniyle alicaz mujdeni Insallahhhhhhhhh

Değerimiz 58 çıktı, umarım pazartesi ikiye katlar
Dualarınızı ekdik etmeyin ...

canımmmm süperrr hamilesin kaçıncı gündü 10 değil mi çok şükür.

karatasoz canım hasta olmana çok üzüldüm merak etmez olur muyuz telaşlar çok fazlaydı farketmemişim hiç. şimdi naıslsın dikkat et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…