ben ocagın 6sında dogum yaparsam ondan 3 sonra doguma gircem onu demek istemiş orda sanırım
çünkü o ocagın 3de doguma gircekti sabah saat 9 gibi falan demişti bana
Kızlar herkese selammm,
Aslında herkese ayrı ayrı yazacak bi sürü şey var ama biliyosunuz burda imkanlarım çok kısıtlı:)
Ama bi çok güzel haber var, zeynep ve zübeyde adına çok sevindim sonuda güzel olur inşallah..
Özlemcim seninde maallahın var 6 ay dolmuş bile..
Ayşecim seninde güzel haberlerine sevindim..
Mavimercan inşallah yarın sabah pozitif sonuç alırsın..
Benim durumlar şimdilik aynı bakalım allahın izni ile bugünlerimize çok şükür..
Hepinize sevgiler canlarım
saat 12 de transferim var 9 hücreli 3 tane de 7 hücreli bakalım çingeneliğimi yapıp 2 tane için bastırıcam dua edin bana öptüm hepinizi
mavicim aklımda sende yavrum güzel haberlerini bekliyorum tatlım
Kızlar herkese selammm,
Aslında herkese ayrı ayrı yazacak bi sürü şey var ama biliyosunuz burda imkanlarım çok kısıtlı:)
Ama bi çok güzel haber var, zeynep ve zübeyde adına çok sevindim sonuda güzel olur inşallah..
canım tebrik ederim :) maşallah sana :))) darısı kalp atışlarını duymaya olsun inş.kızlar 7.5 mmlik kesem göründü ohh şükür. bir kaç adet de kist olmuş ama doktor bu teadvilerde olur normal dedi atarsın zamanla dedi
oyyy maşallahhh fısıtığa :)) ne üzel beslemişsin aferin sana. Allahım kolayca kucağına almayı nasip etsin tatlım darısı bizlere olsun inş.huhu biz geldik kızlarrr nasılsınız
zeynebim cnm gözün aydın tatlım allahın izniyle sıra kalp atışındaa.........
kızlar biz bu gün d.r gittik sözde filiz hanım catala alcaktı beni bu gün gene almadı deli kadın:))))))) gerek yok diyor nasılsa sezaryan ne gerek var diyor beni deli etti acılmam varmı yok mu en azından ona bir baksaydı valla hiç memnun degilim ben burdan offfffffffff ümit beyi mumla arıyorm valla keşke imkanım olsaydıda acıbademde kalsaydımmm(((((( bebegimi bile dogru dürüz göstermedi ultrasyonu şöyle bir tuttu sadece (( bebegim 3.226 grm geldi 50 cm boyu kızmın suyunda azalmış diyor ne güldüm bana her gittigimde panik yaptırıyordu dogum yaklaştı yaa suyun normal diyor şimdide her neyse anestesi d.r konuştuk muaynemizi olduk kan verdik artık her şey hazır ya ayın 6 yada 7 sinde doguma gircez az kaldı hayırlısıyla saglıkla gelsinde kızım gerisi boş........
ben tam 3 kilo vermişim d.r şaşırdı ne oldu sana böyle diyor acayip iştahsızım ben yaa hep süt ayran haşlama patetes onlarla duruyorm birde meyva suyu bende haberler bu kadar kızlar bir dahaki randevumuz 1 hafta sonra yani 37+4 günlükken allahın izniyle inşşşş
canımm inş. herşey böyle yolunda gitmeye devam eder :) sağlıkla alırsın bebişlerini kucağına öpüyorum çok.Kızlar herkese selammm,
canım Allahım yardımcın olsun bi tanem inş. bebişini al gel :) dua edicem sanasaat 12 de transferim var 9 hücreli 3 tane de 7 hücreli bakalım çingeneliğimi yapıp 2 tane için bastırıcam dua edin bana öptüm hepinizi
mavicim aklımda sende yavrum güzel haberlerini bekliyorum tatlım
Değerimiz 58 çıktı, umarım pazartesi ikiye katlar
Dualarınızı ekdik etmeyin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?