Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

mavimercan allah mutlulugunu daim etsin..................kız ne güzel bir haber bu bugün.......................

karatasöz geçmiş olsun bir kaç gündür topik bayagı kalabalıktı ben yazmıştım herkes burda olsa bayagı varız diye sen mavimercan dün felan yoktu

mavimercan senin transfer günün benim pozitifti . senin pozitifte zübeydenin transferi o da pozitif olacak inşallah

karatasozcummmmmmm gormedik canim olur mu oyle sey. afedersin tatlim yalniz kizicaksin ama sen uc gun olmayinca biz nasil farketmeyiz sastim kaldim bize. cok gecmis olsun bugun nasilsin? o kadar zubeydenin haberlerine odaklandikki ondan herhalde.

mavimercan senin transfer günün benim pozitifti . senin pozitifte zübeydenin transferi o da pozitif olacak inşallah

ay zeynep di mi yaa, tuylerim diken diken oldu sen boyle yazinca Insallah oyle olucak.
sonrada panaodlla selin guzel haberlerini alicaz, yeterrr de var ucunun haberini de arka arkaya alalim Insallah 2011in ilk aylarinda

Ah inşallahhhhhh :)
Aminnnnnnnnnnnnn,

Çok gergindim geceden uykum yok zor geçti bu sefer.
Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

saolun kızlar özlem,sel, zeynep :) hamile olunca accık nazlı oluyoruz galiba :) ama kilo vermişim sanırım gebelik öncesi kiloma 300 gr falan kalmış, idrar yolu enfeksiyonu olunca (yeni öğrendim ) olurmuş böyle rahatsızlıklar ilaca başlıcam p.tesi istemeyerek

mercancım tebrik ederim tatlım. inş. kucağınada alırsın bu arada temmzun test günüde benim transfer günümdü :))) var bu işte bi iş.

zübeydeden haber varmı canım, yanındamısın sen, kardeşiyim demişsin :)

Değerimiz 58 çıktı, umarım pazartesi ikiye katlar
Dualarınızı ekdik etmeyin ...
oy oyyyyy
maşallah cnm benim inş kat kat degerin artar yarına kadar inş sıkıntısız problemsiz bir hamileleik gecirirsin ve bebegini kucagına alırsın çok sevindim yaaaa allahım çok şükür hadi zübeydem cnm sıra sende seninde böyle güzel haberlerini bekliyorz inşşşşşşşşşşş

kızlar biz ne çok uyuyorz yaaa maşallahhhh:))) gözlerim balon gibi oldu uyumaktan ve tatlı die ölüyorm tatlı almaya gidiyorm şimdi yollarda dogurcam valla bu gidişlee

ay bir de temmuzla senin gunler ccakismisti di mi Masallahhhhhhhhh anaaa ne enterasan

kızlar biz ne çok uyuyorz yaaa maşallahhhh:))) gözlerim balon gibi oldu uyumaktan ve tatlı die ölüyorm tatlı almaya gidiyorm şimdi yollarda dogurcam valla bu gidişlee

uyumana cok sevindim canim ne guzel bol bol uyuyun ana kiz az kaldi yakinda gelip yazicasin bize kizlar imdatttttttt uykuuuuuuuuuu die eylul hanim ilk bir ay pek uyutmyacak tatli da ye yarasin kizimiz mutlu olsun sonuna geldin disari cikmaktan da korkmana gerek yok istedigi an gelsin artik minnos sefa gelsin hosgelsin

karatasozcum tekrardan gecmis olsun, idrar yollari enfekionu tesaduf mu cikti sinyal verdi mi? doktorum bana hep idrar yaparken yanma var mi die soruyor ama ben cok duydum bu olmadan da enfeksion olanlari gizli enfekion denirmis ondan soruyorum.
zubeydecim canim kavusmussundur bu saatrlerde artik pitircigina Rabbim bir omur boyu ayirmasin saglikla kavus, Insallah mujdenle cosacagiz.

Kızlar iyi hafta sonları diliyorum hepinize sevgilerimi gönderiyorum. ben iyiyim şimdilik herşey aynı gidiyor öpüyorum sizleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…