karatasozcum tekrardan gecmis olsun, idrar yollari enfekionu tesaduf mu cikti sinyal verdi mi? doktorum bana hep idrar yaparken yanma var mi die soruyor ama ben cok duydum bu olmadan da enfeksion olanlari gizli enfekion denirmis ondan soruyorum.
zubeydecim canim kavusmussundur bu saatrlerde artik pitircigina Rabbim bir omur boyu ayirmasin saglikla kavus, Insallah mujdenle cosacagiz.
canım aslında iki litreye yakın su içiyorum e bu soğukta istesemde daha fazla içememkaratasoz canım bol su iç bir de kızılcık çok çok iyi geliyeor idrar yoluna haberin olsun. ben Allahın izniyle gribi doğal yoldan atlattım hem de öksürük bile vardı. dikkat et kendine
canım benimmm :)) inş. bundan sonraki gözyaşların mutluluktan olur bi tanem Rabbim gönlün gibi güzel bi kız bebiş versin sana inş. :))) hem üzülme belki ikiye bölünür bellimi olur tek yumurta ikizlerin olur :)) lütfen dikkatli ol moralini bozma hep pozitf düşünmeye çalış merakla sonucunu bekliyorummavimmm mercanımm hayırlı olsun güzelimm
kızlar bizde geldik çok ağladım ama doktorum koymadı 2 tane yavrumu koymadan önce gösterdiler o kadar şimdi birlikteyiz bakalım ayın 4 ünde test yapacağım dualarınız için çok teşekkür ederim allahım razı olsun
saol canım , belli ediyo kendini yanma oluyo, idrarın rengi nerdeyse turuncu oluyo, habire tuvalete gitme ihtiyacı duyuyosun olmasada vs. belli ediyo kendini zaten test istiyolar idrar testi arada Allah korusun ilerlerse hem böbreklere zarar veriyo hemde erken doğumu tetikliyo kötü bişi yani. dikkatli ol o yüzden.
mavimmm mercanımm hayırlı olsun güzelimm
kızlar bizde geldik çok ağladım ama doktorum koymadı 2 tane yavrumu koymadan önce gösterdiler o kadar şimdi birlikteyiz bakalım ayın 4 ünde test yapacağım dualarınız için çok teşekkür ederim allahım razı olsun
1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .umut etmeye devam
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................çok yakında tekrardan
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....hamışşşşşşşşş
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... Amerikan.........................dondurulm uşlarla yola yakın zamanda devam
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .dondurulmuşlarla yola yakın zamanda devam
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................bır gün mutlaka
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... Bahçeci ..................................hamışşşşşşşşşşş
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...yarın sonuç günü:) hamışş
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..hamışşşşşşş
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......hamışşşşşşşş
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........hamışşşşşşş
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...hamışşşşş şşşşşşşş
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................hamışşşşşşşşşşş
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......hamışşşşşşşşşşşşşş
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......beklemede
21.gizemli83...............................1. Deneme.............medicalpark göztepe.... ............hamışşşşşşşş
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............hamışşşşşşşşşş
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........hamışşşşş
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................???????????
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................çok yakında yenıden
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......hamışşşşşşşş
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...hamışşşşşşşş
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... Bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......hamışş
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....hamışşşşşşşş
33.ç.d.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........hamışşşşşşşş
34.ayşeuzal.............................?????????. .................??????????....................... ...hamışşşşşşşşş
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......doğal yolla hamıle kaldı
36.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
37.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........bır gün mutlaka
38.zeynep4...............................2.deneme. ..............
Hamıleler
.1- benmasal..............................hamışşşşşşşş şş
2-gızemlı83.............................hamışşşşş şşş şşş
3- qualiyt ..................................hamışşşşşşşşşşş
4-ses82...................................hamışşşşşş şşşşş
5-pany86.................................hamışşşşşşş şşşş ıkızzzzzz
6-zeynepela..........................hamışşşşşşşşşşş
7-ç.d.......................................hamı şşşş şşşşşşş
8-nedıme59............................hamışşşşşşşşş ş şşş
9-cancan2.............................hamışşşşşşşşşş şşş
10-elvınaz.............................hamışşşşşşşşş ş şşş
11-ayşeuzal.........................hamışşşşşşşşşşş şş ş
12-demetak...........................hamışşşşşşşşşşş (hemde doğal olarak )
13-nursım05..........................hamışşşşşşşşşşşş
14.aralma............................hamışşşşşşşşş şşşş
15.panadoll...........................hamışşşşşşşş şşşşş
16.cannur_82.........................hamışşşşşşşşş şşşşş
17,xtatlıkız..............................hamışşşş şşşşşşşşşş
18,nursen................................hamışşşşş şşşşşşş
19.cıgdo...................................hamışşş şşşşşşşşşşş
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.dönem :)
1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .umut etmeye devam
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................çok yakında tekrardan
4..özlem80.................................1.dene me.. ......... Amerikan................................. Hamişşşşşşşşş
5.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut................................. .hamişşşşşşşşşşşşş
6.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................bır gün mutlaka
7.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
8.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
9,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
10.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
11.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......hamişşşşşşşşşşşşşşşşş
12.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............,çok yakında tekrardan
13.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................???????????
14.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................çok yakında
15.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
16.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
17,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... Hamişşşşşşşşş
18.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
19.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........bır gün mutlaka
20.zeynep4...............................2.deneme. ..............
21.soway.................................1.deneme. ..............ankara tüp bebek.................hamişşşşşşşşşşşş
hamıleler
.1- benmasal..............................hamışşşşşşşş şş
2-gızemlı83.............................hamışşşşş şşş şşş
3- qualiyt ..................................hamışşşşşşşşşşş
4-ses82...................................hamışşşşşş şşşşş
5-pany86.................................hamışşşşşşş şşşş ıkızzzzzz
6-zeynepela.......................... Hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
7-ç.d.......................................hamı şşşş şşşşşşş
8-nedıme59............................hamışşşşşşşşş ş şşş
9-cancan2.............................hamışşşşşşşşşş şşş
10-elvınaz.............................hamışşşşşşşşş ş şşş
11-ayşeuzal.........................hamışşşşşşşşşşş şş ş
12-demetak...........................hamışşşşşşşşşşş (hemde doğal olarak )
13-nursım05..........................hamışşşşşşşşşşşş
14.aralma............................hamışşşşşşşşş şşşş
15.panadoll...........................çok yakında yeniden
16.cannur_82.........................hamışşşşşşşşş şşşşş
17,xtatlıkız..............................hamışşşş şşşşşşşşşş
18,nursen................................hamışşşşş şşşşşşş
19.cıgdo...................................hamışşş şşşşşşşşşşş
20,özlem80.............................. Hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
21.soway................................hamişşşşşş şşşşşşşşşşşşşşşşşş
22.als 17..................................hamişşşşşşşşşş şşşşşşşşşşşşşş
23.mavi mercan....................... Hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
24.30 temmuz.............................hamişşşşşşşşşşş şşşşşşşşşşşşşşşş
25.karatasöz.............................hamişşşşş şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ay MAsallah ne guzel haberler bunlar
mavimercancim cok cok tebrik ederim degerin kirbirkere MAsallah cok guzel nasil sevindim
zubeydemmmmmmmmmmmmmmmm canim harika embroyolarin Allah nazarlardan korusunacayip mutluyum ikinizin haberi icin de
zubeydecim ay nasil kalp atislarim degisti Allah'in izniyle alicaz mujdeni Insallahhhhhhhhh
canımmmm süperrr hamilesin kaçıncı gündü 10 değil mi çok şükür.
karatasoz canım hasta olmana çok üzüldüm merak etmez olur muyuz telaşlar çok fazlaydı farketmemişim hiç. şimdi naıslsın dikkat et lütfen
mavimercan allah mutlulugunu daim etsin..................kız ne güzel bir haber bu bugün.......................
saolun kızlar özlem,sel, zeynep :) hamile olunca accık nazlı oluyoruz galiba :) ama kilo vermişim sanırım gebelik öncesi kiloma 300 gr falan kalmış, idrar yolu enfeksiyonu olunca (yeni öğrendim ) olurmuş böyle rahatsızlıklar ilaca başlıcam p.tesi istemeyerek
mercancım tebrik ederim tatlım. inş. kucağınada alırsın bu arada temmzun test günüde benim transfer günümdü :))) var bu işte bi iş.
zübeydeden haber varmı canım, yanındamısın sen, kardeşiyim demişsin :)
oy oyyyyy
maşallah cnm benim inş kat kat degerin artar yarına kadar inş sıkıntısız problemsiz bir hamileleik gecirirsin ve bebegini kucagına alırsın çok sevindim yaaaa allahım çok şükür hadi zübeydem cnm sıra sende seninde böyle güzel haberlerini bekliyorz inşşşşşşşşşşş
Canım tebrik ederim çok sevindim allah kucagınada almayı nasip eder inşallah darısı bizlere olsun....sevgiler
mavimmm mercanımm hayırlı olsun güzelimm
oy oyyyyy
maşallah cnm benim inş kat kat degerin artar yarına kadar inş sıkıntısız problemsiz bir hamileleik gecirirsin ve bebegini kucagına alırsın çok sevindim yaaaa allahım çok şükür hadi zübeydem cnm sıra sende seninde böyle güzel haberlerini bekliyorz inşşşşşşşşşşş
Değerimiz 58 çıktı, umarım pazartesi ikiye katlar
Dualarınızı ekdik etmeyin ...
günaydınnn kızlar iyi pazarlar. yarın işe başlayacağım çoook kötü ne güzeldi evde olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?