Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

saol canım , belli ediyo kendini yanma oluyo, idrarın rengi nerdeyse turuncu oluyo, habire tuvalete gitme ihtiyacı duyuyosun olmasada vs. belli ediyo kendini zaten test istiyolar idrar testi arada Allah korusun ilerlerse hem böbreklere zarar veriyo hemde erken doğumu tetikliyo kötü bişi yani. dikkatli ol o yüzden.

karatasoz canım bol su iç bir de kızılcık çok çok iyi geliyeor idrar yoluna haberin olsun. ben Allahın izniyle gribi doğal yoldan atlattım hem de öksürük bile vardı. dikkat et kendine

mavimmm mercanımm hayırlı olsun güzelimm

kızlar bizde geldik çok ağladım ama doktorum koymadı 2 tane yavrumu koymadan önce gösterdiler o kadar şimdi birlikteyiz bakalım ayın 4 ünde test yapacağım dualarınız için çok teşekkür ederim allahım razı olsun

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .UMUT ETMEYE DEVAM
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.........................DONDURULM UŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .DONDURULMUŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BıR GÜN MUTLAKA
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMıŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................???????????
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENıDEN
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMıŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......DOĞAL YOLLA HAMıLE KALDI
36.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
37.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BıR GÜN MUTLAKA
38.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CıGDO...................................HAMıŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.DÖNEM :)

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .UMUT ETMEYE DEVAM
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4..özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan................................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut................................. .HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
6.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BıR GÜN MUTLAKA
7.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
8.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
9,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
10.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
11.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
12.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............,ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
13.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................???????????
14.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................çok yakında
15.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
16.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
17,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
19.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BıR GÜN MUTLAKA
20.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............
21.SOWAY.................................1.DENEME. ..............ANKARA TÜP BEBEK.................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA.......................... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................ÇOK YAKINDA YENİDEN
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CıGDO...................................HAMıŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
20,ÖZLEM80.............................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
21.SOWAY................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.ALS 17..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.MAVİ MERCAN....................... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
24.30 TEMMUZ.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
25.KARATASÖZ.............................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

zübeydecim 9 hücreli olan mı transfer edildi neden 2 transfer etmedi sanki . diğerleri donduruldu mu rabbim bebeğini sana bağışlasın . biliyorsun ben illkinde 8 hücreli orta kalite ile hamile kalmıştım

karatasoz canım bol su iç bir de kızılcık çok çok iyi geliyeor idrar yoluna haberin olsun. ben Allahın izniyle gribi doğal yoldan atlattım hem de öksürük bile vardı. dikkat et kendine
canım aslında iki litreye yakın su içiyorum e bu soğukta istesemde daha fazla içemem bu mevsimde kızılcığı nerden bulcam iternetten gördüm onu ama, bu arada hastalığı atlatman sevindim geçmiş olsun canım dikkat et kendine
canım benimmm :)) inş. bundan sonraki gözyaşların mutluluktan olur bi tanem Rabbim gönlün gibi güzel bi kız bebiş versin sana inş. :))) hem üzülme belki ikiye bölünür bellimi olur tek yumurta ikizlerin olur :)) lütfen dikkatli ol moralini bozma hep pozitf düşünmeye çalış merakla sonucunu bekliyorum

benim doktorum arada yapiyor testi iki ayda bir, herayda idrarda protein ve seker bakior o ayri tabii. ama iki ayda yapilsada arada kaparsin ondan sordum doktorum da dio illa belli eder ama ben topiklerde kizlardan gizli enfeksion die bir sey okudum hamilelikte olurmus belli etmezmis ondan sordum.
canim antibiotikten korkm penisilinden doktorum kac kez dedi enfeksionlar asil zarar verior dogru ilacla hicbir bebege bir sey olmaz die.seninki de demistir de iste insan baska doktorlarin dedigini de duyunc arahatliyor bende disim icin kullandigimda hissediyordum bunu.

canim hayirli olsun Rabbim mujdeli haberini almamizi nasip etsin Insallah. sen gonlunu ferah tut birtanem.

bu listede ben denden yokum kızlarrrrrrr

kızlar nasılsınız çok yorgunum size bir slm diyip kaçağım

zubeyde hayırlı olsun melegın senınlen olsun ınşşşş
nasıl gectı transfer
ınş 4 ocakta cok sevınecezzzzzzzz ınşşşşşşşşşş
dondurdunmu ayrıca cok optum seni.....

mavimercan allah mutlulugunu daim etsin..................kız ne güzel bir haber bu bugün.......................

Canım tebrik ederim çok sevindim allah kucagınada almayı nasip eder inşallah darısı bizlere olsun....sevgiler

hepinize hepinize çok teşekkürler, çok sevgiler :)
hala inanamıyorum bu sefer çok daha korktum olmayacak diye ama Rabbim bizi güldürdü, umarım bu sefer kucağıma alırım, alır ciğerlerime cekebilirim kokusunu...
Hepiniz için, hepimiz içindiliyorum bunları, İnşallahhhhhh Rabbim yüzümüzü güldürsün...:26:

MAVİMERCAN çoooook tebrik ederim umarım her şey yolunda gider ve hep güzel haberler alısın tatlım...

ZÜBEYDEM canım allahım yatdımcın olsun bu bekleme sürecinde sana sabırlar versin ve sonunda da hayırlı ve güzel haberler almayı nasip etsin inşallak kuşum benim..

KARATASÖZ sanada çok geçmiş olsun allahım şifasını versin en kısa zamanda...

Diğer herkesi de çok öpüyorum..

YASMİİİİN kuşum kızma küsme herkes zübeydeyi ve mavi mercanı düşünür oldu o yüzden b,raz ihmale gelmiş olabilirsin ama sen unutulacak kadın mısın be gülüm))))))ben seni çok seviyorum sen bana inan benimle yetin)))))beni beğenemiyormusun yoksa

MAVİ MERCAN CIM hadi gözün aydın RABBİM kucağına almayı da kısmet etsin kendine dikkat et can ımAllaha emanet olun

dün baya kaynatmışsınız kutlamalar yapmışsınız ne güzel ben annemdeydim internete giremedim
mavi mercana çok sevindim Allahım devamını göstersin kucağına almak nasip etsin
hepimizin, hamile klamaklada iş bitmiyorki her an tetikte yaşıyor insan inşallah doğum yapan arkadaşlar dan olucaz bizde zeynepçim
zübeydemede bol bol dua ediyorum inşallah bu sefer tutacak Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…