evet canım yaa. dün güzel bir gündü sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor çalışıyor musun?
hamilelik iyi gidiyor Alllaha şükür şimdilik bi sıkıntı yaşamadım ama bende de galiba alerjik bişiler olmaya başladı daha önce de varmıydı hatırlamıyorum ama varsada şimdi çoğaldı ben devamlı hapşırıyorum sabahtan akşama kadar eğer yatakta sırt üstü yatarken hapşırırsam karnıma feci sancı giriyor rahimmi kasılıyo anlamıyorum ki bazen boş bulunuyorum şiddetli hapşırıyorum karnıma ağrı saplanıyor ödüm kopuyo bebeğe bişey oluyormudur ama hapşırğı tutmakta sakıncalı küçük hapşırmayıda hiç beceremem üst üste hapşırıncada burnum akıyo millet grip muamelesi yapıyo walla bebekten dolayımı acaba bu hapşırık anlamadım gitti .
canım çok enteresan. ben de tam gribi atlatamadım ama baya iyiyim. burun tıkanıklığına deniz suyu spreyi iyi geliyor. hep doğal şeylerle rahatladım salep,ıhlamur,karaturp bal karışımı öksürüğüme çok iyi geldi. cidden öksürük ve hapşırma rahmi kasıyor ben de tam bebek tutunması gerekirken böyle olduğum için çok korktum ama koruyan Allah korur
hepinize çok teşkr ederim dondurulmuşlarım yarın belli olucak..
Yaseminim çok geçmiş olsun kendine çok dikkat ett
yeteeerr cim bilgilerini verirsen seni listemize eklerim tabiki
hepinizi çok optümmm :))
zubeydecim canim asagida gorunuorsun nasilsin tatlim?
gunaydin kizlar, temmuzcum agustostan beri gunde iki kez ozellikle sabahlari mutlaka hapsiriyorum. neyseki tum gun degil her sabah eyvah grip olucam diordum artik alistim. bir de sabahlari hapsirdiktan sonra burnumu silme ihtiyaci duyuyorum kan oluyor. olurda sende de olursa korkma, normalmis kan basinci cok yukseldigindenmis o kan gelmesi. bende nerdeyse her gun oluyor.bazen biraz daha fazla kan oluyor hatta.
kizlar ben de artik yatma pozisyonundan cok rahatsizim ve bu hafta sirt agrilari basladi, esim masaj yapinca rahatlior biraz. sabah gozumu acar acmaz gobegime bakiorum ve bebegi disardan farkedebiliyorum o zamanlar cok korkuyorum. galiba bu psikolojik uykumu da etkiledi artik cok uyumak istemiyorum (cok da uykucuyumdur) sikayet ettigimden degil de ileriki haftalarda agri sizi derken hic uyuyamayacakmisim gb tedirgin olmaya basladim.bir de bacaklarim artik iki saatten fazla uzanmadan oturursam ya da ayakta olursam agriyor. siz calisanlar walla ilerde anlaycaksiniz dedigimi mutlaka ilerde tabii otururken ayaginizi uzatacaginiz ikinci sandalye sart ya da bir tabure alin is yerine. magnezyuma 16.haftadan itibaren baslayin.
aaa costum neler yaziorum
iyiyim canım çok saol yatıorum saolsun annem çok iyi bakıyor sürekli azıma bişeyler tıkıyor :))
yarın işe gidicem die tutturuyorum annem göndermiyor :)) ama gidicem :))
temmuzcum .. inş iyi haberlerimi vericem hepinize
temmuzcum karnim buyuk evet siskoluktan:)) 9 kilo aldim simdiden topigin en tombaligi ben olucam sanirim:) ama bebegi disardan farketmem kiloyla ilgili degil sanirim artik kendisi buyudu die olmali:) ama sirt agrim eger kilodansa siz siz olun cok kilo almayin yalniz bir sey farkettim sabah agrimiyor, bilgisayar basinda cok oturunca basliyor bu gidisle artik tum gun bir iki kez acicam bilgisayari.
iyi pazarlar arkadaşlar
:)))))))) bende seni sevürümmm kuşum. unutma beniiiii.:)))))))))YASMİİİİN kuşum kızma küsme herkes zübeydeyi ve mavi mercanı düşünür oldu o yüzden b,raz ihmale gelmiş olabilirsin ama sen unutulacak kadın mısın be gülüm))))))ben seni çok seviyorum sen bana inan benimle yetin )))))beni beğenemiyormusun yoksa
saol tatlım inş. geçer kuşumY A S E M İ N (karatasöz) canım çok geçmiş olsun nazarlığın olsun buda
dikkat et kendine bebişe.
bi yerde okumuştum hamileikte hapşuruk olurmuş :) komik ama hamilelerin bir kısmı öööölehapşururmuş arada bende hapşuruyorum :))hamilelik iyi gidiyor Alllaha şükür şimdilik bi sıkıntı yaşamadım ama bende de galiba alerjik bişiler olmaya başladı daha önce de varmıydı hatırlamıyorum ama varsada şimdi çoğaldı ben devamlı hapşırıyorum sabahtan akşama kadar eğer yatakta sırt üstü yatarken hapşırırsam karnıma feci sancı giriyor rahimmi kasılıyo anlamıyorum ki bazen boş bulunuyorum şiddetli hapşırıyorum karnıma ağrı saplanıyor ödüm kopuyo bebeğe bişey oluyormudur ama hapşırğı tutmakta sakıncalı küçük hapşırmayıda hiç beceremem üst üste hapşırıncada burnum akıyo millet grip muamelesi yapıyo walla bebekten dolayımı acaba bu hapşırık anlamadım gitti .
hepinize çok teşkr ederim dondurulmuşlarım yarın belli olucak..
Yaseminim çok geçmiş olsun kendine çok dikkat ett
yeteeerr cim bilgilerini verirsen seni listemize eklerim tabiki
hepinizi çok optümmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?