Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

özlemcim sırt agrın kilondan degil karnın büyüyor artık ve öne dogru egimli oldugu iiçin bu aylarda başlıyor ben ne çektim ondan benimde genelde dik oturdugumda ve gece çıkardı ümit beye sormuştum kilomdan mı die yok dedi bu aylarda normal dedi bir ay falan agrıycak 6.5 aylık olduktan sonra gececek şişmeler başlıycan o bel agrısı ara ara çıkmaya başlıycak cünkü vucut zamanla artık agrıya alışıyor bu arada eşine bol bol agrıyan yere masaj yaptırr ay yeminle çok ii geliyor benim eşim sag olsun gece yarısı yapardıı en son son aylarda çıkıyor bel agrısı birde ah ahhhhhh kızlar bu zilli hiççççççççç uyumuyorrrrrrr biz gene uyuya kaldık gece uyumayınca sabah uyanamıyormmmmmmm özlemcim bu günlerin tadını çıkar son aydan bebek nerdeyse günde 3 saat uyuyor onuda gündüz uyuyor gece sabaha kadar tepiniyorrrrrrrrrrrbak zilli şimdi uyuyor 2 gibi uyanır dahada yarın 11 kadar uyku yokkkmelergim benim yaaa bu kızzz beni hiç uyutmıycak sanırım doguncaaa:)))))))

günaydın kılzar ii pazarlarr her gün bizim günümüz biraz daha yaklaşıyor ve ben hem çok heycanlanıyorm hemde çokkkkkk korkuyormmm(
bu arada hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsunnnnnnnn aman diyim kızlar kendinize çok ii bakınnnnnnnnnnnnnnnnnn

sagol aysecim ben de rahim buyudugu icin diye dusunuyorum cunku bazen kaburga altimda da agri var ve galiba artik rahim oralara kadar buyumus. gecen ay da 8 kiloydum o zaman hic agri yoktu bir kilonun bu kadar agri yaratacagini sanmiyordum zaten.
yaa sorma senin anlattiklarindan gozum korkuyor zten ayse agirlar arti uykusuzluk yaa aslinda hic onemli degil sadece agri sizi ya da uykusuzluk olunca ben urkuyorum bir terslik mi oluyor idye psikolojik yani yoksa agri sizi raziyim ben herseye.

temmuzcum walla siz dikkat edin bizim artik dikkatlik halimiz kalmadi:)) simdi mecbur duzenli yemek zorundayiz bebek buyudu sen istemesen resmen vucudun kaldiramiyor az yemiyor. ama sizlerin daha yirmi haftasina kadar bu kadar cok yemeniz gerekmiyor bizler size ders olalim dikkat edin almayin fazla kilo:))

:emir_bebe
k:
aysecıgım bızede duanı eksık etme
dgumun yaklasmıs
bnde tup bebek tedavısındeyım
saglıklan al bebegını kucagına ınşşşşşşşşşşş

kızlar nasılsınız
ben hiç iyi değilim gpribim üstüne birde diş ağrısı
20 lik dişim çok fena kulaklarım duymuyor
o kadar yani yarın merkeze gidip çektirmeyi deneyeceğim
inşşş çekerlerde kurtulurum yaaa
ne ilet bir şey bu böyle:18::18::18:

yeter tatlım geçmiş olsun ayyy kıyamam ya diş agrısı hiç bir şeye benzemez bencede git inş çekerler rabbim şifalar versin sana girip içinde bol bol Cvitamini alll sakın ihmal etmee offf birisi ben girip oldum diyince benim tüylerim diken diken oluyor ben bu sene tam 3.5 ay çektim ve daha yeni yeni iyleşiyorm normalde ben hiç hasta olmazdım ama bu sene hiç iyleşemedim hamdolsunnnnn((

sağol canım yaaa zaten portkal mandalina yemekten narenciye bahçesine döneceğim (hiç sevmem mandalina portakal)
canım geçen yılda dş ağrım oldu yine 20 likti çektirdim kurtuldum zanediyorum bu yılda diğer çıktı çok fene gerçekten
bizim ailede genetik bir şey bu 20lik yılarca çıkmaz hep apse yapar ağrır
ye gidip aldırsın yada ömr boyu çekersin
ama ben inşş yarın kurtulacağım

canım geçmiş olsun diş ağrıs gerçekten zordur. minin bi perayonla alıyorlar ağrı çekmektense kurtulma en iyisi.

ÖZLEMMMMM inan bana hepsi normal geçmişe bir bak ben hep uysuzluktan şikayet etmişimmm ben neler yaşadımmm ama tek derdimiz uykusuzluk olsunn demi o bel agrısı olunca ben gece yatagın ortasına oturup aglardım birde benn çok nazlıyım gercektennn bu yapımda varrr:)))))))))) d.r bana diyorki ümit beyy ayşe benim eşimin 3. aydan sonra başladı ve doguma kadar hiç gitmedi o sırt agrısı birde hep çalıştı sen ne kadar nazlısın dedi en azından imkanın var yatabiliyorsun dedi bunlar normal korkucak bir şey yok sen nasıl dogum yapcan die benle dalga geçmişti her gittigimde kızmı şikayet ediyordum uyumuyor sabaha kadar ayakta diee bana dediki bebekler 24saatte sadece 3 saatt uyur vee 21 saat ayakta olurlar dedi ve yemin ederim öyle benim bu zilli kızım hep ayaktaa o 3 saatide tilki uyukusu uyuyor sankiiiufacık bir şeyde hemen tekme ama bebegin hareket etmesinin hele bu 30. haftadan sonra sürekli hareket halinde olması çok iyiyimiş şimdi 30 sonra meçburen hareketlerini sayıyorsun eger hareketlerinde bir azalma veya karında sertlik veee karın agrısın olursa ümit bey bana hiç beklemeden d.r gitmemi söylemişti hamdolsun hiç olmadı cünkü benim melegim hep hareketliydiii annesinin birtanesi maşallahhh sübhanallahhhh ayyy kızlar dilegim hepiniz saglıklı ve problemsiz bir hamilelik gecirin saglıkla bebeklerinizi kucagınıza alın tabi bendee aminnnnnnnn

hepinize ayrı ayrı dua ediyorm inş mavi mercan ve zeynebimde kalp atışını duyarlar ondan sonra derin bir nefes alırız vee 4 ocak büyük günn zübeydemin güzel haberlerini bekliyorz biz duamızı edelimde gerisi yaradanın taktirine kalmış inş mevlam dualarımız geri cevirmez rabbim dualarımız beytullahta yapılan dualarlar birlikte kabul eylesin aminnnnnnnnnnnnnnnn

heeeee bu arada özlemmmmmm ben senin haftalarındayken yani düşün 21 haftalıkken 12 kilo almıştım maşallah sen benden ii gidiyorsunn

canım geçmiş olsun diş ağrıs gerçekten zordur. minin bi perayonla alıyorlar ağrı çekmektense kurtulma en iyisi.

bir insan bir yazıyı bukadar yanlış yazar alışmışım iş yerindeki bilgisayara laptopta yamak zor geliyor haliyle yanlış yanlış yazıyorum siz okurken düzeltin minik bir operasyon diyecektim.

off yaaa ne zor hamdolsun ben de hiç çıkmadı inş çıkmazdaaa inş yarın kurtulursun tatlım bizede haber ver tmm mı çektirisen allahım sabır versin ben hamilelikten önce çok çektim 3 tane çürük dişim vardı beynime beynime vuruyordu agrısı korkudan ne çektirebiliyordum nede d.r gidiyordum en sonuda yüzüm kocaman olduuu şiştii artık dedim ne olcaksa olsunnn gittim d.r ve 3 dişimide dogu yaptırdım ama tam 1 ayda yapıldı dolgum dişim çok apseliydii leventte eşim bir d.r bulmuştu 32 diş die bir yer valla allah razı olsun kadın nasıl yaptıysa dişlerimi hamdusenalar olsun bir daha hiç agrımadı bir ara ara agrıdı sonra geçti zaten bir ay sonrada hamile kalmışım iyiki yaptırdım asıl hamileligi o zaman yaşardımm ayy ben ne yapardımm yaptırmsaydımmmm sabahlara kadar beklerdim uyku yüzü yokk ne koysan dişe agrı geçmiyorr allahım düşmanıma bile vermesin sanada tez zamanda şifalar versin aminnnnnnnnn

canım hiç sorma yaa dün gece hiç uyumadım desem yeridi
çok fena bir şey
şidide kualklarım duymuyor başım çatlıyor
antibyotik alıyorm ağrı kesi alıyorum banamısın demiyor :18::18::18:

:emir_bebe
k:
aysecıgım bızede duanı eksık etme
dgumun yaklasmıs
bnde tup bebek tedavısındeyım
saglıklan al bebegını kucagına ınşşşşşşşşşşş

cnm benim ne demek ederim tabiii tedavim hayırlı olsun tatlım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inş tez zamanda aramıza katışırsın aminnn
iyi dileklerin içi çok tşk ederim zaten elimde koca bir liste varrr:))))))))) valla benim bütün dualarım sizinle yaradanım inş dualarımı kabul eder rabbim her kese hayırlı ve saglıklı evlatlar versin kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın amin

canım hiç sorma yaa dün gece hiç uyumadım desem yeridi
çok fena bir şey
şidide kualklarım duymuyor başım çatlıyor
antibyotik alıyorm ağrı kesi alıyorum banamısın demiyor :18::18::18:

cnm benim yaa dişin apseliyse çekmezler inş apsen yoktur gerci antibiyotik kullanıyorsun apsen yoktur ...
inş yarın ondan kurtulucaksınnn ve güzel güzel uyursun az daha sabırrr bu gece rabbim sana şifa vers,n inş rahat bir gece gecirirsinnn

yetercim ben cıkıyorm yemek yiyip gelcem burda olursan konuşuruz tatlımmm tekrar tekrar rabbim şifalar versinnnn sanaaa yaradana emanetrsin

kızlar artık çok sık gelemem bu kadar ama gelmeye çalışırım bakalım okulda işler çok olmazsa dersim olamdığında yalnız da kalmam lazım eee benim tüp bebek yaptırdığımı eşim ve ben dışında bilen yok.cümlenin saçmalığına bak eşim de bilsin di mi.neyse hepinizi öpüyorum yarıniş başı yaaaaaaa

özlemcim sıkma canını aynı duygular aynı fiziksel ağrıları ben yaşadım ve yaşıyorum ama bak 6 günüm kaldı ))))))hepsi geçicek bitanem

eeeeeeeee özlemcim nerden nereye dimi tuttu tucak bebek özlemi derken şimdi başka endişler başka düşünceler insan oğlu yaşadıkça daha neler görür neler hiseder çok şükür Allaha binlerce şükür hamilelik kolay değil anne olmak kolay değil ben hayret ediyorum insanlar 4 tane 5 tane nasıl doğurmuşlar doğurmak zor büyütmek zor eskiden kolaymıymış acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…