Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

imkan buldukça girersin canım akşamları girersin.
ben malesef akşamları pek giremiyorum çünki eşim bilgisayarı zapdediyo oyun oynuyo falan bende anca sofra yemek bulaşık derken birtürlü giremiyorum.

ay zeynep di mi yaa, tuylerim diken diken oldu sen boyle yazinca Insallah oyle olucak.
sonrada panaodlla selin guzel haberlerini alicaz, yeterrr de var ucunun haberini de arka arkaya alalim Insallah 2011in ilk aylarinda

bende varım artık puregon yapıyorum iki gündür ve burayı takip ediyorum ki bişeyler öğreneyim.

hayırlı olsun transferin. neden iki yapmadılar? benim ki özel banadamı iki transfer etmezler? birde benide ekler misin bbeelloovveedd anatolia beklemede

kızlarrrrrrrrrrr nerdesiniz hiç gelen giden olmamış topigeee özlemmmmmmmmmmmm nerdesin kuşumm:)

kızlar yazmadıgım zaman unutmuyorsunuz beni degilmi?????????????????????????????????????????????

sel ve özlem hanım bu saatte ne işiniz var burada))?

soranada sorarlarmış senin ne işin var bu saatte?????? şaka maka nedimecim az kaldı degilmi.........ben çok mutlu oluyorum böyle güzel haberlere............aslında seninle aynı tarihtemi transferimiz yapıldı.........benimde olsaydı dogurdum doguracagımın arasıydı degilmi............aman dikkat et kendine.......saglıkla kucagına al gel bizede resmini göster olurmu nedimecimmmmmmmmm

huhu kızlarrrrr biz geldikkkk ayyyyy sen aglama cnm ben sana kıyamam selcigim seni nasıl unuturuz cadııııım benim nasılsın tatlımmmmm
nedimeeeeeeeee nasılsın bitanemmm doguma az kaldı ayy ben çok heycanlanıyormmmm:)))

nedimecim teşekkürler çiçekleri çok severim..............siz naz yapacagınız yere biraz naz yapayım dedimmm

heyooooo 37.haftalık oldukkkk biz yupppiiiiiii kaldı 11 gün ayy allahım yaaaa aglasam mi? gülsem mi? aglasam diyorm çünkü çok korkuyormmm((((((8 gülsem diyorm kızma kavuşcam inşşş of offfffff allahımmm yardım ettt

ayşecim sana benim aklımdan geçeni söyleyeyimmi......kız erkendogarmış.......bence.................sen ........yılbaşı .................gecesi.........????????????????????????????????????????

ayyyy inanmıyorum EYLÜLün anneside uyumamış ayşem minik prensesimiz uytmadı mı?
:))))evet bitanem yaa bi zilli hiç uyumuyorrr oynuyorr oynasın bakalım az kaldı allahın izniyle ben o zaman sorcam ona totoya totoya vurcam :)))))
gece güzelleri analı kızlı tatlı cadımıyım yoksa????????????????????

evet benim tatlı cadımsınnn :)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…