kızlar artık çok sık gelemem bu kadar ama gelmeye çalışırım bakalım okulda işler çok olmazsa dersim olamdığında yalnız da kalmam lazım eee benim tüp bebek yaptırdığımı eşim ve ben dışında bilen yok.cümlenin saçmalığına bak eşim de bilsin di mi.neyse hepinizi öpüyorum yarıniş başı yaaaaaaa
ay zeynep di mi yaa, tuylerim diken diken oldu sen boyle yazinca Insallah oyle olucak.
sonrada panaodlla selin guzel haberlerini alicaz, yeterrr de var ucunun haberini de arka arkaya alalim Insallah 2011in ilk aylarinda
hepinize çok teşkr ederim dondurulmuşlarım yarın belli olucak..
Yaseminim çok geçmiş olsun kendine çok dikkat ett
yeteeerr cim bilgilerini verirsen seni listemize eklerim tabiki
hepinizi çok optümmm :))
bende varım artıkpuregon yapıyorum iki gündür ve burayı takip ediyorum ki bişeyler öğreneyim.
bende varım artıkpuregon yapıyorum iki gündür ve burayı takip ediyorum ki bişeyler öğreneyim.
sel ve özlem hanım bu saatte ne işiniz var burada))?
uykuyu arıyorum varmı burda???????????
sel ve özlem hanım bu saatte ne işiniz var burada))?
heyooooo 37.haftalık oldukkkk biz yupppiiiiiiikaldı 11 gün ayy allahım yaaaa aglasam mi? gülsem mi? aglasam diyorm çünkü çok korkuyormmm ((((((8 gülsem diyorm kızma kavuşcam inşşş of offfffff allahımmm yardım ettt
:))))evet bitanem yaa bi zilli hiç uyumuyorrr oynuyorr oynasın bakalım az kaldı allahın izniyle ben o zaman sorcam ona totoya totoya vurcam :)))))ayyyy inanmıyorum EYLÜLün anneside uyumamış ayşem minik prensesimiz uytmadı mı?
gece güzelleri analı kızlı tatlı cadımıyım yoksa????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?