Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

nedime peynir ekmek uyku getirirmi ???????????? karnım acıktı herhalde yiyorumda söylemesi ayıp

ayşecim sana benim aklımdan geçeni söyleyeyimmi......kız erkendogarmış.......bence.................sen ........yılbaşı .................gecesi.........????????????????????????????????????????

ay selcigim ne güzel olurdu tam bir yıl başı hediyesiii olurduuu ama bu kız babası gibi biraz vurdum duymaz tembelll bence eger d.r bıraksa normal dogum saati dogana kadar bekler :))))))))))))))

ay selcigim ne güzel olurdu tam bir yıl başı hediyesiii olurduuu ama bu kız babası gibi biraz vurdum duymaz tembelll bence eger d.r bıraksa normal dogum saati dogana kadar bekler :))))))))))))))

valla yaz bir kenara..........şimdiden ne isteyecegimide düşüneyimde?????????????????

evet canım beraberdik nedesek boş Allahım nederse o oluyor böyle olmasın da da vardır bir hayır diyorum ya anneliği yaşamak varsa kaderinde yaşın kaç olursa olsun onu yaşacaksındır benim akrabam 21 yılsonra hamile kaldı 45 yaşında HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ YA bak dua ediyorum ALLAHIM sele evlat ver iki birden ver ve evlatlarınla yüzünü güldür..AMİNNN ))))

offfffffffffffff offffffffffff kızlar midem anıyorrr gene şu şuruptan içim gelim bennn ay allahım yaaa bu nasıl bir yanma böyleee((((((((

amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benim amin

offfffffffffffff offffffffffff kızlar midem anıyorrr gene şu şuruptan içim gelim bennn ay allahım yaaa bu nasıl bir yanma böyleee((((((((

ayşecim bunlar erkende gelebilir ben bugece biraz tedirgin oldum çok aşağıda tekmeliyor çok fazla tuvalette kalıyorum bELİMDE ARADA SIZLIYOR bakalım ne olucak

ay nedimem aminnnnnn aminnn diyormmmm
rabbim olmayan herkese nasip etsinnn selcim rahman olan allahım tez zamnda yüzünü güldürsünnnn inşşş

kızlar tekrar söylüyorum ne yapın edin panadolla benide hamile bırakın artık tüp mü yaparsınız dogalgazmı bilmiyorum ama rekor kırmak istiyorum bu topikte herkes hamile diye???????????

acaba hiç topk başında dogum sancısı başlayan oldumu kk da.......nasıl soru ama..........

efet tatlım rennie o olmasa varya bu mide yanması asla geçmezz

bende ondan içiyorum ama ülser için verdi...birde 3 gündür patates suyu içiyorumda nasıl nekadar içecegimi bulamadım marankimi saraçoglumu......neyse yinede iyi geldi agrım geçti.........

ayşecim bunlar erkende gelebilir ben bugece biraz tedirgin oldum çok aşağıda tekmeliyor çok fazla tuvalette kalıyorum bELİMDE ARADA SIZLIYOR bakalım ne olucak
ayyy cnm benim benn her gece öyleyim ama tık yok vallla sanki elimi uzatsam alcak gibiyim bebegiii tam catımdaaa öyle baskı yapıyorki anlatamam aynı bengüven gibi yürüyorm bazende öylece yerimde kalıyorm cünkü sancı geliyor son 15 gündür bu sancılarvar ve dahada artıı bakalım ne zaman gelceklerrrr
kızlar tekrar söylüyorum ne yapın edin panadolla benide hamile bırakın artık tüp mü yaparsınız dogalgazmı bilmiyorum ama rekor kırmak istiyorum bu topikte herkes hamile diye???????????

ayyyy selcigimmm beni ne güldürdün kızzz o dogalgaz nerden aklına geldiii kurban oldugum allahım 2011 yılında nur topiu gibi bir evlat versinn sana aminnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

ahhh canımmm benim beni bu saatte güldürdün Allahım senide güldürsün inşallahhhhh biz sizin için dualarımıza devam edicez birgün bu dualar kabul olucak inşallah

kızlar yatın uyuyun diyecegim ama........yormayın kendinizi diye ....nedime senmi biraz psikolojik tedavi görmüştün........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…