ayşecim sana benim aklımdan geçeni söyleyeyimmi......kız erkendogarmış.......bence.................sen ........yılbaşı .................gecesi.........????????????????????????????????????????
nedime peynir ekmek uyku getirirmi ???????????? karnım acıktı herhalde yiyorumda söylemesi ayıp
ay selcigim ne güzel olurdu tam bir yıl başı hediyesiii olurduuuama bu kız babası gibi biraz vurdum duymaz tembelll bence eger d.r bıraksa normal dogum saati dogana kadar bekler :))))))))))))))
selcimmmmmmm afiyet olsun tatlımmm....
soranada sorarlarmış senin ne işin var bu saatte?????? şaka maka nedimecim az kaldı degilmi.........ben çok mutlu oluyorum böyle güzel haberlere............aslında seninle aynı tarihtemi transferimiz yapıldı.........benimde olsaydı dogurdum doguracagımın arasıydı degilmi............aman dikkat et kendine.......saglıkla kucagına al gel bizede resmini göster olurmu nedimecimmmmmmmmm
amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnevet canım beraberdik nedesek boş Allahım nederse o oluyor böyle olmasın da da vardır bir hayır diyorum ya anneliği yaşamak varsa kaderinde yaşın kaç olursa olsun onu yaşacaksındır benim akrabam 21 yılsonra hamile kaldı 45 yaşındaHAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ YA bak dua ediyorum ALLAHIM sele evlat ver iki birden ver ve evlatlarınla yüzünü güldür..AMİNNN ))))
nedime ayşe buyurun beraber olsun..................
offfffffffffffff offffffffffff kızlar midem anıyorrr gene şu şuruptan içim gelim bennn ay allahım yaaa bu nasıl bir yanma böyleee((((((((
offfffffffffffff offffffffffff kızlar midem anıyorrr gene şu şuruptan içim gelim bennn ay allahım yaaa bu nasıl bir yanma böyleee((((((((
evet canım beraberdik nedesek boş Allahım nederse o oluyor böyle olmasın da da vardır bir hayır diyorum ya anneliği yaşamak varsa kaderinde yaşın kaç olursa olsun onu yaşacaksındır benim akrabam 21 yılsonra hamile kaldı 45 yaşındaHAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ YA bak dua ediyorum ALLAHIM sele evlat ver iki birden ver ve evlatlarınla yüzünü güldür..AMİNNN ))))
senin şurubundamı reni...????????????nnnnnnnnn
efet tatlım rennie o olmasa varya bu mide yanması asla geçmezz
ayyy cnm benim benn her gece öyleyim ama tık yok vallla sanki elimi uzatsam alcak gibiyim bebegiiiayşecim bunlar erkende gelebilir ben bugece biraz tedirgin oldum çok aşağıda tekmeliyor çok fazla tuvalette kalıyorum bELİMDE ARADA SIZLIYOR bakalım ne olucak
kızlar tekrar söylüyorum ne yapın edin panadolla benide hamile bırakın artık tüp mü yaparsınız dogalgazmı bilmiyorum ama rekor kırmak istiyorum bu topikte herkes hamile diye???????????
kızlar tekrar söylüyorum ne yapın edin panadolla benide hamile bırakın artık tüp mü yaparsınız dogalgazmı bilmiyorum ama rekor kırmak istiyorum bu topikte herkes hamile diye???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?