nisanda nasıl olur

esmacannn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
150
26
98
32
Ay sonu nisanim var ama kv dem biz direk salona geceriz diyor. Eve gelip beni almalari gerekmezmi . Onlar Anadolu yakasinda ben avrupa yakasinda oturuyorum. Nişan evime yakin olacak. Düğün de onlara yakın. Annem de bunlar gelin almayada gelmez düğünde kendi evlerine yakin buraya gelmeye usenirler diyor. Sinir oldum haliyle.

Oyle sacma sey mi olur? Tabii ki de kiz evinden alinir. Sozlunuz ne diyo bu konuda?

EnHarbiKiz .!.:
Oyle sacma sey mi olur? Tabii ki de kiz evinden alinir. Sozlunuz ne diyo bu konuda?
Oda gelmelerini istiyor uzuluyor onlar hevesli olmayınca bende oyle

Benim çevremde sadece gelin alıcı yapıldı buna bende dahil nişanda kimse gelip almadı. Zaten fotoğraf çekiminde olduğumuz için eşimle oradan direk salona geçtik. Bilemedim

gelinlikle evden çıkma kısmında tabi gelip alınır ama nişanda da mı öyle oluyormuş bilmiyordum..
herkes nişanım olan yere gitmişti.. ben işten çıkıp eve koşup hazırlanıp babamla gitmiştim:)
bi de trafiğe takılıp geç kalmıştık :)
eşim kapıda karşıladı elele girdik salona assolist gibi:) bence uygundu her açıdan..
ama illa istiyorsanız bence sözlünüz ailesini alır gelir buna hayır demek de ayıp olur madem istiyorsunuz..

Benimde bildigim nisanda birde kinada gelin alinmaz. Benimde nisanimda ve kinamda esim beni kuaforden aldi fotograf cekimlerine gittikk ordanda salona gectik.

E="Limonsarisi, post: 37608536, member: 517578"]Benim çevremde sadece gelin alıcı yapıldı buna bende dahil nişanda kimse gelip almadı. Zaten fotoğraf çekiminde olduğumuz için eşimle oradan direk salona geçtik. Bilemedim[/QUOTE]
Bilmiyorum ama cevremde hep oyle gordum. Usengeclikten birazda cunku yollari ayni bizim evden geccekler

Bende ailemde cok istiyo r sozlumde oyle

Bende ailemde cok istiyo r sozlumde oyle

adet neyse nedir de madem istiyorsunuz bi köprü geçecekler neden bu kadar uzar konular hiç anlamam.. salona kadar sırtlarında taşımayacaklar ya seni.. illa bizim adetimizde yok diyip duruyorlarsa da bırak kötü olma zorla yapılan işten de hayır gelmez zaten asık suratla gelirler almaya bu seferde..

Insanin hayatinda kac kez baba evinden cikar anlamiyorum kendi kizida evlenicek onun gekin almasini dusunuyor

Gelin alma varda , Gelinlikle evden alirlar.

Ama bisanda almazlar hic duymadim .. benimde nisanim oldu gelip alma felan olmadi yok zaten nisanda oyle sey...

böyle şeylere takılma.ben düğün günü eşimi almaya gittim düşün :) babam götürdü.fotoğraf çekimine yetişmemiz lazımdı.araba süsü bitmedi yetişmedi.bide benim gelinlikçi onların evinin yakınındaydı.gelinliği aldığım yer üstümü başımı düzeltsin gelinliği iyi oturtsunlar üstüme diye orayada uğramam gerekiyordu o yüzden ben gittim eşimin yanına :) bide o giyinene kadar sokakta sap gibi tek başıma bekledim :) gelen geçen baktı.hiç stres olmadım. sen günün keyfini çıkart.böyle adetlere takılma.ama işte büyükler ve adetleri.heyseki benim ailemde eşimin aileside adetleri takmaz.daha doğrusu bilmezler.sonuç olarak düğünümüzün yapılacağı otele arabamıza binip kendimiz gittik.ailelerle orada buluştuk.seni gelip alınca ne olacak.biz bu kızı gelin olarak istiyoruz mesajını mı vermiş olacaklar.gönülden istesinler gönülden

Gelin alma varda , Gelinlikle evden alirlar.

Ama bisanda almazlar hic duymadim .. benimde nisanim oldu gelip alma felan olmadi yok zaten nisanda oyle sey...
Nisani gectim ama dugundede nazlancaklar aileminde hevesi var

Bendende adet beklemsinler o halde kendileride kiz tarafinin yapicaklarini hic atlamazlar ama

Nişanda evden alma diye bir adet yokki zaten en azından ben duymadım görmedim bilmiyorum.. Bu özel ve güzel gününü böyle şeyleri dert edip mahvetme bence günün tadını çıkar

bizim bi tanıdığın düğününe 2 gün kala aileler bohça denen saçmalık yüzünden nişanı attılar.telefon geldi düğün iptal diye.herşey hazır düşün.allah bu kayınvalidelere akıl fikir versin.sende fazla takma üzülme.inadına o gün neşeli ol.

Nisanda kız almaya gelindiğini ilk kez duydum ben kendi ailemle gittim eşim kendi ailesiyle hatta ben Arkadaşlarımla gittim nişanıma

Ben napiyorum anlamıyorum hep rahatimi dusunuyor misafir gibi davraniyor terslesmelrimiz lluyor inatlasiyirum gitmicem evine diye yine sayhi diyorum gidiyorum oda farkinda durgunlastim niye uzgunsun diyor ama hep kvlik yapiyor

ay gelmesinler işte ne güzel. keşke bana da gelmeseler. oğlan evi gelip aldı mı daha hüzünlü oluyor gibi sanki. öyle mutlu günlerde ne gerek var ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…