Oda gelmelerini istiyor uzuluyor onlar hevesli olmayınca bende oyleEnHarbiKiz .!.:Oyle sacma sey mi olur? Tabii ki de kiz evinden alinir. Sozlunuz ne diyo bu konuda?
Ay sonu nisanim var ama kv dem biz direk salona geceriz diyor. Eve gelip beni almalari gerekmezmi . Onlar Anadolu yakasinda ben avrupa yakasinda oturuyorum. Nişan evime yakin olacak. Düğün de onlara yakın. Annem de bunlar gelin almayada gelmez düğünde kendi evlerine yakin buraya gelmeye usenirler diyor. Sinir oldum haliyle.
Bende ailemde cok istiyo r sozlumde oylegelinlikle evden çıkma kısmında tabi gelip alınır ama nişanda da mı öyle oluyormuş bilmiyordum..
herkes nişanım olan yere gitmişti.. ben işten çıkıp eve koşup hazırlanıp babamla gitmiştim:)
bi de trafiğe takılıp geç kalmıştık :)
eşim kapıda karşıladı elele girdik salona assolist gibi:) bence uygundu her açıdan..
ama illa istiyorsanız bence sözlünüz ailesini alır gelir buna hayır demek de ayıp olur madem istiyorsunuz..
Bende ailemde cok istiyo r sozlumde oyle
Insanin hayatinda kac kez baba evinden cikar anlamiyorum kendi kizida evlenicek onun gekin almasini dusunuyoradet neyse nedir de madem istiyorsunuz bi köprü geçecekler neden bu kadar uzar konular hiç anlamam.. salona kadar sırtlarında taşımayacaklar ya seni.. illa bizim adetimizde yok diyip duruyorlarsa da bırak kötü olma zorla yapılan işten de hayır gelmez zaten asık suratla gelirler almaya bu seferde..
Nisani gectim ama dugundede nazlancaklar aileminde hevesi varGelin alma varda , Gelinlikle evden alirlar.
Ama bisanda almazlar hic duymadim .. benimde nisanim oldu gelip alma felan olmadi yok zaten nisanda oyle sey...
Bendende adet beklemsinler o halde kendileride kiz tarafinin yapicaklarini hic atlamazlar amaböyle şeylere takılma.ben düğün günü eşimi almaya gittim düşün :) babam götürdü.fotoğraf çekimine yetişmemiz lazımdı.araba süsü bitmedi yetişmedi.bide benim gelinlikçi onların evinin yakınındaydı.gelinliği aldığım yer üstümü başımı düzeltsin gelinliği iyi oturtsunlar üstüme diye orayada uğramam gerekiyordu o yüzden ben gittim eşimin yanına :) bide o giyinene kadar sokakta sap gibi tek başıma bekledim :) gelen geçen baktı.hiç stres olmadım. sen günün keyfini çıkart.böyle adetlere takılma.ama işte büyükler ve adetleri.heyseki benim ailemde eşimin aileside adetleri takmaz.daha doğrusu bilmezler.sonuç olarak düğünümüzün yapılacağı otele arabamıza binip kendimiz gittik.ailelerle orada buluştuk.seni gelip alınca ne olacak.biz bu kızı gelin olarak istiyoruz mesajını mı vermiş olacaklar.gönülden istesinler gönülden
Nisanda kız almaya gelindiğini ilk kez duydum ben kendi ailemle gittim eşim kendi ailesiyle hatta ben Arkadaşlarımla gittim nişanımaAy sonu nisanim var ama kv dem biz direk salona geceriz diyor. Eve gelip beni almalari gerekmezmi . Onlar Anadolu yakasinda ben avrupa yakasinda oturuyorum. Nişan evime yakin olacak. Düğün de onlara yakın. Annem de bunlar gelin almayada gelmez düğünde kendi evlerine yakin buraya gelmeye usenirler diyor. Sinir oldum haliyle.
Ben napiyorum anlamıyorum hep rahatimi dusunuyor misafir gibi davraniyor terslesmelrimiz lluyor inatlasiyirum gitmicem evine diye yine sayhi diyorum gidiyorum oda farkinda durgunlastim niye uzgunsun diyor ama hep kvlik yapiyorbizim bi tanıdığın düğününe 2 gün kala aileler bohça denen saçmalık yüzünden nişanı attılar.telefon geldi düğün iptal diye.herşey hazır düşün.allah bu kayınvalidelere akıl fikir versin.sende fazla takma üzülme.inadına o gün neşeli ol.
Kuaför den gelin alinior amaNisanda kız almaya gelindiğini ilk kez duydum ben kendi ailemle gittim eşim kendi ailesiyle hatta ben Arkadaşlarımla gittim nişanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?