Ay sonu nisanim var ama kv dem biz direk salona geceriz diyor. Eve gelip beni almalari gerekmezmi . Onlar Anadolu yakasinda ben avrupa yakasinda oturuyorum. Nişan evime yakin olacak. Düğün de onlara yakın. Annem de bunlar gelin almayada gelmez düğünde kendi evlerine yakin buraya gelmeye usenirler diyor. Sinir oldum haliyle.
Valla bunun sonu hüsran olacak çok belli. Diger topiktende af edersin senin az olmadigin çok belliydi. Kayinvaliden agzi ile kus tutsa yaranamaz sana. Saçma sapan adet bile üretiyorsun. Hiç bir zaman nisanda kiz alma olmaz. Zaten kiz alma adeti, adi üstünde kizi alinca oluyor, yani dügünde.
Gerçekten o kayinvalideye su an çok acidim
aileler arasında çok kalmadan sözlünüz ile halledin meseleyi sıçratmadanAy sonu nisanim var ama kv dem biz direk salona geceriz diyor. Eve gelip beni almalari gerekmezmi . Onlar Anadolu yakasinda ben avrupa yakasinda oturuyorum. Nişan evime yakin olacak. Düğün de onlara yakın. Annem de bunlar gelin almayada gelmez düğünde kendi evlerine yakin buraya gelmeye usenirler diyor. Sinir oldum haliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?