- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Evet takılıyo diye biliyorum ben
Çok yakın arkadaşınız ise takabilirsiniz size kalmış. Ya da direkt düğünü olunca düğünde takarsınız:)Arkadaslar da takar mi sizce
Bizde takılır yakın akrabalar vs takar isteyenler tabi şart değil düğün gibi olmaz yada nişanda para takılır düğünde altın.Merhabalar hanimlar
Bir arkadasimin nişanı var ve salon tuttu.
Nisanda taki ya da para takmak gerekir mi bilemiyorum. Ablam evde nisan yapmisti fakat arkadaslari taki takmadı. Tabi takmama nedenleri salonda olmamasi da olabilir.
Sizce salondaki nisanda arkadasa para ya da taki takilir mi? Arkadaslar da bisey takiyor mu
Çok büyük paralar takılmıyor ama isteyen gönlünden ne kadar geçiyorsa takıyor bna 10 tl bile takan olmuştuMerhabalar hanimlar
Bir arkadasimin nişanı var ve salon tuttu.
Nisanda taki ya da para takmak gerekir mi bilemiyorum. Ablam evde nisan yapmisti fakat arkadaslari taki takmadı. Tabi takmama nedenleri salonda olmamasi da olabilir.
Sizce salondaki nisanda arkadasa para ya da taki takilir mi? Arkadaslar da bisey takiyor mu
Çok büyük paralar takılmıyor ama isteyen gönlünden ne kadar geçiyorsa takıyor bna 10 tl bile takan olmuştu
Bu evine gidince ev hediyesi olarak verilir benim bildiğim. Nisan esnasinda böyle bir şey vereni hic görmedim.Ben çeyiz hediyesi alıp nişanda verdim hem ihtiyacı olan bir şeydi hem de yakın arkadaşımı boş geçmek istemedim fikir olur belki
100 tl bnce yeterli benimde modelim bozulmuştu ama çaktırmadım10 tl mi yok artik saka gibi :) 100 tl takmayi düşünüyorum ama kucuk mu kalir bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?