Nisanda taki takilir mi

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhabalar hanimlar
Bir arkadasimin nişanı var ve salon tuttu.
Nisanda taki ya da para takmak gerekir mi bilemiyorum. Ablam evde nisan yapmisti fakat arkadaslari taki takmadı. Tabi takmama nedenleri salonda olmamasi da olabilir.
Sizce salondaki nisanda arkadasa para ya da taki takilir mi? Arkadaslar da bisey takiyor mu

Bizde takılır yakın akrabalar vs takar isteyenler tabi şart değil düğün gibi olmaz yada nişanda para takılır düğünde altın.

Bizde nisanda da düğünde de takı olur. Nisanda daha ufak tefek seyler. Ornek vereyim teyze yigenine nişanda yarim ya da ceyrek takar,düğünde bilezik gibi.
Arkadasinizla yakınlığınıza bağlı birazda,para da takabilirsiniz. Gelin hanım onu ceyizi icin kullanır.

Ben kendi nisanımda istemedim yakin arkadaşlarıma da söyledim, takı töreni yapmayacağız diye. Ancak erkek tarafının akrabaları takmak istediler , taktılar.
Kendi arkadaslarima yakin zamana kadar takıyordum. Sonra düğünde altın takabilmek için vazgeçtim. Son nişanlanan arkadaşıma takmadım, düğününde altın takacağım ins.

Çok büyük paralar takılmıyor ama isteyen gönlünden ne kadar geçiyorsa takıyor bna 10 tl bile takan olmuştu

damadin ailesi isterse takar
nişanda akrabalar arkadaşlar taki takmaz dugunde olacak sonucta
ailenin taktiklari dugunden once geri verilir salonda takilsin diye milletin taktiklarini tek tek dagitamazlar sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…