Amin çok teşekkür ederim..olumlu olursa yazarım sana ikinciyi orda denersin inş yüzümüz güler. Ben iki embriyo koydurmayı çok istiyorum ama başkent tam özel hastane olmuyor sanırım ..hani dışarda özele parayı peşin filn verince yapiyolarmsOh iyi canm kendini iyi hissetmen.. tek merkezle kalma git öngörüşmeni yap. Ben inan çok pişmanım keşke bikaç yerle görüşüp karar verseydim diyorum.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim tüm kalbimle diliyorum..
Ben başladım canım çarşamba günü yumurta toplama işlemi olacak bakalım inşallah iyi olur sen ne yaptın canımKızlar durumlar nasıll? Tedavisi başlayan biten oldumu:)
Bende transfer oldum 3. Gunumdeyimm zaman gecmiyor. Sol kasigim gidiklaniyor.Kızlar durumlar nasıll? Tedavisi başlayan biten oldumu:)
allahim aglatmadinn :)Böl bol gül ozaman canımiyi düşün iyi olsun pozitif sonucunu bekliyorummm
adet olmayi bekliyorum tahmini 7si gibi adet olurum. hala saf gibi acaba bi ihtimal hamile kalir miyim tam tedavi öncesi bi mucize olur mu ki diye aklima gelip duruyoreminim beni cok iyi anlarsin
son dakikada merkez degisikligi yaptim o yuzden insallah bi aksilik olmazsa mayista baslicaz insallah cnmCanım naptın merak ettim. Tedaviye başladın mı tekrar?
Himm hayırlısı olsun bakalim ben de adeti bekliyorumson dakikada merkez degisikligi yaptim o yuzden insallah bi aksilik olmazsa mayista baslicaz insallah cnm
senin de hayirli olur insallahHimm hayırlısı olsun bakalim ben de adeti bekliyorum
Canım hayırlı olsun tedavin bnde başladım dün ilk kez vuruldum gonal f 150 ama dr beni kontrole filn çağırmadı ya kafama takildi gelecek cuma gel diyo yani cuma basladim diger cuma kontrol cok gec degil mi ya..kızlar mrb bende yeni başladım gonal-f 150 vuruluyorum 3 gün oldu yarın ilk kontrolüm var bu süreçte yemek içmek gereken birşeyler varmı neler yapıyorsunuz bu süreçte. allahım hepimize yardımcı olsun inşallah bol bol pozitifler çıkar bu ay
sağol cnm seninde tedavin hayırlı olsun inşallahh geç aslında bilemedim ki ben 4 gün 150 vuruldum kontrole çağırdı geçen c.tesi 225 e çıkardı iğneyi çarşambaya kadar 225 vurcam çarşamba tekrar kontrole çağırdı bu arada bugün gittğimde cetrotide verdi 2 taneCanım hayırlı olsun tedavin bnde başladım dün ilk kez vuruldum gonal f 150 ama dr beni kontrole filn çağırmadı ya kafama takildi gelecek cuma gel diyo yani cuma basladim diger cuma kontrol cok gec degil mi ya..
Hayırlısı olsun hakkında canım. Benim de sebepsiz ve ben de pazartesi günü 2. tüp bebek için iğnelere başladım. Yarın kontrolüm var bakalım.Kızlar selam. Ben de 3 ay aradan sonra 2. Denememi yapacağım dondurulmuş 5. Gün embriyosu ile. Regl olmayi bekliyorum.Benimki sebepsiz infertilite. Inşallah hep beraber bu sefer güzel haberleri alırız
Bende vardı dört defa normal hamile kaldım kalp atışı olduğu halde düşük yaptım ocak ayında tüplerimin ikisi alındı bu ay tüp bebek tedavisi görüyorum. Hidrosalpenks embriyo tutunmasını engelliyo tutunan embriyo üzerine toksik etki yapıyo aldırmak gerekiyo yada tıkaç uygulanıyoİki tüpündede Hidrosalpenks olup tüp bebek ile hamile kalan varmı arkadaslar. Yardımlarınıza bilgilerinize çok ihtiyacım var
Bende vardı dört defa normal hamile kaldım kalp atışı olduğu halde düşük yaptım ocak ayında tüplerimin ikisi alındı bu ay tüp bebek tedavisi görüyorum. Hidrosalpenks embriyo tutunmasını engelliyo tutunan embriyo üzerine toksik etki yapıyo aldırmak gerekiyo yada tıkaç uygulanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?