NİSANDA TÜP BEBEK YAPTIRMAYA KARAR VERENLER

Amin çok teşekkür ederim..olumlu olursa yazarım sana ikinciyi orda denersin inş yüzümüz güler. Ben iki embriyo koydurmayı çok istiyorum ama başkent tam özel hastane olmuyor sanırım ..hani dışarda özele parayı peşin filn verince yapiyolarms

Hadi hayırlısı bol şanslar birsürü ii kalitede vardr inş bn de memleketime gidiyorum şuan:) perşembe ilk randevu inş adet 2.3 güne denk gelir onu düşünüyorum simdi

kızlar mrb bende yeni başladım gonal-f 150 vuruluyorum 3 gün oldu yarın ilk kontrolüm var bu süreçte yemek içmek gereken birşeyler varmı neler yapıyorsunuz bu süreçte. allahım hepimize yardımcı olsun inşallah bol bol pozitifler çıkar bu ay

Canım hayırlı olsun tedavin bnde başladım dün ilk kez vuruldum gonal f 150 ama dr beni kontrole filn çağırmadı ya kafama takildi gelecek cuma gel diyo yani cuma basladim diger cuma kontrol cok gec degil mi ya..

Canım hayırlı olsun tedavin bnde başladım dün ilk kez vuruldum gonal f 150 ama dr beni kontrole filn çağırmadı ya kafama takildi gelecek cuma gel diyo yani cuma basladim diger cuma kontrol cok gec degil mi ya..
sağol cnm seninde tedavin hayırlı olsun inşallahh geç aslında bilemedim ki ben 4 gün 150 vuruldum kontrole çağırdı geçen c.tesi 225 e çıkardı iğneyi çarşambaya kadar 225 vurcam çarşamba tekrar kontrole çağırdı bu arada bugün gittğimde cetrotide verdi 2 tane

Kızlar selam. Ben de 3 ay aradan sonra 2. Denememi yapacağım dondurulmuş 5. Gün embriyosu ile. Regl olmayi bekliyorum.Benimki sebepsiz infertilite. Inşallah hep beraber bu sefer güzel haberleri alırız

Kızlar selam. Ben de 3 ay aradan sonra 2. Denememi yapacağım dondurulmuş 5. Gün embriyosu ile. Regl olmayi bekliyorum.Benimki sebepsiz infertilite. Inşallah hep beraber bu sefer güzel haberleri alırız
Hayırlısı olsun hakkında canım. Benim de sebepsiz ve ben de pazartesi günü 2. tüp bebek için iğnelere başladım. Yarın kontrolüm var bakalım.

Merhaba hepimizin tedavisi hayırlı olsun bende 9 Nisan’da cetrotide 13 Nisan’da da Gonal f 150 kullanmaya başladım gün aşırı usg ve e2 kontrolüm var en büyüğü 13-14 mm foliküller var Cumartesi ye kadar ilaçlara devam muhtemelen Cumartesi akşam ovitrelle yapıp pazartesi sabah toplancak giderlerse 5.gün embriyosu taze transfer planlanıyor

İki tüpündede Hidrosalpenks olup tüp bebek ile hamile kalan varmı arkadaslar. Yardımlarınıza bilgilerinize çok ihtiyacım var

İki tüpündede Hidrosalpenks olup tüp bebek ile hamile kalan varmı arkadaslar. Yardımlarınıza bilgilerinize çok ihtiyacım var
Bende vardı dört defa normal hamile kaldım kalp atışı olduğu halde düşük yaptım ocak ayında tüplerimin ikisi alındı bu ay tüp bebek tedavisi görüyorum. Hidrosalpenks embriyo tutunmasını engelliyo tutunan embriyo üzerine toksik etki yapıyo aldırmak gerekiyo yada tıkaç uygulanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…