NİSANDA TÜP BEBEK YAPTIRMAYA KARAR VERENLER

merhaba kızlar.. bende pazartesi gideceğim hastaneye.. iki başarısız aşılamam var.. inşallah bu son olur...
rabbim tez zamanda meleklerimize kavuşmayı nasip etsin..

Canım benim çok güzel açıklamışsın uzun uzun sağolasın. İnşallah iki embriyo dımsıkı tutunur sana çok güzel ya ama bana her halde iki embriyo koymazlar çünkü maalesef yarım rahimliyimumarım bu ay içinde sarkıtnadan banada transfer yapar doktor

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Senin için de hayırlısı olsun inşallah. Aklına takılanları her zaman sorabilirsin.

Merhaba cnm az önce kışla başkent erhan şimşek ten randevu aldım önümüzdeki perşembeye.. adanadan bi arkadaşa sordum bu doktoru tavsiye etti.bnde randevu olusturdum.. Hakkımızda hayırlısı valla bilmiyorum ama sanki üstümden bi yük kalkti:)

Kızlar pazartesi opu olmuştum. Toplanan 7 yumurtamın yedisi de döllenmişti ve hepsi 1.kalite olarak halen devam ediyor. Yarın 14:30'da 2 adet 5.gün embriyosu transferi olacağım inşallah.

Kızlar pazartesi opu olmuştum. Toplanan 7 yumurtamın yedisi de döllenmişti ve hepsi 1.kalite olarak halen devam ediyor. Yarın 14:30'da 2 adet 5.gün embriyosu transferi olacağım inşallah.
Merhaba canım hakkında hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır merak ettim acaba Yaşınız kaç yaşdan dolayı iki embriyo konulmuyor diye biliyorum vr benim de tek embriyo olacak muhtemelen

Merhaba canım hakkında hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır merak ettim acaba Yaşınız kaç yaşdan dolayı iki embriyo konulmuyor diye biliyorum vr benim de tek embriyo olacak muhtemelen
34 yaşındayım ben. Özel hastanedelern br çoğu isterseniz koyuyor 2 embryo.

Oh iyi canm kendini iyi hissetmen.. tek merkezle kalma git öngörüşmeni yap. Ben inan çok pişmanım keşke bikaç yerle görüşüp karar verseydim diyorum.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim tüm kalbimle diliyorum..

masallah hayirli olsunn. Benim bir tane kalmis onu transfer ettiler bu gun

Aynı problemleri taşıyoruz balım. Umatım sağlıkla tutunur bebişler. Nerede oldunuz tedavinizi?? Süreç nası ilerledi sizin?

Canım merhaba. İnşallah sağlıkla pozitif haberini alırız buradan.Ben de centrum düşünüyorum. Sizin problem neydi tüp bebek yapmaya neden olacak? Bide rapor geçerli mi?

masallah hayirli olsunn. Benim bir tane kalmis onu transfer ettiler bu gun
Canım senin de hayırlı olsun tedavin

Canım merhaba. İnşallah sağlıkla pozitif haberini alırız buradan.Ben de centrum düşünüyorum. Sizin problem neydi tüp bebek yapmaya neden olacak? Bide rapor geçerli mi?
Bizim problem eşimde sperm sayısının çok düşük olmasıydı. Centrum’da rapor geçiyor evet. Ve rapor çıkarmak konusunda da yardımcı oluyorlar. Ben de raporluyum. Ufuk üniversitesinden çıkardım raporu.

34 yaşındayım ben. Özel hastanedelern br çoğu isterseniz koyuyor 2 embryo.
Ben de özelde yaptırıyorum ama iki embriyo olmayacak yani görümcemde yaptırdı orda ona tek embriyo koyuldu ben iki istiyorum ama tabi yumurtam olursa saol canım cevabın için

Kızlar ben bugun tedaviye başladım ilk ignelerimi yaptım bu sefer inşallah olucakk

Recai hoca nası birisi ilgili mi? Bazı merkezlerde mesela yumurta toplamaya falan asistanlar giriyormuş centrumda nasıldı? Çok soru soruyorum ama centrumda yakın dönemde yaptıran biriylee konuşmaya çok ihtiyacım vardı.. Sperm seçimi için özel bi yöntem uygulandı mı canın?? Son sorum raporlu fiyat neydi?

Tesekkur ederim cnmm

Canım ben recai hocanın hastası değilim. Oğlu emre pabuççunun hastasıyım. Emre bey aynı zamanda ufuk ünivnin de doktoru. Yumurta takibimi üniversitede yaptı hoca. Yumurta toplamaya da klinikte gürhan hoca girdi. O da en az recai bey kadar iyi bir hoca. Prof zaten. Ben çok memnunum doktorlardan ve klinikten. Sperm seçmek için imsi ve mikroçip yöntemleri uygulandı. Raporlu 3.500 ödedim canm ilaçlar da 450 civarı tuttu.

Anladım canım. Çok çok çok teşekkür ederim cevapların için... İnşallah güzel haberler alırız senden. Yarın inşallah bebişlerini sorunsuz alırsın ve 9 ay ayrılmazsınız birbirinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…