- 7 Temmuz 2017
- 973
- 1.129
- 113
- 38
Canım benim çok güzel açıklamışsın uzun uzun sağolasın. İnşallah iki embriyo dımsıkı tutunur sana çok güzel ya ama bana her halde iki embriyo koymazlar çünkü maalesef yarım rahimliyimumarım bu ay içinde sarkıtnadan banada transfer yapar doktorBen Ankara'da Centrum tüp bebek merkezine gidiyorum. Bazı doktorlar yumurta toplama aşamasından sonra 1 ay rahmi dinlendirmek istiyor yada ohss diye bir durum var yumurtaların aşırı uyarılması demek. Yine bu durumda da o ay transfer yapılmıyor. yani bir kaç sebep daha olabilir buna doktorunuz karar veriyor, her doktora göre de değişiyor.
Süreç de herkese göre farklı işliyor. Uzun protokol ve kısa protokol var. Buna doktorunuz sizin durumunuza göre karar verecek. Benim şöyle oldu mesela. Önceden tüm tahlil tetkiklerimi yaptırmıştım, rahim filmimi de çektirmiştim. Aynı şekilde eşim de sperm testlerini ve hormon testlerini yaptırmıştı. Her şeyimiz hazır olarak gittik doktora. Bu ayki adetinle başlayalım dedi. 19 martta adet oldum. 21 martta iğnelerimi yapmaya başladım. 10 günde yumurtalar istenilen boyuta geldi ve 31 martta çatlatma iğnesi yaptım. Çatlatma iğnesinden 1,5 gün sonra 7 adet yumurtam toplandı, hepsi döllendi. Cumartesi günü 2 tane 5. gün embriyo transferi olacağım inşallah.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Senin için de hayırlısı olsun inşallah. Aklına takılanları her zaman sorabilirsin.Canım benim çok güzel açıklamışsın uzun uzun sağolasın. İnşallah iki embriyo dımsıkı tutunur sana çok güzel ya ama bana her halde iki embriyo koymazlar çünkü maalesef yarım rahimliyimumarım bu ay içinde sarkıtnadan banada transfer yapar doktor
Merhaba cnm az önce kışla başkent erhan şimşek ten randevu aldım önümüzdeki perşembeye.. adanadan bi arkadaşa sordum bu doktoru tavsiye etti.bnde randevu olusturdum.. Hakkımızda hayırlısı valla bilmiyorum ama sanki üstümden bi yük kalkti:)Canım amacım asla seni korkutmak değil beni yanlış anlama lütfen. Bırak Gökhan hocayla görüşmeyi Sonucumu sormak için bile aramadılar ne durumdasınız demediler. Zaten yumurta toplamanın olduğu gün ücreti ödüyosunuz, o günden sonra hiç ilgili değillerdi. Eğer fırsatın varsa bildiğim kadarıyla başkent var, turan çetin var birde acıbadem volkan hoca var. Ama başkentin başarı yüzdesi daha çok diye duydum. Maddi açıdan da daha uygundu başkent..
Bu şikayetlerimi instgramdan gökhan hocaya ileteceğim. Çünkü ulaşabileceğim bi cep numarası yok bende. Ancak medline ı arayıp ulaşabilirdim onu da ben istemedim zaten yeni yeni toparlanıyorum...
Bu arada bu ulaşılabilecek kişisel numaratı bilmek de önemli. Ankarada tüp bebek yaptıran tanıdıklarım hep doktorlarına cep telefonundan istedikleri anda ulaşabiliyorlar..
Merhaba canım hakkında hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır merak ettim acaba Yaşınız kaç yaşdan dolayı iki embriyo konulmuyor diye biliyorum vr benim de tek embriyo olacak muhtemelenKızlar pazartesi opu olmuştum. Toplanan 7 yumurtamın yedisi de döllenmişti ve hepsi 1.kalite olarak halen devam ediyor. Yarın 14:30'da 2 adet 5.gün embriyosu transferi olacağım inşallah.
34 yaşındayım ben. Özel hastanedelern br çoğu isterseniz koyuyor 2 embryo.Merhaba canım hakkında hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır merak ettim acaba Yaşınız kaç yaşdan dolayı iki embriyo konulmuyor diye biliyorum vr benim de tek embriyo olacak muhtemelen
Oh iyi canm kendini iyi hissetmen.. tek merkezle kalma git öngörüşmeni yap. Ben inan çok pişmanım keşke bikaç yerle görüşüp karar verseydim diyorum.Merhaba cnm az önce kışla başkent erhan şimşek ten randevu aldım önümüzdeki perşembeye.. adanadan bi arkadaşa sordum bu doktoru tavsiye etti.bnde randevu olusturdum.. Hakkımızda hayırlısı valla bilmiyorum ama sanki üstümden bi yük kalkti:)
masallah hayirli olsunn. Benim bir tane kalmis onu transfer ettiler bu gunKızlar pazartesi opu olmuştum. Toplanan 7 yumurtamın yedisi de döllenmişti ve hepsi 1.kalite olarak halen devam ediyor. Yarın 14:30'da 2 adet 5.gün embriyosu transferi olacağım inşallah.
Aynı problemleri taşıyoruz balım. Umatım sağlıkla tutunur bebişler. Nerede oldunuz tedavinizi?? Süreç nası ilerledi sizin?Kızlar merhaba benim de cumartesi transferim var çift beşinci gün embriyosu transfer edilecek 19 yumurtam toplandı 10 tanesi sağlıklı şükür çok heyecanlıyım ilk tüp denemem pco hastasıyım eşimin de morfoloji sorunu var
Canım merhaba. İnşallah sağlıkla pozitif haberini alırız buradan.Ben de centrum düşünüyorum. Sizin problem neydi tüp bebek yapmaya neden olacak? Bide rapor geçerli mi?Ben Ankara'da Centrum tüp bebek merkezine gidiyorum. Bazı doktorlar yumurta toplama aşamasından sonra 1 ay rahmi dinlendirmek istiyor yada ohss diye bir durum var yumurtaların aşırı uyarılması demek. Yine bu durumda da o ay transfer yapılmıyor. yani bir kaç sebep daha olabilir buna doktorunuz karar veriyor, her doktora göre de değişiyor.
Süreç de herkese göre farklı işliyor. Uzun protokol ve kısa protokol var. Buna doktorunuz sizin durumunuza göre karar verecek. Benim şöyle oldu mesela. Önceden tüm tahlil tetkiklerimi yaptırmıştım, rahim filmimi de çektirmiştim. Aynı şekilde eşim de sperm testlerini ve hormon testlerini yaptırmıştı. Her şeyimiz hazır olarak gittik doktora. Bu ayki adetinle başlayalım dedi. 19 martta adet oldum. 21 martta iğnelerimi yapmaya başladım. 10 günde yumurtalar istenilen boyuta geldi ve 31 martta çatlatma iğnesi yaptım. Çatlatma iğnesinden 1,5 gün sonra 7 adet yumurtam toplandı, hepsi döllendi. Cumartesi günü 2 tane 5. gün embriyo transferi olacağım inşallah.
Canım senin de hayırlı olsun tedavinmasallah hayirli olsunn. Benim bir tane kalmis onu transfer ettiler bu gun
Bizim problem eşimde sperm sayısının çok düşük olmasıydı. Centrum’da rapor geçiyor evet. Ve rapor çıkarmak konusunda da yardımcı oluyorlar. Ben de raporluyum. Ufuk üniversitesinden çıkardım raporu.Canım merhaba. İnşallah sağlıkla pozitif haberini alırız buradan.Ben de centrum düşünüyorum. Sizin problem neydi tüp bebek yapmaya neden olacak? Bide rapor geçerli mi?
Ben de özelde yaptırıyorum ama iki embriyo olmayacak yani görümcemde yaptırdı orda ona tek embriyo koyuldu ben iki istiyorum ama tabi yumurtam olursa saol canım cevabın için34 yaşındayım ben. Özel hastanedelern br çoğu isterseniz koyuyor 2 embryo.
Senin yaş kaç canım?Ben de özelde yaptırıyorum ama iki embriyo olmayacak yani görümcemde yaptırdı orda ona tek embriyo koyuldu ben iki istiyorum ama tabi yumurtam olursa saol canım cevabın için
26 yaşındayım ben canım ama benim yaşta tutmuyor zatenSenin yaş kaç canım?
Recai hoca nası birisi ilgili mi? Bazı merkezlerde mesela yumurta toplamaya falan asistanlar giriyormuş centrumda nasıldı? Çok soru soruyorum ama centrumda yakın dönemde yaptıran biriylee konuşmaya çok ihtiyacım vardı.. Sperm seçimi için özel bi yöntem uygulandı mı canın?? Son sorum raporlu fiyat neydi?Canım senin de hayırlı olsun tedavin
Bizim problem eşimde sperm sayısının çok düşük olmasıydı. Centrum’da rapor geçiyor evet. Ve rapor çıkarmak konusunda da yardımcı oluyorlar. Ben de raporluyum. Ufuk üniversitesinden çıkardım raporu.
Tesekkur ederim cnmmCanım senin de hayırlı olsun tedavin
Bizim problem eşimde sperm sayısının çok düşük olmasıydı. Centrum’da rapor geçiyor evet. Ve rapor çıkarmak konusunda da yardımcı oluyorlar. Ben de raporluyum. Ufuk üniversitesinden çıkardım raporu.
Canım ben recai hocanın hastası değilim. Oğlu emre pabuççunun hastasıyım. Emre bey aynı zamanda ufuk ünivnin de doktoru. Yumurta takibimi üniversitede yaptı hoca. Yumurta toplamaya da klinikte gürhan hoca girdi. O da en az recai bey kadar iyi bir hoca. Prof zaten. Ben çok memnunum doktorlardan ve klinikten. Sperm seçmek için imsi ve mikroçip yöntemleri uygulandı. Raporlu 3.500 ödedim canm ilaçlar da 450 civarı tuttu.Recai hoca nası birisi ilgili mi? Bazı merkezlerde mesela yumurta toplamaya falan asistanlar giriyormuş centrumda nasıldı? Çok soru soruyorum ama centrumda yakın dönemde yaptıran biriylee konuşmaya çok ihtiyacım vardı.. Sperm seçimi için özel bi yöntem uygulandı mı canın?? Son sorum raporlu fiyat neydi?
Anladım canım. Çok çok çok teşekkür ederim cevapların için... İnşallah güzel haberler alırız senden. Yarın inşallah bebişlerini sorunsuz alırsın ve 9 ay ayrılmazsınız birbirinizdenCanım ben recai hocanın hastası değilim. Oğlu emre pabuççunun hastasıyım. Emre bey aynı zamanda ufuk ünivnin de doktoru. Yumurta takibimi üniversitede yaptı hoca. Yumurta toplamaya da klinikte gürhan hoca girdi. O da en az recai bey kadar iyi bir hoca. Prof zaten. Ben çok memnunum doktorlardan ve klinikten. Sperm seçmek için imsi ve mikroçip yöntemleri uygulandı. Raporlu 3.500 ödedim canm ilaçlar da 450 civarı tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?