ohhh ne güzel masallah cnm. e2 tahlili istedi mi doktor?kızlar bugün kontrolüm vardı. İğnelerimin 10.günündeyim. 12 tane yumurtam büyüyor en büyüğü şuan 19 mm. Yarın tekrar gideceğim kontrole ve muhtemelen yarın akşam çatlatma iğnesi, pazartesi de yumurta toplama olacak.
yok canım bana hiç kan tahlili yapmıyor. Gerekli görmüyorum senin için diyor. Neye bakılıyor o tahlilde?ohhh ne güzel masallah cnm. e2 tahlili istedi mi doktor?
bol bol yumurta var zaten onun icin gerek duymamistir :) ama e2 miktari iyi kalitede kac yumurta çıkacağına dair fikir veriyor ondan sordum.yok canım bana hiç kan tahlili yapmıyor. Gerekli görmüyorum senin için diyor. Neye bakılıyor o tahlilde?
hmm bilemiyorum ki canım. Bugün bana yumurtaların çok iyi durumda 12 civarı toplayıp 10 tanesinin döllenmesini bekliyorum dedi. Ama bizim sorunumuz zaten erkek faktörü. Eşimin spermlerinin o kadar çok yumurtayı dölleyebileceğini beklemiyorum ben açıkcası :)bol bol yumurta var zaten onun icin gerek duymamistir :) ama e2 miktari iyi kalitede kac yumurta çıkacağına dair fikir veriyor ondan sordum.
simdiden hayirli olsun cnm. doktorlarin geneli fazla sorudan hoşlanmıyorGünaydın kızlar ..nisan yaklaşıyor izne kaldı bir hafta:) çok heyecanlıyım tek gittiğim yere çift dönecek olma düşüncesi çok guzel:) burdan gün gün paylaşmaya devam edin lütfen dr ne soraracagim konusunda fikir ediniyorum..herkesin güzel haberlerini bekliuorm
yok yok hic dert etme canim eğer iyi bir merkezdeysen çoğu döllenirhmm bilemiyorum ki canım. Bugün bana yumurtaların çok iyi durumda 12 civarı toplayıp 10 tanesinin döllenmesini bekliyorum dedi. Ama bizim sorunumuz zaten erkek faktörü. Eşimin spermlerinin o kadar çok yumurtayı dölleyebileceğini beklemiyorum ben açıkcası :)
simdiden hayirli olsun cnm. doktorlarin geneli fazla sorudan hoşlanmıyoren son profun birinden sen benden daha mi iyi bilcen diye azari işitmiştim şaka bir yana eğer merkezden ilaclarinla ilgili yazili kagit vermezlerse sen yanina kagit kalem al tek tek yaz eve gidince unutabilirsin hatta en güzeli ses kaydi yap çaktırmadan ses kaydi cok iyi oluyor, doktor ne demisti onu mi demişti bunu mu derdinden kurtuluyorsun
yok yok hic dert etme canim eğer iyi bir merkezdeysen çoğu döllenirbir de böyle bir kaygin varsa picsi, imsi ya da microchip gibi ekstar bir işlem talep edebilirsin daha iyi spermlerin secilmesini sağlıyor
Merhaba aranıza yeni katıldım. 2 yıldır düzenli olarak takip etmeme rağmen artık aktif olarak içine girmek istedim tüp bebek konusunun. 3 yıldır evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz, olmuyor. sayısız klomen tedavisi 1 aşılama 1 tüp bebek 1 dondurulmuş embriyo uygulaması hepsi negatif sonuçlandı. Üstelik eşimde de bende de yapılmadık tahlil kalmadı. Sonuçlar hep temiz, bir sebep yok. Artık çıldırmak üzereyim. Herkesin söylediği şey çok stres yapma. Bu sözü duyunca daha çok stres oluyorum. Hele "darısı başına" lafından nefret ediyorum. Normalde hiç aklıma bu konuyu getirmiyorum ama bilinçaltıma mı yerleşti anlamadım. Hani bir kere olsun gebe kalsam düşük bile olsa kimyasal bile olsa diycemki sonuçta hamile kalabiliyorum. Hiç olmadı şu ana kadar gebelik. Denemediğim kür kalmadı. Ne duysam uyguluyorum. Eskiden gülüp dalga geçtiğim ilaçların, hocaların şimdi peşinden koşuyorum. Nisan'da tekrar tüp bebeğe başlıcam ve bu defa da olmazsa naparım bilmiyorum.
canim bazilarina baştan 3 farkli igne birden veriyorlar o zaman ilk gün kafa corba oluyor ondan dedim :))) bi de yanlış doz ilac yapanlar filan oluyor.transfer aşamasında mı öyle karıştırılacak kadar çok ilaç veriyorlar canım?
iyi bir merkeze gidiyorum aslında ama bunları pek bilmiyorum. doktorum bana sadece iyi spermlerinin seçileceğini ve icsi yapılacağını söyledi, yani yumurtanın içine mikroenjeksiyonla konulacakmış spermler.
insallah hakkinda hayirlisi olsun cnm. uzme canini, inan hamile kalip kaybetmek cok daha zor bi imtihan. senin ilk hamileliğin saglikli bir gebelik olacak insallahMerhaba aranıza yeni katıldım. 2 yıldır düzenli olarak takip etmeme rağmen artık aktif olarak içine girmek istedim tüp bebek konusunun. 3 yıldır evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz, olmuyor. sayısız klomen tedavisi 1 aşılama 1 tüp bebek 1 dondurulmuş embriyo uygulaması hepsi negatif sonuçlandı. Üstelik eşimde de bende de yapılmadık tahlil kalmadı. Sonuçlar hep temiz, bir sebep yok. Artık çıldırmak üzereyim. Herkesin söylediği şey çok stres yapma. Bu sözü duyunca daha çok stres oluyorum. Hele "darısı başına" lafından nefret ediyorum. Normalde hiç aklıma bu konuyu getirmiyorum ama bilinçaltıma mı yerleşti anlamadım. Hani bir kere olsun gebe kalsam düşük bile olsa kimyasal bile olsa diycemki sonuçta hamile kalabiliyorum. Hiç olmadı şu ana kadar gebelik. Denemediğim kür kalmadı. Ne duysam uyguluyorum. Eskiden gülüp dalga geçtiğim ilaçların, hocaların şimdi peşinden koşuyorum. Nisan'da tekrar tüp bebeğe başlıcam ve bu defa da olmazsa naparım bilmiyorum.
Canım haklısın. Yarın kontrolüm var, ben bir doktora sorayım. Sağlıklı spermleri seçeceğinizi söylemiştiniz hangi yöntemle seçeceksiniz diyim :) doktorlar da çok bilmişlik taslayınca sinir oluyorcanim bazilarina baştan 3 farkli igne birden veriyorlar o zaman ilk gün kafa corba oluyor ondan dedim :))) bi de yanlış doz ilac yapanlar filan oluyor.
mikroenkesiyonu zaten herkes yapiyor artik. bak sen imsi ve mikrochip olayini internete gir arastir hatta doktoruna da sor istersen. doktor nasilsa ilk deneme diye gerek duymamış olabilir tabiki. bana da geçen denemede yapildi döllenmede sıkıntı yaşadık sonra doktor diyorki bi dahaki denemede mikrochip yapalime baştan niye yapmiyorsum madem dimi kolay mi sil bastan bir daha başlamak
aynen cnm aynen :)) ben de sürekli araştırıp şu da varmış bunu yapalim mi şöyle olsa mi vs dedim dedim sonunda fırçayı yedimCanım haklısın. Yarın kontrolüm var, ben bir doktora sorayım. Sağlıklı spermleri seçeceğinizi söylemiştiniz hangi yöntemle seçeceksiniz diyim :) doktorlar da çok bilmişlik taslayınca sinir oluyor
Merhaba,
Aynı sorunlar bende de var canım...Allah büyüktür biraz içini ferah tutmaya çalış..bende çok yumurta takibi denedim olmadı..şimdi tüp bebeğe karar verdik nisan 8 gibi adet olmam gerek direk başlıcaz...hiç aşilama tüp bebek olmadı benim bu ilk olucak...Allah hayırlısını versin ilk önce herkese...Yaşın kaç bu arada? ben 34 yaşındayım geç bile kaldık... ama dediğim gibi hayırlısı...Olan ve olmayan herşeyde bir hayır vardır...Bazen şöylede düşünmek lazım Rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği...Dualarım seninle ve isteyen herkesle..
Yani yaşamadığım için hangisi daha zor bilemiyorum ama eşimin sen daha bir kere bile hamile kalamadın acaba hiç olmıcak mı sorusu da çok ağır yani. Genetiklerimiz temiz çıktı. Pıhtılaşma sorunu da yok. Histeroskopi temiz. HSG de temizdi. Laparoskopi bile yapıldı. Tüplerde bir şey olmamasına rağmen yıkandı paklandı. Sperm dna hasarı testini doktoruma sordum ama bu defa microchip yapacakları için gerek olmadığını zaten hasarsız spermin seçileceğini söyledi. Şu anda 3 aydır impryl kullanıyorum bu zaten yumurtadaki ya da spermdeki dna hasarını gideriyormuş bakalım artık kısmetse olur. Her detayı paylaşacağım buradan. Adetin 21. günü lucrin verdi doktorum tek seferlik. 7 Nisan'da vurulup adetimi bekleyeceğim. Sonrası iğneler vs.insallah hakkinda hayirlisi olsun cnm. uzme canini, inan hamile kalip kaybetmek cok daha zor bi imtihan. senin ilk hamileliğin saglikli bir gebelik olacak insallah
genetik testleriniz yapildi mi? eşine sperm dna hasar testi yapildi mi? sana histeroskopi yapildi mi? bunlar ileri tetkikler.
Bu arada 29 yaşındayım.Çok teşekkür ederim keşke daha önce buraya yazmış olsaydım. İnsan paylaştıkça ve kendini anlayan birileriyle konuştukça daha bir rahatlıyormuş içi. Benim de dualarım seninle ve isteyen herkesle. Zamanı var biliyorum, inançsız biri de değilim hiçbir zaman isyan etmedim ama bu süreç gerçekten çok yıpratıcı. Hem kendini hem eşini hem ilişkini yıpratıyorsun. Ne diyelim Allah yardımcımız olsun. Her aşamayı paylaşalım birlikte o halde. :)
yaaa gercekten 2 sene içine ne cok şey sığdırmışsınYani yaşamadığım için hangisi daha zor bilemiyorum ama eşimin sen daha bir kere bile hamile kalamadın acaba hiç olmıcak mı sorusu da çok ağır yani. Genetiklerimiz temiz çıktı. Pıhtılaşma sorunu da yok. Histeroskopi temiz. HSG de temizdi. Laparoskopi bile yapıldı. Tüplerde bir şey olmamasına rağmen yıkandı paklandı. Sperm dna hasarı testini doktoruma sordum ama bu defa microchip yapacakları için gerek olmadığını zaten hasarsız spermin seçileceğini söyledi. Şu anda 3 aydır impryl kullanıyorum bu zaten yumurtadaki ya da spermdeki dna hasarını gideriyormuş bakalım artık kısmetse olur. Her detayı paylaşacağım buradan. Adetin 21. günü lucrin verdi doktorum tek seferlik. 7 Nisan'da vurulup adetimi bekleyeceğim. Sonrası iğneler vs.
yaşıtmışız:)Bu arada 29 yaşındayım.
AMH'a gerek duyulmadı bende de. FSH benim de düşük geliyor. İlk tüp bebekte 12 yumurta toplandı. 8'i iyi kalite ve hepsi döllendi. 5. güne bıraktık. 3 tane 5. gün embriyom oluştu. 1'ini transfer ettiler tutmadı. Sonra ikisini transfer ettiler onlar da olmadı. Bakalım bu sefer 3. gün isteyeceğim. Belki de hayırlısı bu şekildedir. İnan hiç bilemiyorum. Kafam çok karışık.yaaa gercekten 2 sene içine ne cok şey sığdırmışsınsen beni de geçmişsin. benim de tedavilere başlayalı 3 sene oldu; sayisiz yum takibi, 3 klomen, 2 aşılama, 3 tane sil baştan tüp bebek. bana yapilmadik bi laparoskopi kaldi. bende de cikolata kistleri var, basta benim de sebepsiz infertilite sanılıyordu kistler tüp bebege basliyacagim zaman fark edildi.
yaş kaç? amh baktirdin mi? ben yeterli sayida yum toplaniyor ve fsh düşük diye hic baktirmadim, doktorlar gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?