NİSANDA TÜP BEBEK YAPTIRMAYA KARAR VERENLER

benim de ilk denemede 11 yum toplandi 5i 5.güne gitti 2si iyi kaliteydi transfer edildi sonuc kimyasal gebelik ikincisinde 9 yum toplandi yine 5i 5.güne gitti 2si iyi kalite transfer edildi ve yine kimyasal gebelik sonra kistlerim icin baskilayici tedavi uygulandi ama bu sefer yumurtalar olumsuz etkilendi esimde de sorunlar çıktı 14 yumdan sadece 5i olgun cikip 3u dollendi 2si 3.gün transfer edildi sonuç negatif simdi 4.ye baslicaz...

ayni kafa karışıklığı bende de var cnm... 5.gün olmadi hadi 3.gün deneyelim, taze olmadi hadi dondurup deneyelim, bastan baskilama olmadi hadi sonra baskilama yapalim vs vs vs deneme tahtasi olduk

Napalım işte mecbur ne denenmediyse onu deneye deneye tutturucaz inşallah sonunda. :) Ne zaman başlıyorsun sen?

Napalım işte mecbur ne denenmediyse onu deneye deneye tutturucaz inşallah sonunda. :) Ne zaman başlıyorsun sen?
adet olmayi bekliyorum tahmini 7si gibi adet olurum. hala saf gibi acaba bi ihtimal hamile kalir miyim tam tedavi öncesi bi mucize olur mu ki diye aklima gelip duruyor eminim beni cok iyi anlarsin

adet olmayi bekliyorum tahmini 7si gibi adet olurum. hala saf gibi acaba bi ihtimal hamile kalir miyim tam tedavi öncesi bi mucize olur mu ki diye aklima gelip duruyor eminim beni cok iyi anlarsin
Anlamam mi?? Ben bile diyorum şimdi 7sinde baskilayici iğne yapicaklar acaba o ara hamile kalır mıyım bu iğne zarar verir mi diye diye saf gibi.

Anlamam mi?? Ben bile diyorum şimdi 7sinde baskilayici iğne yapicaklar acaba o ara hamile kalır mıyım bu iğne zarar verir mi diye diye saf gibi.
Aha ışte ayni benim düşünceler insallah en yakin zamanda hayallerimizde olan hamilelik gercek olur arkadaşım...

Oooo iyi fikir :) bnde azar işitmiştim bi defa yeter artık kendini büker dinleme kadn doğum uzmanı olmuş basima dedi

Konu başlığını 29 yaş tüp bebek yapicam bnde 29 um cunku
bence iyi denk gelmiş :)))) 30a anne olarak girelim insallah... ilk tüp bebegi başladığımda daha 26ydim doktor yaşın cok genc embriyolarin süper hemen tutar modundaydi... simdi 30a merdiven dayadik

:) evet cnm inş iyi olur ikimizinde turan çetin duydum ama para tuzağı dediler etkilemek istemem ama bnde tereddüt ettim..hayirlisi
Benim görüncemde orda yaptırdı şu an hamile olunca bende orda yaptırmak istedim turan çetin iyi diye duyunca bende orda başladım bunu bilmiyordum inşallah hakkımızda hayırlısı olur burada kızlar benim yaşım da 26

Bu arada 29 yaşındayım.
Günaydın...yaşın daha genç canım daha çok vaktin var...hayırlısı ile olur...umutsuz olmamak lazım...bak bana yaş kaç ilk kez deneyeceğim tüp bebek ..ama korkuyorum anesteziden bakalım hayırlısı... Burdan bende süreci paylaşıcam yaşadıklarımı hep yazarım...sizde yazın...

Hiç korkma canım, rahat ol. Anlık bir uykuya daldığını düşün. Zaten bu işlemlerin hiçbiri büyük cerrahi operasyonlar olmadığı için uyumanla uyanman bir olucak. Hiçbir şey anlamıcaksın bile. Ben her aşamayı rahat atlattım şu ana kadar iğnelerdir, toplamalardır, transferdir ama en korkulu süreç şu an transfer sonrası bekleme süreci. Hele kanı verdiğin andan sonrası. Bitsin istiyorsun sadece öyle ya da böyle geçsin gitsin. Gerçekten korkucaksan sadece ondan kork.

Evet haklısın sanırım...hayırlısı belkide hiçbişeye gerek kalmaz tedaviden önce hamile kalırız ne güzel olur...
hayırlısı diyelim...umudum var ama bazende belkide bizim sınavımız anne olamamak diyorum...insan kendini herşeye alıştırmalı...ama denemelere hep devam...taki yaşlanana kadar

Aynen kuzu ya bana da daha çok erken 2 senelik evlisn millet 6 7 sene bekliyor diyenler var ..Valla sınır oluyorum ne yani bizde mi bekleyelim insanlar bekliyo bekliyo enson gidip yine tüp bebek yaptırıyo. bu psikolojiyi gerçekten anlamiyorlar

Hamis ornekler olunca insan umut ediyor insallah merkezler fatkli da olsa ikimizde pozitif sonuç aliriz:) sen başladın mı canım bat nezamandı? Ben şehir dışındayım zamanım dar merkez filn adam akıllı araştıramıyorum.. Allah'a emanet gelecem adanaya bakalim

İnşallah canım ya inşallah pozitif sonucunu alırız evet ben başladım tedaviye şu an yumurta geliştirici ilaç kullanıyorum gonal f bakalım pazartesi kontrolüm var inşallah yumurtalar büyür

Merhaba kızlar bende adeti beklıyorum dondurulmus embrıyo transferı olucak hakkımızda hayırlısı olsun inş

Pazar
İnşallah canım ya inşallah pozitif sonucunu alırız evet ben başladım tedaviye şu an yumurta geliştirici ilaç kullanıyorum gonal f bakalım pazartesi kontrolüm var inşallah yumurtalar büyür
Pazartesi adetin kaçıncı gunu canım..benim vakit skntim olacak inş hemn gelişir ve toplanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…