Aman anlami olsa ne olmasa nee..sana uygun deilmis ki kavga etmisin kurtulmusun..verilene kdr beklenir ayrildik demek icin biizim buralarda ammaaa bitmedi gibi dusunme.sen atmisin yuzugu hnutma bunuj
Aman anlami olsa ne olmasa nee..sana uygun deilmis ki kavga etmisin kurtulmusun..verilene kdr beklenir ayrildik demek icin biizim buralarda ammaaa bitmedi gibi dusunme.sen atmisin yuzugu hnutma bunuj
pişmanmısın yüzüğü attığına :) bir anlamı olmasını istiyor gibisin...
yok canım pişmanlık değil ama hazmedemiyorum... kendisi olmasa bile annesinin bir kere aramasını beklerdim... bitmesin diye değil ne biliyim... 1-2 ay sonra evleneceğiniz kişi bir anda yabancı oluyor size.. kolay bir psikoloji değil inan
ya güzelim hiç kolay değil tabiiki ama belki senin çok sinirli olduğunu düşünüp çekiniyor olabilirler....ya da oğullarını çok haklı görüyorlar durumdan memnunlar...bu vesileyle tanımış oldun ne güzel...yarın evli olsaydınız ve tartışsaydınız demekki hiç oralı olmayacaklardı...
oğullarını haklı görüyorlardır şimdi ne olucak kızım kızım da dese sonuçta doğurduğunu tutar boşver hayırlısı buymuş demekki
İnsan senelerce aynı yatağı paylaştigi eşiyle bile bir günde yabancı olabiliyor.
Bohçaları falan kafana takma boşver.
Allah hakkinda herşeyin hayırlısını versin.
amin canım çok sağol... ilk ilişkimdi hayatımda.... ilk kez birine güvendim .... böyle bir yara alınca bir daha güvenemem gibi geliyor.. insanların soruları, yorumları öyle bunalttı ki kendi acım yetmiyor gibi...
O senin kısmetin değilmiş demekki.
Elbette güveneceğin biri çıkacak karşına, umutsuzlanma bence.
slm kızlar... ben 2 ay önce nişanlımdan ayrıldım... kavga sırasında attım yüzüğü... o kendinkini verdi onu da almadım çarptım sende kalsın diye... sonra babam ne varsa bohça, takı vb. babasına vermiş.. babası sadece yüzüğü vermiş... bohçalar yok... hala da ses yok... bohçalarda değilim yanlış anlamayın.. yüzüğü bile satmış babam hayır kurumuna vermiş ben görmeyim moralim bozulmasın diye... ama buna tenezzül edebileceklerini aklım almıyor.. bunun bir anlamı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?