nişandan ayrıldım, bohçaları vermediler...

pişman olmuş olabilir :26: sizin tepkinizi bilemeyeceği için adım atmaya çekiniyor olabilirler :26:

aslında cevap verdim.. ama resmen içimde kalan ne varsa kustum cevapta... yüz yüze gelmek istedi kabul etmedim... neyse demiş benim söyleyecek çok sözüm yok zaten sağlıcakla kal yazmış... bende bi mesaj daha aklımda kalanları da döktüm... bi daha ses yok...

ayrıldığım günden beri her sabah bununla uyanıyorum.. en çok da uğradığım haksızlık yakıyodu içimi... içimde kalan sözler... söylemem gerekiyordu rahatlamam için... ama yine hala düşünüyorum... bende aslında onu kafamda affedip hayatıma dönmek istiyorum yapamıyorum ...neden?

Son düzenleme:

yani.. ilk ilişkim diyorsunuz.. evlencekmişsiniz.. mesaj ne kadar saglıklı olur bilemedim.. yuzyuze konuşmak daha iyi olurdu sanki.. ne gibi sözler söylediğini bilemem tabi o sinir haliyle ama o da kendince kırgın ve kızgın olabilir nişanı bu kadar kolay attıgınız için (tabi ne dedigini bilmiyorum ama tartışmada insanlar hiç ama hiç düşünmedikleri, hissetmedikleri şeyleri karşısındakini kırmak için söyleyip çok pişman olabiliyorlar..) ve bildigim birşey var evlilik telaşında çiftler ve aileler çok gergin oluyor.. taa ki evliliğe kadar, sonra herşey duruluyor ama inanılmaz gereksiz ve yogun bir gerginlik oluyor.. evlenmekten vazgeçicem diyor bayan taraf genelde ama dediğim gibi evlenince bu stres telaş geçiyor.. eski nişanlınız da gururuna yedirememiş olabilir bu kadar bir anda bitmesine.. sonra kırgınlığını yenip adım atmak istediyse de sizden yine aynı tepkiyi gördüyse artık kendini çekmiştir.. tabi ki bu benim düşüncem ve hislerim :26: böyle olmayabilir de.. sizi daha çok üzmek istemem, sadece içimden geçenleri söyledim..

barışmak istiyor olabilir misiniz? yoksa artık birşey hissetmiyor musunuz?

canım senin istediğin ne kalbine sordunmu hiç onu seviyormusun ona dönmek istermiydin senin için doğru insanmıydı mutlumuydunuz falan filan önemli olanlar bunlar.Ben bohçaları vermemelerine okadar takılmadım muhtemelen kullanmış olabilirler ayrıcada bu iş böyle bitsin istemiyorlardır aramaya çekinmişlerdir oğulları karıştırtmamışdır bana nişanlın pişman gibi geldi ama tabi sen daha iyi tanırsın önemli olan o kişiyle bir ömür geçermi.Ayrıcada yer tarih konusunda neye anlaşamadınız orta yolu bulmak bu kadar zormu

Ne kadar doğru bilmiyorum ama kız yüzüğü attıgında kız bohcaları verir ama erkek vermezmiş. :44:
Gerçi bohcayı alsan ne olur almasan ne olur. Onun için yapılmış şeyleri daha sonra ne yapacaksın? İnsan bakamaz bile.
Mesaj olayına gelince belki ahını aldığını düşünüyodur. mutlu olamıcagından korkuyodur..
Belkide pişman olmuştur. Bu ihtimale çok baglanmamanı öneririm. :26:
Allah hakkında hayırlısını versin.

haklı olabilirsin canım ama.. bana o ana bundan sonra ben ne dersem o olacak, düğün şurda şu tarihte olcaka başak türlüsünnü kabul etmiyorum nolsun bitsin mi dedi... ben o anda ne diyebilirim ki... arkasından bir sürü hakaret... biraz da o attırdı yani yüzüğü...

Hak etmiş canım ozaman senin üstünde tahakküm kurmaya hakkı yok eğer seviyorsan barışmak istiyorsan biraz burnunu sürttür barış önemli şeyler değil bunlar önemli olan senin herşeye boyun eymeyeceğini görmüş öğrenmiş olması bu saatten sonra

bohçaların gelmemesine nasıl tenezzül ederler diye şaşırmıştım... hiç bir önemi yok benim için yüzüğü bile hayır kurumuna verdik...
barışmak istiyor muyum? bilmiyorum... onunla ilgili soru işaretleri çok kafamda... nişanlılıkta da çok da mutlu değildim...,
söylediklerine pişman ama amacı sadece vicdan rahatlatmak mıydı dönmek istemek mi bilmiyorum...

yani kardanmadam ın da söylediği gibi ahınızın kalmasını istememiş de olabilir.. umut etmek veya kafada kurmak yerine yuz yuze gelip sakince konuşup, halledilecekse bu şekilde halletmek, yoluna onla veya onsuz devam etmek gerekir.. şöyle söyleyeyim, ben değil düğün tarihi/ yeri, perde yüzünden iplerin iyice gerildiği bir çift tanıyorum ve araları çok gergin, tartışmalı, soğuk olmuştu.. şimdi çok şükür evliler.. o zamanlar öyle çok gerginlikler oluyor anlamsız anlamsız.. :26:

benimle nişanlanana kadar herşeye sen nasıl istersen derken bi anda böyle değişmesi.... ayrıca uzlaşırımda düğünüm illa şurda olacak takıntım yoktu ama uslubu çok yanlıştı...

şu saatten sonra ailemin izni olmadan onunla yüz yüze gelemem... mesaj olayını bile söyleyemedim cevap yazdığıma kızarlar... benimle nişanlanmak için beni ve ailemi ikna etmek için neler yapmıştı... ailem bu yaptığının dengesizlik olduğunu düşünüyor haklı olarak...

siz bilirsiniz tabi.. belki hakkınızda hayırlısı böyledir.. benim fikrim, yüzyüze gelmek ve sakin bir şekilde konuşmak, uzlaşmaya çalışmak.. ama saygı çerçevesinde olcaksa.. belki aileden birinin eşliğinde olabilir, bu şekilde atışmak, tartışmak , saygısızlaşmak da daha zor olur.. artık sevmiyorsanız, istemiyorsanız, veya halledilebileceğini düşünüyorsanız ve birlikteliğinizi sürdürmek istiyorsanız bunu yüzyüze daha iyi anlarsınız sanki.. mesajla değil de.. :44:

haklısın canım yüz yüze gelinmeli belki ama bunu hemen kabul edemezdim... daha çok çabalaması gerekirdi.... cevaplarım karşısında hemen geri çeklidi... bu kadar kolay değil... ben bilmiyorum barışmak istediğimden emin olsam belki adım atarım ama rabbime sığınıyorum hakkımda hayılısı ne ise o olsun...

amin.. inşallah hakkınızda en hayırlısı neyse Allah kalbinizi ona ısındırır, ve öyle olur.. iyi geceler

Konunuzu ve yorumların hepsini okudum .Üzücü bir durum .Bende nişanlıyım.Allah nasip ederse Eylülde evleniyorum.

İnanın sizin bu anlattıklarınızın hepsını yasıyoruz.Ne kavgalar cıkıyor bılıyor musuunuz.Şöyle olsun böyle olsun.Bazen ınsan kendıne yakısmadıgı seyler söyleyebiliyor.Nededım ben sımdı dıye kalabliyosun bi an .ama bı anlık sinirini hafifletmek biraz rahatlamak icin söylüyorsunuz.hoş mu ? tabi kide degil ama cok normal ..

Büyüklerimiz hep der;

Düğün öncesi 40 düğüm olurmus,
Bu düğümler tek tek çözüldüğünde 41. si düğün olurmuş...

yani sorunsuz kavgasız bir düğün arifesi yasayamazsınız.Mümkünatı yoookk !!
varsada eger o ilişkide sorun vardır :))))

İnsallah barısırsınız ..sadece bıraz zaman

bakmayin kizim kizim dediklerine, benim eski sözlümün anneside ahhh herzaman istemisdimdir sibel cana benzeyen bi gelin Allah dualarimi kabul etti derdi. Sonucta el kizi , ne kadar kizim kizim desede. Benimkilerde aramadi merak etme tek degilsin :)

Ben bohcalara kendim tenezzül etmedim. Onlarinkini kargo ile yolladim, icinede bir yazi yazdim : "Hicbirseyi geri istemiyorum, cöpe atin, yada dagitin ihtiyaci olanlara".

Ben üsenmedim kargoya verdim, (aramizda mesafe vardi) onlarda ayni ilcede kalan halama vermisler. Tabi kargo parasina yazik olurdu

Bence düsünmeyin bunlari, vermedilerse sadakan olsun onlara.
Adam degilmis nisanlinda..

benimkilerde aramadılar ne tesedüff artık gülyrm umrumda değiller çünkii..
biz olanlara bohça götrümüştük onlar getirmemişti o yüzden bizim verecek bohçamız bile yoktu.. ama bizimkiler onlarda kaldı.... sadakamız olsun...

ben nişanlıyken yada evliyken sorunlar olur yaşanır ona bişey demyrm ama saygı bozulduysa yada nebilim iki çiftin arasında güçlü bi bağ yoksa sürdürülmemeli diye düşünyrm.. naçizane fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…