canım bende sözden ayrılmıstım sözde karsılıklı verılen hıc bırsey gerı alınmamıstı sonra bız evlendık
Ne anlamı olacak Allah aşkına? Geri döneceğini mi düşünüyorsunuz?
yok canım pişmanlık değil ama hazmedemiyorum... kendisi olmasa bile annesinin bir kere aramasını beklerdim... bitmesin diye değil ne biliyim... 1-2 ay sonra evleneceğiniz kişi bir anda yabancı oluyor size.. kolay bir psikoloji değil inan
abim ayrıldı iki taraf da yüzükleri bile vermedi, takıları bohçaları bırak.
Ben dugune 4 gun kala nisani attim. Ne anasi aradi ne babasi bizimkileri. Cesaret bile edemezler. Ne olduysa dayimi arayip sordular. Beni aramak istemisler misal ama dayim sakin demis. Bu urumlarda bide aileler cok gizliyor belkide senin haberin yok? Bizimkiler yuzugu getirmis bohcalari kullandik demisler ve parasini vermek istemisler dayimda bi camiye verin bizden uzak olun demis. Verdiler vermediler kendileri bilir. Sikma canini bu en ufak dert.
keşke hiç girmesetdi hayatıma.. benim illa evlencem diye bir derdim yoktu.. öyle güzel ikna ettiki beni.. herşey yalanmış düşündükçe delirecek gibi oluyorum... bütün hayat enerjimi, neşemi aldı götürdü benden..
Peki ayrılığınızın sebebi neydi?Paylaştıysanız da ben görmedim canım..
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım..
canım ya 4 gün kala hanasıl atlattın peki... ben hala unutamıyorum.. evden dışarı çıkmak istemiyorum
Pek atlattim sayilmaz. Daha 3 hafta oldu zor tabi. Eski konularima bakabilirsin. Kendimi oyalamaya calisiyorum canim. Daha iyilerine layik oldugumu dusunuyorum. Cevremdede herkez kurtuldun dedigi icin teselli edenim cok sagolsunlar. Ama sonuc llarak is yine insanin kendinde bitiyor. Cok zor uyuyamiyorsun edemiyorsun boyle gece gec saatlere kadar. Sabah kalkasin gelmiyor. Zor cidden zor ama gecicek. Dua ediyorum bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?