nişandan ayrıldım, bohçaları vermediler...

teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için.. yerden göğe kadar haklısınız hepiniz.... rabbim her yerde hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi... çok zor insanları tanımak..

canım bende sözden ayrılmıstım sözde karsılıklı verılen hıc bırsey gerı alınmamıstı sonra bız evlendık

inşallah çok mutlusundur canım.. öyle bir karar alınsa karşılıklı verilmesin diye tamam sorun yok diyeceğim... ama nasıl tenezzül ederler aklım almıyor... bohça derdine düşmüş değilim inanın ailem eve sokmaz ben de görüp de moralim bozulmasın diye... işte kendilerini koydular ortaya

abim ayrıldı iki taraf da yüzükleri bile vermedi, takıları bohçaları bırak.

Son düzenleme:

Ben dugune 4 gun kala nisani attim. Ne anasi aradi ne babasi bizimkileri. Cesaret bile edemezler. Ne olduysa dayimi arayip sordular. Beni aramak istemisler misal ama dayim sakin demis. Bu urumlarda bide aileler cok gizliyor belkide senin haberin yok? Bizimkiler yuzugu getirmis bohcalari kullandik demisler ve parasini vermek istemisler dayimda bi camiye verin bizden uzak olun demis. Verdiler vermediler kendileri bilir. Sikma canini bu en ufak dert.

abim ayrıldı iki taraf da yüzükleri bile vermedi, takıları bohçaları bırak.

o da güzelmiş. biz yolladık herşeyi... biz kullanmamıştık verdiklerini öyle olurmuş ne olur olmaz saklanır kullanılmazmış... benim nişanlı kullanıyodu ama ne varsa.. ayakkabı, kıyafet hepsini...demekki ailesi de kullanmış..

canım ya 4 gün kala ha nasıl atlattın peki... ben hala unutamıyorum.. evden dışarı çıkmak istemiyorum

Peki ayrılığınızın sebebi neydi?Paylaştıysanız da ben görmedim canım..

canım ya 4 gün kala ha nasıl atlattın peki... ben hala unutamıyorum.. evden dışarı çıkmak istemiyorum

Pek atlattim sayilmaz. Daha 3 hafta oldu zor tabi. Eski konularima bakabilirsin. Kendimi oyalamaya calisiyorum canim. Daha iyilerine layik oldugumu dusunuyorum. Cevremdede herkez kurtuldun dedigi icin teselli edenim cok sagolsunlar. Ama sonuc llarak is yine insanin kendinde bitiyor. Cok zor uyuyamiyorsun edemiyorsun boyle gece gec saatlere kadar. Sabah kalkasin gelmiyor. Zor cidden zor ama gecicek. Dua ediyorum bol bol

canım benim o kadar iyi anlıyorum ki seni... en büyük ilaç dua dediğin gibi...

Allah yardımcın olsun. İnşallah mutlu olacağın biriyle sorunsuz bir evlilik yaşarsın. Zararın neresinden dönersen kardır.

inşallah kızlar... mutlu olmak, anne olmak istedim sadece... 29 yaşıma girdim yaşım da az değil sadece karakter olarak değerlendirdim onu.. ne malına baktım ne tipine... böyle bir hayal kırıklığı yaşayınca yıklıldım

kızlar ayrıldığım nişanlım 3 ay sonra özür mesajı attı... ayrılırken kavgada çok ağır konuşmuştu o sözleri öfkeyle söylemiş tüm samimiyetiyle özür diliyormuş.... en ufak hakkım varsa helal olsun ..sağlıcakla kal yazmış bu ne şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…